DenizLi Gidecek Mi??? [Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Beşiktaş'ta şok gelişme!!!

Denizli, başkan kabul ederse istifa edeceğini söyledi.

haber_ic_173880.jpg

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 1-0'lık Kayserispor yenilgisinin ardından istifa sinyalleri verdi.

Denizli, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, yarın kulüp başkanı Yıldırım Demirören ile bir araya gelip durum değerlendirmesi yapacaklarını, istifasının da bu görüşmede gündeme gelecek alternatiflerden biri olduğunu söyledi.

İşlerin düşündükleri gibi gitmediğinden yakınan Denizli, ''Bir dönüşe, iyi oyuna, bir 3 puana ihtiyacımız olan günü yakalayamıyoruz. Kazanmak, bazen bazı şeyleri hallediyor. Ama bu sene kazanma zorluğu çeken bir görüntümüz var. Bunun düzelmesi için birçok alternatif var. Bunların hepsini ortaya koymak lazım. Bunlara iç bünyemizde çözüm bulunacak'' diye konuştu.

Denizli, takımın lideri ve sorumlusu olduğunu ifade ederek, şöyle devam etti:
''İşler iyi giderken de istemediğimiz gibi giderken de bunda büyük pay sahibi olan benim. Kişilerin durumu camiaların önüne geçemez. Dolayısıyla önümüzde CSKA Moskova maçına 10 günlük süre var. Beşiktaş'ta bir şeylerin değişmesi lazım. Bunların içerisinde ben de olabilirim, bu gayet doğaldır. Bu kulübe geldiğim gün hangi gururu, şerefi yaşıyorsam, bir gün geldiğinde ayrıldığımda da aynı gururu, şerefi yaşayacağım. Sayın başkanımızla yarın geniş kapsamlı bir toplantı yapacağız. Neticede hoş bir tablo yok. Mücadeleden hiç yılmadım. Dolayısıyla çok fazla söylenecek bir şey yok. Bu takımın başındaki kişi olarak düşüncelerimi takımımla, yöneticilerimle paylaşırım. Bizim için önemli olan Beşiktaş'ın başarısıdır.''

-''BAŞKANA İSTİFANIZI MI SUNACAKSINIZ?''-

Bir basın mensubunun ''Yarın başkana istifanızı mı sunacaksınız?'' sorusuna Denizli, ''Başkanımızla bir durum değerlendirmesinde bulunacağız. Takımla ilgili konuları görüşürüz. Bir şeyler ters gidiyor. Ama bu söylediğiniz de alternatiflerden bir tanesidir'' diye yanıt verdi.

Denizli, ''Başkan, istifanızı isterse kabul edecek misiniz?'' sorusu üzerine de, ''Gayet tabii. Başkan ve yönetim böyle bir şey teklif ederse bunun uygulanması lazım. Bu benim için hiçbir şekilde üzüntü verici veya başarısızlığın dönüşümü olarak kabul edilecek bir şey değil ve benim için sorun teşkil etmez'' şeklinde konuştu.

Taraftarların yönetimi istifaya davet ettiklerinin ve kendisine herhangi bir tepkide bulunmadıklarının belirtilmesi üzerine de Denizli, şunları kaydetti:
''O tepkinin içinde benim de olmam lazım. Zaman zaman taraftarımızın tepki göstermesi doğaldır. Her zaman her yerde böyle bir tepkiyle karşılaşabilirsiniz. Bana yapılan bir tepki yok, ama iyiyi paylaşırken, kötüyü de paylaşmamız gerekir. Ortada böyle bir tablo varken, bunun en önde olan kişisi benim. Bunu paylaşırım. Tribünlerin, takımın bana olan inancını yitirdiğini hissedersem zaten ayrılırım.''

İstifa konusunun belki de masaya yatıracakları 10 alternatiften biri olabileceğini anlatan Denizli, ''Bazı şeylerin değişmesi lazım. Hayatım boyu her sene şampiyonluk yaşayan bir kişi değilim. Bazen işler kötü gider. Düşüncelerin içinde birçok alternatif var, bu da bir alternatif'' ifadelerini kullandı.

-KAYSERİSPOR CEPHESİ-

Kayserispor antrenörü Cüneyt Dumlupınar, Beşiktaş karşısında aldıkları 3 puan için mutlu olduklarını söyledi.

Teknik direktör Tolunay Kafkas cezalı olduğu için basın toplantısına katılan Dumlupınar, Kayserispor'un hedefleri doğrultusunda yürüdüğünü ifade ederek, ''Bugün iyi mücadele ettik. Tolunay hocam adına takımımızı kutluyorum'' dedi.

Kayserispor kaptanı Ali Turan ise Beşiktaş karşısında çok iyi mücadele ettiklerini belirterek, ''Beşiktaş son Manchester United maçında iyi oynadı, ama kaybetti. Biz burada haddimizi bilerek oynadık ve galip geldik. Buraya puan için değil puanlar almak için gelmiştik ve bunu başardık'' diye konuştu.

Bir basın mensubunun saha içinde zaman geçirme adına yerde çok kaldıklarını ve taç atışlarını hep geç kullandıklarını belirtmesi üzerine Ali Turan, ''Futbolun gerektirdiği şeyleri yaptık. Bana kramp girdi ve mecburen yatmak zorunda kaldım. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Beşiktaş galip olsaydı, onlar da böyle yapardı'' ifadelerini kullandı.

ht_logo.gif

Ben söylemiştim geçen sene BJK yi şampiyon yapan Denizli değil GS ve FB nin amatörce hataları ve gereksiz puan kayıpları diye ama yanlış anlaşıldık,beşiktaşlı arkadaşların tepkisini gördük,başarılarını hazmedemeyen adam olduk vesaire...Dolayısıyla şimdide başarısızlığın faturasının Denizli'ye kesilmemesi lazım

M. DenizLi Giderse Tüpçünün Getirdiği Hoca Kurtaracak mı Bizi?
Bugüne Kadar Getirdiği Teknik AdamLardan Beşiktaş'a Fayda SağLayan Bir Tek M. DenizLi'dir.
Zaten Ş.L, TSL BaşLamış Yabancı Bir Hoca Getirsen Lig'de ki TakımLarı Tanıyana Kadar, Uyum SağLayana Kadar vs KahroLur Bu Takım.
BaşarısızLığın Faturasını Hocaya Kesmeye BayıLıyorLar, Demirören İnşaaLLah Bu Ocak Ayında Gider Yoksa Daha OnLarca Hocayı Harcarız.

Tüpçü gitmedikten sonra hoca gitse kaç yazar...

Beşiktaş'da sorun Mustafa Denizli değil.
Beşiktaş takımı yanlış yönetiliyor!!!
Yönetim değişmedikden sonra istersen Mourinho gelsin fayda olmaz

DenizLi doğru kararı vermiş.
Yürümeyeceği haftalar öncesinden belliydi.Dipe sokmadan bırakması doğru olacak gibi.
Bence Ertuğrul Hoca gönderilmemeliydi.Bu bakımdan hata yaptı yönetim.

bu adam 1 sezonluk hoca.alacaksın takımı şampiyon yapacak sonra göndereceksin yoksa bir sonraki sezon hüsran oluyor.dilerim fenerin başına gelen şampiyonlar ligi rezaleti bjknın başına gelmez ama gözüken o ki clde de sıfır puan bu durumda kaçınılmaz gibi.

denizli gider demirören bir yere gitmez,

Şimdi adam kötü ama bende istifa edrim diyoda (bence istifa edecek) Saygıdan ve asıl istifa edeceklerin dikkartinide çekiyo

Denizli istifa ermiyor !!!!

Denizli Demirören ile telefonda görüştü
Üst üste alınan kötü sonuçlardan sonra istifa edebileceğinin sinyallerini veren Mustafa Denizli, başkan Yıldırım Demirören ile telefonda bir görüşme yaptı.

Beşiktaş'ın dün Kayserispor'a da 1-0 yenilmesinin ardından düzenlediği basın toplantısında durumu başkanla görüşeceğini belirten Mustafa Denizli, istifa edebileceğinin de sinyallerini vermişti.

DHA'da yer alan habere göre Mustafa Denizli ve başkan Yıldırım Demirören'în dün gece geç saatlere kadar telefonda görüştükleri ve bugün yüz yüze görüşmeyecekleri belirtildi.

Telefon görüşmesinde Demirören'in Denizli'ye istifa etmeyi aklının ucundan bile geçirmemesi gerektiğini söyleyerek moral verdiği ifade edildi.

kaynak:goal.com

bu yönetim gitmediği sürece... yine ban hüsran yine bana hasret var yine bana esmer günler düştü diyorum...

Geri