Denizli Gönderilmeli mi?

Denizli gönderilmeli mi?

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
2008-2009 sezonunun başında Beşiktaş'ın Teknik Direktörü sıfatını taşıyan Ertuğrul Sağlam, Lig'in 6. haftasındaki Hacettepe maçının ardından istifa etmiş, yerine Mustafa Denizli getirilmişti.
Oyun tarzı ve 'başarısızlığı' nedeniyle eleştirilen Sağlam, o sezon Beşiktaş'ın başında çıktığı 10 resmi karşılaşmada, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet ve 7 galibiyet almıştı. Lig'de 14 puana çıkardığı takımü, UEFA Kupası'nda Metalist Kharkov'a deplasmanda 4-1 yenilerek kupaya veda etmişti.
Ve bu maçın ardından yöneticiler Ukrayna'da Lucescu ile görüşmüş, daha birçok teknik adamın ismi zikredilmeye başlanmıştı. Hacettepe maçı sonrasınde düzenlediği basın toplantısı ile istifa eden Sağlam, çarpıcı açıklamalar yapmış, "Adam gibi adam, Ertuğrul Sağlam" sloganı ile konuşmasına son vererek yollarını ayırmıştı.
Ardından göreve Mustafa Denizli getirildi. Takım yeni bir hava buldu ve başarılı sonuçlar almaya başladı. Bunun sonucunda da hem Lig, hem de Türkiye Kupası Beşiktaş'ın müzesine geldi.
Ertuğrul Sağlam döneminin Yıldırım Demirören liderliğindeki yönetimi, şu anda da görevine devam ediyor.
Bu sezon da Lig'in 6 haftası geride kaldı. İstatistiklere bakınca, Ertuğrul Sağlam'ın Denizli'yi ikiye katladığı açıkça görülüyor. Beşiktaş geçen sezon 6 haftada 14 puana ulaşırken, bu yıl 6 puanda kaldı. Maç başına 1 puan ortalaması ile oynuyor. Atılan gol sayısında ise fark daha büyük. Beşiktaş geçen sezon Lig'de 12 gol atmıştı, bu yıl ise sadece 3 gol atabildi.
Yönetime yakınlığı ile bilinen Beşiktaş'ın taraftar grubu da dahil olmak üzere İnönü'de alınan Kayserispor mağlubiyetinin ardından Yönetim'i istifaya çağırdı.
Şimdi merakla beklenen şey, Yönetim ve Mustafa Denizli'nin bu yaşananların ardından istifa edip etmeyeceği...

Demirören Başkan OLduktan Sonra Beşiktaş'ın UnutuLmazLarı Arasında Yerini Kapan Lucescu GönderiLdi.
Beşiktaş'tan AyrıLdıktan Sonra Shaktar'da Uefa Kupasını KaLdırdı, 3 Kere Takımı Şampiyon Yaptı, Ukrayna Süper Kupasını vs Kazandı.
Sonra Kim GeLdi?
Del Bosque Hani Şu ReaL'i Uçuran Adam... BöyLe Bir Teknik Adamın Beşiktaş'a Artısı OLdumu? Hayır ÜsteLik Demirören'in BeceriksizLiği Yüzünden Beşiktaş Zarar Etti. Kendisi Şuan Dünyanın En İyi MiLLi Takımının Başında.
GeLeLim Bosque'den Sonra Atom'a HayaLLerin Suya Düştüğü Bir Sezonun Sonunda Takımın Başına GetiriLdi.
Duruma Göre İyi İşLer Yapan Rıza Demirören'i Tatmin Edemeyince 9. Haftada GönderiLdi.
SüLeyman Seba Takımın En ÖnemLi OyuncuLarından Feyzo'yu SöyLenenLere Göre Yaptığı YanLış Sonucu Göndermişti Demek İstediğim Başarıyı DeğiL BeşiktaşLıLığı Esas ALmıştı.
Demirören ise İşLer İstediği Gibi Gitmeyince Beşiktaş'ın EvLadı Rıza ÇaLımbay'ı Küstürdü.
Evet Devir Değişti FutboL Artık Sahada Top Oynamaktan İbaret DeğiL Demirören Seba Kadar Cesur OLamadı Ama Teknik Direktör OLarak Tecrübesiz Bir Adamı Beşiktaş'a Kurtarıcı OLarak Getirmesi NasıL Bir Mantıktır?
Rıza'yı da YoLLadık GeLdik Şimdi Tigana'ya...
2 Sene Boyunca Ne Bir Heyecan Ne Bir Hatrı SayıLır Başarı Getirdi. 2 YıLda Sadece Süper Kupa... Demirören Beşiktaş'ın Kendi EvLatLarına Bu Kadar TahammüL Edemezken Jean Tigana'ya 2 YıL Göz Yumdu!
En Sonunda HakLı OLarak Tigana'yı Gönderdi.
Takımın Başına Yine Beşiktaş'ın EvLadLarından OLan ErtuğruL'u Getirdi.
Ligde Çok İyi OLmamıza Rağmen Ş.L'de Kötü Bir Sonuç ALdık Sonrasında Tüpçü SağLam HaLa Beşiktaş'ın Başındayken Takımdan Gönderdiği Lucescu'nun Kapısını ÇaLdı ve SağLam'ı da Kırdı.
Son OLarak Takımın Başına "Ben Beşiktaş Başkanı OLduğum Sürece Kapıdan İçeri Giremez" Dediği Mustafa DenizLi GeLdi Bize 6 Senedir Hasret KaLdığımız ŞampiyonLuğu ve Bunun Yanında Türkiye Kupasını Verdi.
Geçen Sene YerLere GökLere SığdıramadıkLarı Mustafa Hoca'yı Bu Sene Günah Keçisi YaptıLar.
Şimdi Soruyu ŞöyLe SoraLım; Kim GönderiLmeLi?

sadece Denizli^yi değil tüm yönetimi gödermeli...

kesinlikle gitmeli herifte oyun zekası yok

Beşiktaş takımı yanlış yönetiliyor..!!!
Yönetim değişmedikden,adam gibi biri gelmedikden sonra isterseniz Mourinho'yu getirin.

Mustafa Denizli BÜYÜK hocadır.Geçen yıl Şampiyonlugu onunla tatdılar ama KAYSERİSPOR unda BÜYÜK takım oldugunu kabul edebilmeliler..ki centilmen ve sportmenlige taraf olabilsinler

Denizli gönderilmemeli yönetim gitmeli yerinede en azından futbola karışcaksa anlayan bi yönetim gelmeli Denizli nin kredisi yüksek tüm suç ona yüklenmemeli oyuncular koşmazsa ortasaha yı bom boş bırakırsa ki bu maç içinde olabilir ama geri dönmezlerse Mustafa denizli ne yapsın.Yönetimin hataları geçen sene Denizli gelince derin dondurucuya girmişti Musafa hoca işine karıştırmadı. Çifte kupa başarısıyla böbürlenen kötü yönetim tekrar kaldığı yerden sezon sonu ortaya çıktı.Hazır başarıda var yaptıkları skandal olaylar göz ardı edildi. Örneğin Gökhan zan hoş pek sevmemde o tam bir yönetim başarısızlığıdır

mourinho gelmeyecekse mustafa denizli gitmemeli

şampiyonlar ligi performansına bakılmalı bana sorarsanız kalsın 3-5 sene daha

Geri