Denizli’nin silahı Nobre

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
G.Birliği maçında Beşiktaş’ın gol yollarındaki en önemli kozu Mert Nobre olacak. Teknik direktör Mustafa Denizli, defans ve orta saha oyuncularını dikkatli olmaları konusunda uyardı.

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Mustafa Denizli, siyah beyazlı takımın başında çıkacağı ilk maç öncesi oldukça heyecanlı. 19 Mayıs Stadı’nın suni çimlerine alışmaları için takımı 3 gün önceden Ankara’ya getiren tecrübeli teknik adam, zorlu karşılaşmada gol yollarında en çok Mert Nobre’ye güveniyor.

G.Birliği’nin fizik gücü yüksek teknik oyunculardan kurulu olduğuna dikkat çeken Mustafa Denizli, dün oyuncularıyla yaptığı toplantıda uyarılarda bulundu. Denizli, şunları söyledi: "Defansta dikkatli olmalıyız. Asla riske girmeyin. Orta saha hem defansa, hem de forvete destek versin. 90 dakika boyuncu yardımlaşın."

Formanın hakkını verin

Takım kaptanlarından Mert Nobre ile özel bir görüşme yapan tecrübeli teknik adam, golcü futbolcuya, "Bu maçta sana güveniyorum" derken, Delgado ve Bobo’dan Nobre’ye destek olmalarını istedi.

Siyah beyazlı takımın Süper Lig’e istikrarlı bir başlangıç yaptığını vurgulayan Mustafa Denizli, sözlerini şöyle sürdürdü: "Beşiktaş tarihinin önemli bir dönemindeyiz. Tek hedefimiz şampiyonluk. Bu nedenle sahada mücadele ederken giydiğiniz formanın hakkını fazlasıyla verin. Beşiktaş’ın kazanırken güzel futbol da ortaya koyması gerekiyor. Size inanıyor ve güveniyorum."

Kaynak

bakaLım neLer deişicek denizLi nin geLmesiyLe.......

Geri