denizgazetesi.com - full

fatih1980

New member
Reaction score
0
denizgazetesi.com

kendi çekimimdir.

İnanmayanlar için ftp sinin zehir yolunuda verebilirim

demo

İndir

eğer isteyen olursa şuanki db yide çekip hemen ekleyebilirim. dbsi birkaç aylık çünki. Ama sizin için mühim değil.

kimileri konuşur,
kimileri çalışır...

Bi sonraki paylaşımım yine kendi çekimim olan full www.sultanahmetkoftecisi.com.tr olacak
Şuan yayındaki ile beraber 4 farklı full verisyonu ile

(Bazı çakallar hem söylenir bana laf eder, hemde scriptlerimi indirir ama :) )

-----------------------------------------------------------------
Bazilari gibi eksik dosya ile vermiyorum
hatta admin ve kullanici sifrelerini bile degistirmiyorum
bi tesükkür yeter arkadaslar

Not Script cekmegi ögrenmek isteyen gelsin, çok kolay inanin

kardeş ben script çekmeyi öğrenmek istiyorum msn adresim xx ilgilenirsen sevinirim

pc_Kobat80' Alıntı:
kardeş ben script çekmeyi öğrenmek istiyorum msn adresim xx ilgilenirsen sevinirim

Öğrenmak isteyen herkeze kapım açık
sizlere msn adresimi pm attım.
mesajlarınızı dikkate alıyorum
iyi çalışmalar

bi pm de ben alsam

selam

script cekmeyi bende öğrenmek istiyoruım msn xx]

Ellerine sağlık!

bana da öğretirmisin şu ftp den script çekmeyi adresim xx

bende ögrenmek istiyorum fatih abi hakki ödenmez insansin emegin çok inkar edilmez

abicim ortalıkda gezinen zehir elmaşekeri vb. scriptlerdenmi bahsediyosun zaten fso yu bilen resim upload vb. yerleri olan siteleri tespit edenler bir kaç asp bilgisi ile bunu kolayca halledebilir.. ftp ye erişiyosan zaten nene gere zehir mehir...

zaten bu tarz fso ve kod açıkalrından ele geçirilmiyormu bu scrptler..dişe dokunur bi iş diyemiyorum ama yinede emekden dolayı saygı duyarım kimse üstüne alınmasın bunu hackerim diye kullananlaradır lafım...

en iyi yardım google..

akimito' Alıntı:
abicim ortalıkda gezinen zehir elmaşekeri vb. scriptlerdenmi bahsediyosun zaten fso yu bilen resim upload vb. yerleri olan siteleri tespit edenler bir kaç asp bilgisi ile bunu kolayca halledebilir.. ftp ye erişiyosan zaten nene gere zehir mehir...

zaten bu tarz fso ve kod açıkalrından ele geçirilmiyormu bu scrptler..dişe dokunur bi iş diyemiyorum ama yinede emekden dolayı saygı duyarım kimse üstüne alınmasın bunu hackerim diye kullananlaradır lafım...

en iyi yardım google..

düşünceni bizlerle paylaştığın için teşekkürler
script paylaşımlarınıda bekleriz ;)

fatih1980' Alıntı:
Not Script cekmegi ögrenmek isteyen gelsin, çok kolay inanin

Arkadaşım böyle yaparsan konu olduğu yönden başka yere sapar böylece kapatmak zorunda kalırım..

Başlıklarda msn adresi vermek ve teşvik etmek kesinlikle yasak.

Şu ana kadar verilen adresleri sildim sende mesajını düzenlersen sevinirim..

Merhaba arkadaşım paylaşımın için teşekkürler bende script çekmeyi öğrenmek istiyorum pm atarsan sevinirim.

Geri