deniz feneri ve akp rezaleti

emrah1607

Banned
Reaction score
0
Deniz Feneri rezaleti

"REZALETİ hep birlikte izliyoruz. Türkiye’deki savcılar pek ilgilenmiyorlar ama Alman meslektaşları bu işin üzerine çok ciddi bir şekilde gittiler.

Almanya’daki Deniz Feneri’nin yöneticileri topladıkları paraları ceplerine indirmek suçuyla yargılanıyorlar.

Deniz Feneri’nin merkezi Türkiye’de.

Yargılamadan anladığımıza göre

Almanya’da toplanan milyon Euro’ların bir kısmı orada iç ediliyor, geri kalanı da Türkiye’ye gönderiliyor.

Türkiye’ye gelen paralar ne oluyor, bunu bilen yok.

Belli ki o paralar da buradaki yöneticiler tarafından iç ediliyor.

Deniz Feneri bir yardım kuruluşu.

Ama anlaşıldığına göre öyle yardımla filan pek ilgisi yok.

Toplanan paraların sadece önemsiz bir kısmı muhtaç insanlara dağıtılıyor, geri kalanı ceplere indiriliyor.

Almanya’daki sanıkların ifadelerine göre Deniz Feneri’ni kuranların ve yönetenlerin iktidar partisiyle bağlantısı var.

AKP’ye yakın olan Kanal 7 de işin içinde.

Deniz Feneri olayı hayır adına yapılan bir rezalet.

* * *

Aynı rezalet dinci holdinglerin Almanya seferlerinde de yaşanmıştı.

Bilindiği kadarıyla bu holdinglerin dini kullanarak "Allah adına" topladıkları paraların 50 milyar dolar civarında olduğu tahmin ediliyor.

Para miktarının kesin olarak saptanamamasının nedeni bir kaydı kuydu olmaması.

Dinci holdinglere "Allah adına" para verenler, karşılığında bir belge bile almaya gerek görmemişler.

Bunu Almanya’da yaptığımız araştırmada varını yoğunu, 30 yıllık emeğinin birikimini bu tip holdinglere kaptıranlara sormuştum:

"Belge almadan yıllarca çalışıp alın teriyle biriktirdiğiniz, çocuklarınızın rızkını bu adamlara nasıl kaptırdınız?"

Verilen yanıt hep aynıydı:

"Camide topladılar. Yanlarında müftü vardı, caminin imamı vardı. Onlar da ’Verin, bunlar Müslüman insanlardır, hakkınızı yemezler’ dediler. Biz de inandık verdik."

Tabii burada hepsi kendilerine vaat edilen mark bazında yüzde 25 faizi söylemiyorlardı.

Bu faiz üç beş ay ödeniyor, sonra gerisi gelmiyordu.

* * *

Erbakan Hoca zamanında da aynı rezaletler yaşanmıştı.

"Bosna’daki çaresizlik içindeki Müslümanlara yardım" diye toplanan milyonlarca markın da büyük bölümü iç edilmişti.

Olay soruşturuldu, davalar açıldı ama bir sonuç çıkmadı.

Çünkü şikáyetçi kimse yoktu.

Benim aklım bir şeyi almıyor.

Bir Müslüman, dini kullanarak böyle bir sahtekârlığı nasıl yapabilir?

Zavallı insanları nasıl kandırıp elinden varını yoğunu alabilir?

"Allah adına" toplanan bu paraları nasıl cebine atabilir?

Hangi vicdan buna razı olabilir?

Hadi kulu takmıyor ama Allah’tan da mı korkmuyor?

Bu kadar ahlaksız, tıynetsiz, vicdansız nasıl olunabilir?

Yolsuzluklara damardan gireceğim diyen Başbakan bu olaylarla neden ilgilenmiyor?

Deniz Feneri rezaleti nedeniyle Almanya’da yer yerinden oynarken Erdoğan neden sus pus oturuyor?

Vicdanı neden sızlamıyor?

Yoksa hâlâ "Verirken bana mı sordular" diyor.

5 Eylül 2008
Yalçın BAYER
[email protected]

http://www.bozok.org/modules.php?name=News&file=article&sid=6898

yaaa,bir şey eklemek istiyorum. her şeyleri allah için diyorlar. amaaa allah kuranda kötü insanı bildirmiş riyakar.........(paranın dini.imanı,namusu olmaz) her ne söz ise sonradan telefi ederiz.. ama sonuç hüsran...

İyide arkadaşlar, kesin sonuca varılmamış şeyler hakkında ismi geçenleri kötülemekte suî-zann a girmez mi? Ya düşündüğünüz söylediğiniz doğru değilse...? O zaman iftiraya girer ve altından kalkamazsınız.

AKP bazılarına açıkça ''İspatlayamazsan şerefsizsin'' dedi. Hala bu sözlerin muhattaplarında ses yok. Bunların şereflerinde mi eksiklik var, yoksa iddialarında ki gerçeklikte mi?

Sonuçlanınca hep birlikte yuh! larız. Dediğim gibi ya öyle değilse........?

İyide arkadaşlar, kesin sonuca varılmamış şeyler hakkında ismi geçenleri kötülemekte suî-zann a girmez mi? Ya düşündüğünüz söylediğiniz doğru değilse...? O zaman iftiraya girer ve altından kalkamazsınız.

AKP bazılarına açıkça ''İspatlayamazsan şerefsizsin'' dedi. Hala bu sözlerin muhattaplarında ses yok. Bunların şereflerinde mi eksiklik var, yoksa iddialarında ki gerçeklikte mi?

dostum haberleri ayrıntılarıyla oku soruna cvp alırsın!!!
alman istihbaratı bu adamları 2006 dan beri izliyor
2 senedr bunların hangi tualetlere girdiğini bile izliyor ve dosya dosya iddaname hazırlıyor
lütfen arkalarında duracağımıza şöle bi karşıdan bakalım bunlar kimdr nedr die!!!

ooo yeni çamur mayası bulunmuş :) :) :)

bu güne kadar atılanlar hep aklandı

bunuda görecegiz :)

muahahah
hiçbir aklanmadı dostm sadce örtbas etmyi ii bildinz türbanı sadce kafalarınıza deil gözlerinizede örtmüşsünz ama helal olsn susturmak içinde elinzden geleni yapıyosunuz
ben sizi sadce alkışlarm:D:D:D

kardeş haklısın ancak veganın da dediği gibi bu dava yeni bişey değil . geçen sene almanyadaki kanal 7 lere ve deniz feneri derneğine baskınlar yapıldı .zaten ikisi de altlı üstlü aynı binada çalışıyorlar .paraların kanal 7 ye aktarıldığı nedeniyle başladı bu olay . şimdi işin ucundan tayyip bile çıkmaya başladı .tam yerel seçim öncesi morali bozulan tayyip sağa sola salyalarını saçıyor . aydın doğana nasıl yüklendi görmedik mi .

adam chp nin iddialarına gazetesine koyuyor ne var bunda .madem için rahat neden korkuyosun diye sormazlarmı adama . ayrıca hilton meselesi yüzünden bunları yaptığını söylüyor . bu zamana kadar neden açıklamadın .yasal olmayan bişeyler vardıysa eğer neden bu zamana kadar aydın doğanı dava etmedin .neden şimdiye kadar sakladın .bunun gibi bu zamana kadar sakladığın dava etmediğin belki paralarını bile yediğin kaç iş adamı var diye sorarlar adama . şimdi kalkmışsınız bu kadar pisliği olan bir insanı burda savunmaya çalışıyosunuz . :vur

gözlerinizi açacakmısınız ki . bunlar müslüman canım yapmazlar demiceksiniz gene değilmi

ben geçengün bagış yapmıştım inşallah istedigim gibi ulaşır ulaşması gereken yere böyle şerefsizlerin cebinde kalamz umarım

Geçmişte olduğu gibi bugün yolsuzluk yapanların, vatansever gibi görünen vatan hainlerinin maskeleri, on yıl onbeş yıl sonra, birilerinin artık menfaati kalmayınca yazdıkları kitaplarla, itiraflarıyla ortaya çıkar. Anaları karıları çıkıp konuşur birgün iş işten geçtikten, dünyadan alacağını aldıktan sonra. Bu filmi çok seyrettik biz....Sağcısıda solcusuda ortasıda bu kümeden eksik kalmamıştır. Bunların içlerinde müstesna kişiliklerde olmuştur, onları ayrı tutarız.

Gözüne türban bağlayan falan yok kardeş. Ayrıca türbana olan bu önyargı nedir hiç anlayabilmiş değilim. Türban gerizeka belirtisi oldu. benim sülalemde bile türbanlı yok ama türbanada saygım sonsuzdur.

Bu adalet mekanızması iyiyse ve bunlarda hırsızsa alsınlar içeri. Yok bunlar hırsızda yinede ortalıkta geziyorlarsa balık baştan kokuyor demektir, o zamanda buralarda tartışmak anlamsız kalır. Aynı kıçında don olmayan eli silahlı sürüngenlerin katrilyonluk techizatla nasıl temizlenemediği gibi...............İyi zam alınca hırsızlara arka çıkan, kötülerin fiillerini örtbas eden birimler varsa onlarında bunlardan farkı yoktur.

Kök sebep bizim insanlığımızda olan arızadır. herkez kendi görüşünün, kendi ideolojisinin iyi olduğunu düşünür. Dengesizler ; İyi bildiğinin yolunda haramı, zulümü, onun bunun hakkını bile mubah görür. çünkü düşünür ki o bunu çalmiştır ama iyi bişey için çalmıştır :)) İnsanlık için çalmıştır :)) kök sebep bizim ahlakımızda, insanlığımızdadır..........

Haklısın Akp son sözü söylemedi eninde sonunda aklanır paklanırlar
neticede yapılan olaylar/yolsuzluklar Allah adına din iman adına yapılıyor varsa bir cezası onuda ahirette verirler.Kime ne

din istismarı yapılarak kurulan akp'den bi açıklama istiyoruz yok baykal'ın nasıl başa geldiği yok mal varlığını bıraksınlarda başbakan'ın aydın doğan önce bi hafta ertesi gün 4 5 günün kaldığı dediği yazıyı başbakan'dan dinleyelim... gene kıvıracak mı yoksa gerçek mert adam gibi evet kardeşim bu paraları ben partimin tabanını kurmak için aldım diyecek mi....

din istismarı yapılarak kurulan akp'den bi açıklama istiyoruz yok baykal'ın nasıl başa geldiği yok mal varlığını bıraksınlarda başbakan'ın aydın doğan önce bi hafta ertesi gün 4 5 günün kaldığı dediği yazıyı başbakan'dan dinleyelim... gene kıvıracak mı yoksa gerçek mert adam gibi evet kardeşim bu paraları ben partimin tabanını kurmak için aldım diyecek mi....

zaten aydın dogan hemen cvp verdiyaa başbakana hemen açıklasın diye nie açıklamadı anca laf kalabalıgı yaa sadece zaman geçirmek baska bişey degil. insanların unutması için yapılan birşey dostum. başbakan gerçekten türk halkını iyi çözümlemişş herşeyyde iyi çıkışlar yapıyor boş ta olsa ardından diyorkii nasılsa 2 güne kalmaz unuturlar diyo çıkıyo işin içinden

Geri