Deniz Feneri’ne şok suçlama!

atn42

New member
Reaction score
0
Almanya’daki davanın dosyası beklenen Deniz Feneri, Türkiye’de de suç işledi mi ?

Almanya’da sonuçlanan Deniz Feneri davasının dosyası bir türlü Türkiye’ye getirilmezken, derneğin 2002 yılındaki faaliyetleriyle suç işlediği iddia edildi.

Deniz Feneri Derneği’nin, Çanakkale’nin Bayramiç ilçesine bağlı Aşağışapçı köylülerine, 2002 yılında 200’er milyon lira para verdiğine ilişkin makbuz düzenlemesine karşın paraları köylülere dağıtmadığı ortaya çıktı.

Türkiye’ye uydudan yayın yapan Dem Televizyonu’nun Genel Yayın Yönetmeni Hakan Gülseven, Deniz Feneri Derneği’nin Türkiye’deki 'yolsuzluklarını' yayımladı. Gülseven’in 2002 yılında yardım dağıtıldığı iddia edilen köylülerle yaptığı görüşmelerin görüntüleri televizyonda yayımlandı. Köylüler kendilerine, adlarına kesilen makbuzlar gösterilmesine karşın bu makbuzlara imza atmadıklarını açıklıyorlar.

Görüntülerde, yardım yapıldığı öne sürülen köye yardım paralarının gitmediğini, yalnızca yardıma muhtaç olduğu belirlenen kişilerin tespit edilerek isimlerine Deniz Feneri logosunun bulunduğu makbuzlar kesildiği, bunun da sahte imzalarla yapıldığı ortaya çıkıyor. Gülseven, Deniz Feneri’nin o yıllarda özellikle kırsal kesimleri ve dağ köylerini tercih ederek büyük paralar topladığını anımsatarak, “Köydeki pek çok kişinin adına düzenlenmiş, dönemin parasıyla 200’er milyonluk nakit para yardım makbuzlarına ulaştım. Deniz Feneri yetkilileri, muhtardan köy halkının listesini istemiş ve ardından yardım makbuzlarına sahte imzalar atarak insanları dolandırmış” dedi.

Yardım makbuzlarının üzerinde Deniz Feneri logosunun bulunduğunu vurgulayan Gülseven, Almanya ve Türkiye’deki Deniz Feneri dernekleri arasında isim benzerliği dışında ilişki olmadığı yönündeki iddialara ise “O ücra köylerdeki kişiler adına hem Almanya Deniz Feneri e.V adına döviz cinsinden, hem de Deniz Feneri Derneği Türkiye tarafından Türk lirası cinsinden beraber makbuz kesilmiş. İki dernek için kesilen makbuzları karşılaştırmak yeterlidir. Alman savcılar Türkiye’deki savcılarla işbirliği yaparsa, gerçekler ortaya çıkacaktır” diye konuştu.

KAYNAK

Yurt dışında 3.8 milyon Türk yaşıyor.Almanya Denizfeneri skandalı
ortada...
Türkiyede 70 milyon Türk yaşıyor...????

yahu adı üstünde deniz feneri, bu işin içinde iktidarın olduğunu, koruyup kolladığını herkes biliyor. istediğin kadar kanıt sun, bu dava açılana kadar atı alan üsküdarı geçmiş olur. bakın bir açık oturumda kürt aydın diye boy gösteren bir zat şunu demişti. akp ye tam destek veriyorum, tüm yaptıkları doğrudur, 5 yıl daha devam etmeleri yeterli olur. istediğimiz her şeyi elde etmiş olacağız. aydına bak hizaya gel, kusursuz diyor bir hükümete ve aynı zamanda amaçlarına ulaşmalarını sağladığını söylüyor. neyki bu aydıncık amcamın amacı. basit, tam bağımlı türkiye, mümkünse federasyon, bu arada bölünmüş bir halk, hadi bakalım, her gücü eline geçirmiş bir iktidar, yargı dahil, bekleyinki birileri hakkında dava açılsın adalet gelsin.
seviyorum bu sözü,
cahilin adaletine güvenen bilge ölümü haketmiştir. saygılarımla...

Bu ortaya çıkanlar, olanların kaç milyonda biridir acaba? Bu insanların en iyi yaptığı şey kanun boşluğu kollamak ve aldatmak olduğuna göre, kimbilir daha neler vardır gizlenen? Kaç Ergenekon var bu kapağın altında acaba? Tipleri tanıyınca insan adı kadar emin oluyor olan bitenden. Ama buna el atan bir savcı yok. İşin en "iğrenç" tarafı ise bunları "din", "inanç" gibi kutsallarımızın arkasına saklanarak yapmaları ki, bu şahısların ne kadar "mide bulandırıcı" olduklarının işareti olan bu. Değer yok, saldırılmayacak erdem yok, sınır yok. Neresi en zayıfsa, oradan saldırıyorlar topluma. "Kanser" gibi. "Durmak yok, ... devam".Haber için teşekkürler...

yahu adı üstünde deniz feneri, bu işin içinde iktidarın olduğunu, koruyup kolladığını herkes biliyor. istediğin kadar kanıt sun, bu dava açılana kadar atı alan üsküdarı geçmiş olur. bakın bir açık oturumda kürt aydın diye boy gösteren bir zat şunu demişti. akp ye tam destek veriyorum, tüm yaptıkları doğrudur, 5 yıl daha devam etmeleri yeterli olur. istediğimiz her şeyi elde etmiş olacağız. aydına bak hizaya gel, kusursuz diyor bir hükümete ve aynı zamanda amaçlarına ulaşmalarını sağladığını söylüyor. neyki bu aydıncık amcamın amacı. basit, tam bağımlı türkiye, mümkünse federasyon, bu arada bölünmüş bir halk, hadi bakalım, her gücü eline geçirmiş bir iktidar, yargı dahil, bekleyinki birileri hakkında dava açılsın adalet gelsin.
seviyorum bu sözü,
cahilin adaletine güvenen bilge ölümü haketmiştir. saygılarımla...

Arkadaş senin hayatın teori olmuş.Bütün yazılarında olsa şöyle olur olmasa böyle gibi enteresan bi o kadarda içi boş cümleler kuruyorsun .

Deniz fenerine gelince oynayın bu oyuncak sizi epey idare eder

Arkadaş senin hayatın teori olmuş.Bütün yazılarında olsa şöyle olur olmasa böyle gibi enteresan bi o kadarda içi boş cümleler kuruyorsun .

Deniz fenerine gelince oynayın bu oyuncak sizi epey idare eder

teori üretmek beyin ister. teşekkür ederim. senin bir fikir ürettiğine şahit olamadık henüz. sadece gerçekleri görmezden gelip deniz feneri soygununu oyuncak sanmakla meşgulsün. sanırım oyuncaklara merakın var. boş düşünceden bahseden arkadaşım, sen emperyalizmi, bu ülkenin her gelen hükümetçe daha berbat bir hale getirildiğini, git gide birbirinden nefret eden, düşünmek yerine hazır fikirlere ve çıkarına hizmet eden bir topluluk haline geldiğimizi söylemeyi teori ve gerçek dışı algılıyorsan sana bu güne kadar yaptığını yap, düşünmemeye devam et derim. saygılarımla...

Mahkeme kararıyla ceza alanların Türkiye'deki uzandılarını soruşturmak için iddaname bekleniyor ama gelmiyor..Önce üstünü ümraniye soruşturmasının bilmem kaçıncı dalgasıyla kapatmaya çalıştılar..Şimdi de davos tiyatrosuyla kapatmaya çalışıyorlar.

Sizce el feneriyle mi büyük soygun yapılır deniz feneriyle mi ?

DAHA BETERİ BUGÜN YAPILIYOR.

Kaç haftadır takip ediyorum. Bu Filistin meselesi ile ilgili her yerde yardım toplanıyor. İktidar dış islami meseleyi iç mesele halinde medyada pompalamaya başladığından beri her yerde yardım toplanıyor.

Başbakanlık resmi kanallardan yardım hesabı dağıtmış, bir arkadaşım bankadan havaleyi yaparken bir bakmış hesaplar deniz fenerine ait.

Okullarda, ticaret odalarında, esnaftan, kapı kapı gezip evlerde, camilerde ibadet edenlerden, orada burada düzenlenen kermeslerden sürekli para toplandığına tanık oluyorum. İstanbul da her köşede bir Filistin e yardım çadırı, arabası ya da satışı mevcut. %99 u da makbuzsuz yapılan para toplama işleri... Kimse de bu adamlara sesini çıkaramıyor, çünkü bu ne olduğu belirsiz adamlara ne hakla para topluyorsun demek DİNSİZ OLMAK, İSRAİLCİ OLMAK, SİYONİST İŞBİRLİKÇİ olmak demek. Aynı üniversitede türbana karşı olan herkesi ahlaksızlıkla, din düşmanlığı ile suçladıkları gibi Filistin Yardım Kampanyalarını sorgulayan denetleyenleri de dinsiz ilan edecekler çünkü.

PEKİ İŞGAL ALTINDA KIVRANAN TÜRK KIZILAYI'NIN BİLE DESTUR İLE ZAR ZOR GİRDİĞİ FİLİSTİN E BU YARDIMLAR NASIL GİDİYOR?
BAKIN KIZILAY DİYORUM. DİPLOMATİK BAĞLANTILARI OLAN, LOJİSTİK DESTEĞİ TAM, YILLARIN ULUSLARARSI YARDIM VE NAKİYE TECRÜBESİ OLAN DENEYİMLİ PERSONELİ OLAN KIZILAY FİLİSTİN E ZAR ZOR KISITLI MALZEMELER İLE GİREBİLİYOR.

Peki bu islami yardım örgütü sıfatı ile yardım toplayan ve ulaştırdığını iddia edenler Filistin e nasıl giriyor? Türkiye'de toplanan paralar yurt dışına nasıl çıkarılıyor? Nasıl Filistin'e sokuluyor. Soran var mı? Verilen her para nereye gidiyor bilen var mı? O paralar Filistinlilere ulaşmıyorsa sizin yardımınız da mundardır bunu takip etmiyorsanız.

Hükümetin meşrulaştırdığı bu islami yardım örgütleri senelerdir, yok Somali için, Nijerya için Afrika'daki fakir müslümanlar için para topluyor. Bu paralar nereye gidiyor beyler? Kim soruyor hesabını? Almanya'dan topladıkları paraları Türkiye'de dağıtmadan kaybeden sözde islamcı yardım örgütleri Türkiye'den topladıkları paraları gerçekten Filistin'e veya Afrika ülkelerine ulaştırıyorlar mı?
Afrika'da köylerde araştırma yapan bu yardımların yerine ulaştığını takip eden var mı?

YOK!

Yoksa Deniz Feneri'nin ilk kurulduğunda AKP nin seçim harcamalarını (yeni kurulmuş devlet yardımı olmayan bir parti olarak ne kadar büyük propoganda çalışmaları vardı) finanse ettiği, AKP yandaşlarına yardımda bulunduğu iddiaları var hala. Araştırılmadı ve aklanmadı.

Şimdi de kapatma davasında hazine yardımınde kesinti yapılan AKP Filistin için toplanan paralarla mı yerel seçimleri finanse edecek diye sorarlar adama...

Malum para toplayan vakıf İSLAMİ sıfatı ile hareket edip gücünü Allaha dayandırdığı için kimsenin çıkıp bu paralar nereye gidiyor diye sorma cesareti olmuyor.

Din araç
Demokrasi araç
Para yemek amaç

Gözyaşı araç
Rol kesmek araç
Oy toplamak amaç

Bomba araç
Kalem kağıt araç
İftira atmak amaç

bunlar yakında o paralarla türkiyenin adınıda değiştirirler. yani kendi paramızla satıyoruz

Geri