Deniz Baykal ve Vatan Gazetesi fena çuvalladı(Herzamanki gibi)

Serdengeçti

Banned
Reaction score
0
CHP lideri Deniz Baykal tarafından ortaya atılan ve Vatan Gazetesi tarafından manşete taşınan haber muhatabı tarafından yalanlandı.

Baykal'ın "ATV-Sabah ihalesine girme" şeklinde Başbakan'ın telkinden bulunduğu iddiasıyla gündeme getirdiği Fiba Holding Başkanı Hüsnü Özyeğin'den iddialara cevap geldi.

Fiba Holding A.Ş Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü M. Özyeğin, hiç kimsenin kendilerine "ATV-Sabah ihalesine girme" şeklinde bir telkinde bulunmasının söz konusu olmadığını belirtti.

Özyeğin, bugün günlük bir gazetede yer alan "O iş adamı Hüsnü Özyeğin" başlıklı haberle ilgili yaptığı yazılı açıklamada, 1987 yılında kurduğu Fiba Grubunun, 13 ülkede, 62 şirkette, 46 ulustan 12 bin çalışanı bulunan, finans ve finans dışı alanlarda faaliyet gösteren bir topluluk olduğunu hatırlattı.

Grubun özellikle Finansbank'ın satışı sonrasında aktif olarak yeni yatırım olanaklarını araştırdığını, şu anda dahi masasının üzerinde onlarca yeni proje ve yatırımcılardan gelen tekliflerin değerlendirilmeyi beklediğini ifade eden Özyeğin, şunları kaydetti:

"Sabah-ATV ihalesine girip girmeme konusunda da grubumuzda fikir jimnastiği yapılmıştır. Stratejik ve mali değerlendirmeler sonucunda bu ihaleye girilmemesine karar verilmiştir. İhale şartnamesini dahi almamış olmamız, ihaleye katılım niyetimizin oluşmadığının göstergesidir. Dolayısıyla tarafımıza hiç kimsenin 'ihaleye girme' şeklinde bir telkinde bulunması söz konusu olmamıştır. Ayrıca haberde sayın Baykal'ın bizzat benimle konuşarak gelen duyumların teyidini aldığı iddia edilmektedir. Bu da tamamen gerçek dışıdır. Zira ben sayın Baykal ile en son 6 yıl kadar önce 100 kişinin hazır bulunduğu bir dost yemeğinde el sıkıştım ve o günden bu yana kendisiyle hiç görüşmedik.

Bu arada Türkiye'de en yüksek gelir vergisi ödeyen ikinci iş adamı olarak yılda 1-2 defa sayın Başbakan ile ülke ekonomisindeki gelişmeleri istişare etmemi kamuoyunun takdirlerine bırakıyorum."

http://www.moralhaber.net/40218_Deniz-Baykal-ve-Vatan-A-S-fena-cuvalladi.htm

''''Bu arada Türkiye'de en yüksek gelir vergisi ödeyen ikinci iş adamı olarak yılda 1-2 defa sayın Başbakan ile ülke ekonomisindeki gelişmeleri istişare etmemi kamuoyunun takdirlerine bırakıyorum."''

Son cümlede kendini ele vermiş de
Anlayana tabii... :goz:

***Bu arada Türkiye'de en yüksek gelir vergisi ödeyen ikinci iş adamı olarak yılda 1-2 defa sayın Başbakan ile ülke ekonomisindeki gelişmeleri istişare etmemi kamuoyunun takdirlerine bırakıyorum.****

Röportajda fena çuvallama yok sadece yalanlama var.Ayrıca son cümle kendisininde yalanını ortaya çıkarmış.E tabi istersen anlarsın

Çuvallama nerede burda*Sadece inkar var o kadar.Bu açıklamayı yapacağını herkes farkında . Peki Baykal ın söylediği yer, tarih ve saatte neredeydi,Bunu açıklayabiliyor mu?
Kimin ne söylediği önemli değil..Hangi pencereden bakılırsa bakılsın başbakanın damadının başında olduğu bir şirketin bu işlere girmesi başlı başına bir sorun..Olmamalıydı böyle bir satış o kadar..Bunun ötesinde kimin ne dediği kendini nasıl savunduğu sadece detay.

her zamanki halleri. bir suç işleyince önce inkar, olmazsa saldır, oda olmadı yakalayanın üstüne suçu at, oda olmadı mazlumu oyna, daha olmazsa ergenekon ne güne duruyor, tüm antitayyipçiler ( tayyibin suçlarını ortaya serenler derneği) içeri. çal çırp ama asla kabul etme.yiyin beyler hanımlar yiyin. bu hacı baba tekkesi. babanızın malı. bildiğim tek şey hırsıza hırsız denir. evsahibini bastıran cinsinede yavuz hırsız denir. bunlar yavuzdanda ileri, bastırmakla kalmıyor suçlarınıda üstlerine yıkıyor.saygılarımla...

Bu satışın özü ne?700 milyon dolar 2 kamu bankasından alıyorsun 125 milyon dolar bi araptan alıyorsun sonra üstüne biraz koyup gazete alıyorsun..Bunun mantıklı birşey olduğunu kimse savunamaz..Kaldıki bu konu hakkında verilen gensoruda akp liler tarafından reddedildi.Şimdi sormak gerekiyor yaptığı işin doğruluğuna inanan insan, hesabını vermekten kaçar mı?Tayyip Erdoğan'ın hanesini bir şey daha eklendi ve bu son telekomun halka arzıyla beraber yüce divanlık.İnşallah o yargılanma günlerinide göreceğiz.

Bu satışın özü ne?700 milyon dolar 2 kamu bankasından alıyorsun 125 milyon dolar bi araptan alıyorsun sonra üstüne biraz koyup gazete alıyorsun..Bunun mantıklı birşey olduğunu kimse savunamaz..Kaldıki bu konu hakkında verilen gensoruda akp liler tarafından reddedildi.Şimdi sormak gerekiyor yaptığı işin doğruluğuna inanan insan, hesabını vermekten kaçar mı?Tayyip Erdoğan'ın hanesini bir şey daha eklendi ve bu son telekomun halka arzıyla beraber yüce divanlık.İnşallah o yargılanma günlerinide göreceğiz.

Birilerinin aklına yeni geldi özelleştirme yapılırken Kamu bankasından kredi kullanma durumu.

Sabah ATV nin Çalık kurmuna satılmasını hazmedemeyen Doğan gurubu ve onun maaaşlı ulusalcı yalaka kalemşörleri bu satışa fena bozulmuşlar.

nasıl olurda Sabah ATV yi de Patronları Doğan alamaz da bir başkası alır.yleye bu ülkede Kamu bankalarından kredi kullanarak şirket satın almak sadece Doğanın hakkıdır başkası alamaz. Mesela Doğan olmayan parası ile POAŞI alırken alması içinde üstüne kreid verilirken kapitalist Doğanın ulusalcı palavracı yalaka adamları seslerini çıkaramıyordu

Bu yüzden günlerce saldırıyorlar güya usulüne uygun satılmamış , kamu bankalarından kredi kullanılmış
aslında demek istiyorlar ki bu ülkede Biizim patrondan başka kimse Kamu bankasından kredi kullanıp şirket alamaz.

Sizi gidi kapitalis uşakları sizi

şu yavuz hırsızlık AB-D abilrinizdenmi hatıra size. aydın doğanı ikide birde ulusalcı kesime maletmeye çalışma zavallılığınıza hayranım. düne kadar akp medyasıyla elele şen şakraktınız. çıkar çatışmasına düşünce ulusalcımı oldu başımıza. aydın doğan denen pisliğinizide alın gidin. kirletmeyin kendi pisliğinizle ulusalcıları. AB-D nin iki kulu çatışıyor faturayı ulusalcılara kesiyorlar. ayrıca hiç boşa debelenmeyin tayyibi kurtarma operasyonu AB-D abinizin ve işbirlikçi sizlerin bir işe yaramayacak. eninde sonunda bu halkın alınterinden gasp edilenler geri alınacaktır. siz devam edin. şimdilik gün sizin gününüz. ama pisliğinizi sıçratmayın temiz insanların üstüne. şimdilik yalanlarınıza kanıyor insanlar. ama elbet gerçekler gün ışığına çıkacak ve biliyorumki hepiniz AB-D abilerinize kaçacaksınız. olan bu güzel vatana ve millete olacak. yinede üzülmüyorum. emperyalizmin köpekleri her zaman havlar. ama sahipleri iyi eğitememiş görüyorumki. yanlış millete saldırdınız. bu halk bunların hesabını soracaktır eninde sonunda. hadi devam edin bakayım nereye kadar sürecek bu yalan dolan talan saltanatınız...

Bu yüzden günlerce saldırıyorlar güya usulüne uygun satılmamış , kamu bankalarından kredi kullanılmış
aslında demek istiyorlar ki bu ülkede Biizim patrondan başka kimse Kamu bankasından kredi kullanıp şirket alamaz.

Çalık gurubu ne?Kapitalist değilmi :)

Cidden bu forumda bazı arkadaşlar çok cahil ve ne yazıkki bu cahil olanların hepside siyasetle ilgili yazılar yazıyor.

Bence siyaset topicinde tartısabilmek ya da topic açabilmek için bazı şartlar konulsun.En azından hayatında tek bir kitap okumayan kişi gelipde burada kapitalizmi anlatmaya çalışmasın...

Birilerinin aklına yeni geldi özelleştirme yapılırken Kamu bankasından kredi kullanma durumu.

Sabah ATV nin Çalık kurmuna satılmasını hazmedemeyen Doğan gurubu ve onun maaaşlı ulusalcı yalaka kalemşörleri bu satışa fena bozulmuşlar.

nasıl olurda Sabah ATV yi de Patronları Doğan alamaz da bir başkası alır.yleye bu ülkede Kamu bankalarından kredi kullanarak şirket satın almak sadece Doğanın hakkıdır başkası alamaz. Mesela Doğan olmayan parası ile POAŞI alırken alması içinde üstüne kreid verilirken kapitalist Doğanın ulusalcı palavracı yalaka adamları seslerini çıkaramıyordu

Serdengeçti ben verdiğin makalenin dışında kendi görüşümü söyledim doğan grubundan ya da vatan gazetesinden bahsetmedim sen ise benden alıntı yapıp doğan grubundan vesaire bahsedip hakaret etmişin.Bugüne kadar ki mesajlarımda eleştirdiğim kişilere hep saygılı oldum ama sende bu adamlığı göremiyorum.Yazdığın mesajda da beni kendinle karıştırmışın biz sizin gibi partizan ya da lider yalakası değiliz.Biz birilerinin adamıda değiliz.Bizim için a partisi b partisi ya da kişisi önemli değildir.Bizim için en önemli şey devletin çıkarlarını üstün tutmamızdır..Biz vatanseveriz vatanı en ufak yolsuzluğu uğratan bizim gözümüzde şerefsizdir haysiyetsizdir.Tabi bunları savunanda aynı şekilde şerefsiz ve haysiyetsizdir.Benim daha önceki açtığım konuları araştırsaydın doğanın poaş konusunda yaptıkları hakkında neler dediğimi görürdün.Ayrıca özelleştirmeler konusunda da bir sürü başlığım var..Ama araştırma huyunuz olmadığından dolayı insanlara bu kadar kolay hakaret edebiliyorsunuz.Bu sizin acizliğinizdir.Yukardaki mesajında da doğan grubunu eleştirmiş ama çalığı buna paralel haklı çıkartmaya çalışmışın.İşte sizin adalet anlayışınızda bu.Kendi kendinizi ele veriyorsunuz.

Sizi gidi din sömürücüler sizi..Sizi gidi emperyalistlerin maşaları sizi..

Geri