Demirören'i güçlükle sakinleştirdiler

TuğяuL

Banned
Reaction score
0
Ne gülüyorsun bu anlattığım senin hikayen!

Beşiktaş ile Wolfsburg takımları arasında oynanan Şampiyonlar Ligi maçı sırasında taraftarların Yıldırım Demirören'e tepki göstermeleri üzerine Başkan Demirören de taraftarlara tepki gösterdi.

Beşiktaş ile Wolfsburg takımları arasında oynanan Şampiyonlar Ligi maçı sırasında taraftarların Yıldırım Demirören'e tepki göstermeleri üzerine Başkan Demirören de taraftarlara tepki gösterdi.

Karşılaşma oynanırken taraftarlar "Demirören yeter" tezahüratları yaptığı sırada Başkan Yılıdırım Demirören de tepki gösterdi. Başkan'ın yanında bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Yıldırım Demirören'i güçlükle sakinleştirdi. Bu dakikadan itibaren tribünlerde taraftarlar arasında da tartışmalar yaşanmaya başladı

artık gitsin ltfn

çarşı karışmış... demirörende tarftara sataşılırmı ya bunu bilmeli artık.. her bağırana ayağamı kalkılır. kötü oldu ..

geçen sezon mustafa denizliyle şampiyon beşiktaş gelecek sezon kötü gidiceğini çok iyi tahmin etmiştim ve tüm beşiktaşlı arkadaşlara söyledim ve oldu sebebi mustafa denizli yarım sezonluk teknikdirötör bunun daha öncelerden örnekleri var.

biraz gurur olsa.. 1dk. durmaması gerek.

fanatatik olmamakla birlikte 6 yaşımdan bu tarafa beşiktaşlıyım.

toplasan 5-6 maçını stad da izlemişimdir.

ama bu başkan bu kulübün başına gelen en büyük bela bence..

yaw git kardeşim artık. yoksa yarın fiziksel müdahelede gelecek onumu bekliyorsun.

defoooool ya defol..

ya bu adam kadar görmedim bi yapisti koltuga gitmiyo japonlami yapistirdin kardesim kendini sit..ir git artik milleti mkomaya sokma

beşiktaşı, yıldırım demiröreni geçtim de bu ne biçim haber duyurusudur ya. bir cümle 3 kere mi tekrarlanır... gerçi kaynak samanyoluhabermiş, beklenir böyle şeyler.

Demirören Beşiktaş'ın başın çorap örmeye devam ediyor. Güçlükle sakinleşmiş, bizi kim sakinleştirecek? Yaptığı yönetim hataları bini aştı. Hep inandığımız maçlarda mağlup olduk. Tamam bizler Beşiktaş'ı sevinemk için sevmedik ama bu kadar açık bir şekilde yapılan hatalarada göz yumamayız. Sayın Mustafa Denizli'yle ikinci sene yeniden yola devam etmenin hata olma olasılığı vardı ve bu olasılık gerçekleşti. Denizli ne Gs'de ne de Fb'de ikinci senesinde başarılı olamadı. Bunların üstüne bazı maçlarda şanssızlıkta eklenince ortaya böyle bir tablo çıktı. Ligden kopmuş falan değiliz. Ama ŞL'de üst tur artık bitti sanıyorum.

Yeter Ulan yeter! belamısın başımıza :mad:

bu adamda biraz utanma varsa istifa eder
camiayı ne haLe getirdiğini görmüyor mu acaba?

karakteri zayıf herifin arkadaş. iki kupa aldınya tamm gerisi boş. her fırsatta dillendirdiğin beşiktaşlılık duruşunu gösterde bi an önce istifanı ver artık. DEFOLLLLL

bu adamda onur denen şey olsaydı kaç yıl öncesinden istifa etmesi beklenirdi,geçmişte yaptığı rezillikler ortada,hocamızın arkasındayız deyip onu hiç beklemediği anda sırtından bıçaklaması ortada..bu yüzden bu tip hezimetler ne kadar çok olursa olsun,bu adam ve yönetimde onur namus gibi kavramlar olmadığı için istifa etmeyeceklerdir.malesef ki arkadaşlar 2010 ocak kongresine kadar bir süre daha kahır çekmek zorundayız..ne acı bunları yazmak ama malesef durum böyle

Senin sakinleşmeyi bırak sinirlenmeye hakkın yok DemirKıran bey.

Valla demirören 650 milyona maç bileti satıp kurduğun takım top oynamıyosa haklı o insanlar bence.

Boşa sinirleniyon o yüzden.

2.Özhan Canaydın Vakası :)

beşiktaşı, yıldırım demiröreni geçtim de bu ne biçim haber duyurusudur ya. bir cümle 3 kere mi tekrarlanır... gerçi kaynak samanyoluhabermiş, beklenir böyle şeyler.

Konuyla İlgili Yorumun Varsa Yazarsın,Oraya Buraya Çamur Atmanın Anlamı Yok.
Hiç Kimse Kusursuz Değildir,Buna Sende Dahil Olmak Üzere.

Geri