Demirören'i devirme harekatı

gurur24

New member
Reaction score
0
Demirören'i devirme harekatı
3 Şubat 2009

Beşiktaş'ta mali genel kurula 10 gün kala sürpriz bir gelişme yaşandı.

Siyaz beyazlı camianın önde gelen isimleri Başkan Yıldırım Demirören'e karşı biraraya gelecek.

Rahmi Koç önderliğinde Tuncay Özilhan, Serdar Bilgili, Hüsnü Güreli, Nevzat Demir, Affan Keçeci, Fikret Orman, Mehmet Kazancı, Erol Kaynar, Hikmet Çetin ve Süleyman Seba Cuma günü saat 13.00'da Koç Holding'in Nakkaştepe'deki binasında biraraya gelecek.

Beşiktaş'ın kötü gidişine dur demek isteyen Türkiye'nin ve Siyah-beyazlı ekibin önde gelen isimlerinin Tuncay Özilhan'a başkanlık yolu açmak için görüş alışverişinde bulunacağı öğrenildi.

Geçtiğimiz yıllarda da Beşiktaş başkanlığı için adı geçen Tuncay Özilhan'ın kulüp başkanı olması için strateji belirleneceği ve Yıldırım Demirören'in başkanlıktan indirilmesinin görüşüleceği öğrenildi.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/10919530.asp?gid=229

hadi inşallah diyelim
hayırlı bir haber gibime geldi

efsane toplanıyo yani. hadi hayırlısı. Kurtuluş savaşı gibi hee. saltanata son.

Şu Demirören Gitsin..Bir Daha Sokakta Fener FormaLı Birini Gördum Mü Yemın Ediyorum Dövmicem :hhmanD Bakın Buyuk Yemın Ettım =)

her kongrede divan toplantısında hatta her rezillikten sonra masaya yumruğunu vuramayan başkanımıza birileri tekmeyi vuracak diye bekledik muhalefetinde en az onun kadar kolpa olduğunu bilemedik...
basında hep içimizdeki irlandalıları konusurken gördük bu sefer inşallah içimizdeki Beşiktaşlılar ortaya çıkarda Beşiktaşa yakışmayan rezilliklerle dolu bu devre bir son verirler

kesinlikle birileri artık bu yönetime dur demeli.. kendilerinin gideceği yok başarısızlığı ve rezillikleri kabul ederek..

Darbe YapcakLar Tüpçüye :hhmanD

gitsin yeter ya bune her geçen gün mazi dahada uzak oluyo
bugun ne olacak ne gelecek başımıza die dert etmekten bıktım

Serdar Bilgili yi yeniden seçsinler.Tüpçü bizans oyunuyla istifa ettirtmişti.Şimdi o dittirsin gitsin..

ya ii hosda bu tupcuye 55 milyon dolar civarında borcumuz var onuda bi odeseler sonra bu tupcuye cooook uzaklarda bir ev verseler hani hic bir allahın kulunun goremiyecegi bir yerde :D.

artık birilerini seslerini çıkarma zamanı gelmişti

yeter artık birilerini buna son vermesi gerekiyordu ve inşallah haber doğrudur

yaw g..e giren şemsiye açılmıyor beyler bu tüpçü bizi batırdı şimdi kim gelse kemer sıkma politikası yok orayı satalım yok naklen yayın gelirlerini artıralım yok stad gelirlerini artırmak için şunu yapalım bunu yapalım derken futbolda biz 3 sene daha şampiyonluğu unutcaz valla bu borç kötü galatasaray gibi yardım kampanyası yaparlarsa bu borç yüzünden hiç şaşırmam

işin garip tarafı adam takıma bir şey katmadı ama biriside çıkıp dur demiyor
biran önce gitse hayırlısıylada rahat nefes alsak eminim gelen gideni aratmayacak

ya bu adamın arkasında kimler var çok merak ediyorum. koyu gsli olduğundan şüpheleniyorum.

Demirören’e cephe

:biggrinDemirören’e cephe
4 Şubat 2009
dünkü haberin devamııııı.........!'
mlmv11.jpg

Beşiktaş’ta mali kurul öncesi camianın ağır toplarının Yıldırım Demirören’e karşı bir araya geleceği iddia edildi.

Rahmi Koç önderliğinde Tuncay Özilhan, Serdar Bilgili, Hüsnü Güreli, Nevzat Demir, CelalKolot, Erdal Torunoğulları, Ömer Sabancı, CemilKazancı, Bahattin Demir, Affan Keçeci, Süleyman Seba’nın cuma günü Koç Holding’in Nakkaştepe’deki binasında buluşacağı öğrenildi. Türkiye’nin ve Beşiktaş’ın önde gelen isimlerinin Tuncay Özilhan’a başkanlık yolu açmak için görüş alışverişinde bulunacağı öğrenildi.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/10921947.asp?gid=229

hadi hayırlısı
iş ciddii gibi

hiç yorum yok gibi

bana fb li gibi geldi nerde fenerin artıkları var iş yapmaz alıyo dolduruyo kulubeye

Bu alemde Çarşı Yıldırıma Karşı :D:hhgül

Geri