Demirören "Sana yakıştıramadım"

yi6it

New member
Reaction score
0
news_manset_resim_zp_YildirimDemiroren003.jpg

Mehmet Topuz’un, Fenerbahçe’ye gitmesiyle büyük bir şok yaşayan Beşiktaş Yönetimi, Kayserisporlu oyuncuya sert tepki gösterdi.
Başkan Yıldırım Demirören’in Mehmet Topuz’u telefonla arayarak sitemlerini ilettiği bildirildi. Demirören’in, genç oyuncuya, “Senden böyle bir şey beklemezdim, sana yakıştıramadım” diye konuştuğu öğrenildi. Yıldırım Demirören’in yanı sıra Beşiktaşlı diğer yöneticilerin de Mehmet Topuz ile birlikte Kayserispor yönetimini suçladığı vurgulandı.

Bu arada Başkan Yıldırım Demirören’in ise bir hafta boyunca Antalya’da kamp kurarak, özel uçaklar kiralayarak ve ailesinden ayrı kalarak Mehmet Topuz için fedakârlıkta bulunmasına karşılık böyle bir olayla karşılaşması nedeniyle oldukça üzüntülü olduğu öğrenildi.

Kaynak: Milliyet

İyide Kardeşim Seninde Bilmen Gereken Bir Şey Var Sözleşmesi Olan Bir Futbolcuyu Almak istiyorsan önce Kayserisporu İkna Etmen gerekir
Kayserispor Biz Fenerle Görüşüyoruz Diyor Siz buna Rağmen Gidip Futbolcuyu Kandırıp İmza Attırıyorsunuz Sonrada Kayserispora bize vermedin diye kızıyorsunuz siz bu kafayla çok topçu alırsınız devam edin

Arkadaşlar bu transfer bitti. Artık bununla ilgili konu açmasak daha iyi olur. Alan takım güle güle kullansın. Yeni transferler gündemde onlara yoğunlaşalım.

şu mehmet TOPuz ile ilgili fazla yorum yapıp şımartmaya gerek yok fenevbahçeye hayırlı olsun ;)

siz asıl mehmet Topuz bjk ye gol atınca neler neler gelecek aklınıza onu düşünün...ben iddaa ediyorum mehmet topuz tek başına en az 5-6 maç kazandırır fenere.tahminim 12-15 gol arası atacak inşaallah bunların bir kısımını bjk ye atar

M.Topuz Fenerbahçeye hayırlı uğurlu olsun....

Geri