Demirören PFDK'da

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Mali Kongrede TFF Başkanı Mahmut Özgener'i ağır bir dille eleştiren Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, PFDK'ya sevkedildi.

Cezanın Perşembe günü açıklanması bekleniyor...

Demirören, "Futbolun demokrasisi yoktur" diyen Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'e şunları söylemişti:

Demokrasi yoksa kuralları nasıl uygularsanız? Yok diyorsanız siz bir faşistsiniz ve diktatörsünüz. Ayrıca demokratik bir ülkede demokrasi yok diyemezsiniz.

Kasti hareket eden hakemlerin cezasını arttırdınız mı? Kendinize ne ceza vermeyi düşünüyorsunuz? Soyunma odası basanların cezalarını neden devre arasına denk getirdiniz? Kulüp başkanı oda bastı, konuşmadınız. Kulüp başkanı 'Hakemler dürüst değil' dedi, konuşmadınız. Benim iki arkadaşım çıktı, oda basmanın doğru olmadığını, gerekirse en iyisini bizim yapacağımızı söylediler, çıkıp konuştunuz. Siz taraflısınız başkanım, taraflı.

http://spor.milliyet.com.tr/demiroren-pfdk-da/spor/spordetay/14.02.2011/1352151/default.htm

ilginç..! disiplin kurulu çok çalışkan..Beşiktaş'a söz konusu olunca kararlar hemen veriliyor..=)

peki özgener, sorulara cevap verebilecek mi..?

Her kötü Beşiktaş haberinde de yyildirayy'ın imzası var. Gözümüzden kaçıyo sanmaaa :)))

Şaka bir yana da, iyi güzel hep bize ceza veriyorlar öyle ya da böyle, haklı ya da haksız.. Gs-Eskişehir maçında 10 yaşında çocuk ölüyordu yaaa. Hani onun cezası? Hani Ttarenaya 2 maç seyircisiz oynama, hani eskişehire 2 maç seyircisiz oynama.. Ayrıca bu olay SAHA DIŞINDA DEĞİL SAHA İÇİNDE oldu. Bir de çıkmış Özgener konuşuyor.. Ya kardeşim bırakın gidin siz bu işi ya. Sizler maşasınız maşaaaa.!

Her kötü Beşiktaş haberinde de yyildirayy'ın imzası var. Gözümüzden kaçıyo sanmaaa :)))

Şaka bir yana da, iyi güzel hep bize ceza veriyorlar öyle ya da böyle, haklı ya da haksız.. Gs-Eskişehir maçında 10 yaşında çocuk ölüyordu yaaa. Hani onun cezası? Hani Ttarenaya 2 maç seyircisiz oynama, hani eskişehire 2 maç seyircisiz oynama.. Ayrıca bu olay SAHA DIŞINDA DEĞİL SAHA İÇİNDE oldu. Bir de çıkmış Özgener konuşuyor.. Ya kardeşim bırakın gidin siz bu işi ya. Sizler maşasınız maşaaaa.!

Dai öyle deme yav
Ben yıllardır spor bölümüne takılıyom
Şaka yaptığını zaten anladım :):)

Geri