Demirören Masaya Yumruğunu Vurdu

jewel

Wormwood
Moderatör
Reaction score
0
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören üst üste alınan başarısız sonuçların ardından teknik direktör Bernd Schuster'i villasına çağırdı.

Beşiktaş, Kayserispor'a da yenildi, sinirler gerildi. Lider Bursaspor'un 10 puan gerisene düşen siyah beyazılar, 5 yıl aradan sonra üst üste 3 yenilgi aldı. Başkan Yıldırım Demirören de yumruğunu masaya vurdu.

Demirören dün şube sorumluları Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu'nun yanı sıra teknik direktör Bernd Schuster'i Anadolu Hisarı'ndaki villasına çağırdı, takımın son durumu hakkında bir toplantı yaptı.

Ders çıkaralım

Adalı beklenmedik sonuçlardan sonra ‘Hocam dibe vurduk' diyerek şunları söyledi:

“Hocam, teknik heyete ve oyunculara inancımız sonsuz. Her zaman arkanızdayız. Ama aldığımız mağlubiyetleri hak etmediğimizi düşünüyoruz. Bir an önce toparlanmalıyız. Artık geçmişe sünger çekme zamanı geldi. Kötü olaylardan ders çıkarmalıyız. Camianın sıkıntısını gidermeliyiz.”

Serdal Adalı'nın sözlerinden sonra Alman teknik adam, siyah beyazlı yöneticiye “Haklısınız” dedikten sonra, “Oyuncularıma inanıyor ve güveniyorum. Kadroma aldığım tüm oyunculara şans vererek adaletli olduğumu gösterdim. Kayserispor maçında mağlubiyeti hak edecek oyun sergilemedik.

Çıkışa geçmeliyiz

Antrenmanlarda en formda ve deneyimli oyunculara yer verdim. Eleştiri yaparken takımdaki sakatlıkların çoğunluğunu unutmamak gerek. Sakatlar iyileşince düzeleceğiz. Nobre ile Quaresma'nın eksikliğini çok hissediyorum. Ayrıca kimse Nihat Kahveci'ye yüklenmesin. O elinden geleni yapıyor” diye konuştu.

Bu arada Cengiz Züfikaroğlu'nun Alman hocaya, “Önünüzü açabileceğimiz bir şey var mı?, Sorun ne ise çözelim” demesi üzerine Schuster, “Porto maçında sonucu tayin eden bir tek Hulk vardı. Bizde de Quaresma, Aurelio, Guti ve Ekrem gibi isimler olsaydı, sonuç farklı olurdu” dedi.

Başkan Demirören her iki tarafı dinledikten sonra Schuster'e kupa maçıyla birlikte bir çıkış beklediğini söyledi.

Hürriyet

Nobrenın eksıkLıgını hıssedıyorum ne demek ?? Nobre yerıne şuan batuhan oLsaydı onun kattıkLarının 2 katını verırdı takıma..Tekrardan ayağa kaLkıcak gücümüz var düzeLicek herşey zamanLa..

Nobre için sezon başında sistemime uygun futbolcu değil, satış listesine koyun dememişmiydi schuster? şimdi nobre den mi medet umuyor. bir de nihat ı savunmasını anlamsız buluyorum sonuçta oyuncu iyi değilse ve fazla katkısı yoksa neden oyunda tutulur? adaletten önce bence schuster in masaya yumruğunu vurması gerek. oyuncuları iyi değerlendirmesi gerek Holosko yu kayseri maçında nihat a tercih etmeliydi.

Her düşüşte ayağa kalkmak için gücümüz var !!!
Hayd Kalk Ayağa Yürü Güneşe..

Geri