demirören de benimle aynı görüşte

snrylmz03

New member
Reaction score
0
Erdoğan: Demirören de benimle aynı görüşte

07.03.2007_levent_erdogan.jpg

Türk Kalp Vakfı 11 Altın Adam Yarışması'nın 2007-2008 Sezonu 5. jüri toplantısına onur konuğu olarak katılan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Asbaşkanı Av. Levent Erdoğan toplantıda ilk defa oyuncular için kullandığı tabire açıklık getirdi
Erdoğan, "Bu eski adıyla teşbihtir yani benzetmedir. 'Teşbihte hata olmaz' denilir. Benim de annem, eşim, kızlarım var. Bayanları aşağılamam söz konusu olamaz derken, jüri üyelerinden Abdülkadir Yücelman da "Bir yabancı antrenör seneler önce takımına Matmazel gibi oynuyorsunuz" demişti diyerek Erdoğan'a destek verdi.

Erdoğan ayrıca Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in kendisine bu konuyla ilgili olarak sitem etmediğini tam tersine onun da aynı düşüncede olduğu için destek verdiğini söyleyerek, ancak 'söyleme yeri bu değildi' dediğini belirtti.

"ŞİKAYET ETME İHTİYACI DUYDUM"
Levent Erdoğan, "Sıkıntılarımı, ölü toprağı döküldüğünü, çok değerli futbolcular var bunları harekete geçirmenin bir yolunu bulun diye bir çok kez teknik heyete ikazda bulunduk. Fakat ben almış olduğumuz mağlubiyetin üzüntüsüyle oyuncularımızı ve teknik heyetimizi kamuoyuna şikayet etme ihtiyacını duydum. Bu hataysa bağışlayın" şeklinde konuştu.

"CAS TARAFLI KARAR VERDİ"

Erdoğan, daha sonra Del Bosque davası ile ilgili olarakta sorulara cevap verdi. Erdogan "Biz pes etmedik, haklıydık. CAS taraflı karar verdi, sonra hatası ortaya çıktı. Del Bosque bizden fazla para almıştı. Bunun peşini bırakmayacağız. Zaten ödemeyi güvence altına aldılar" dedi.

"İNÖNÜ STADI'NIN YAPIMINDA DENİZ KUMU KULLANILMIŞ"
Beşiktaş'ın yapılacak stadı ile ilgili olarak tüm çalışmaların tamamlandığını belirten Beşiktaş Asbaşkanı "İnönü Stadı o dönemin koşulları içinde yetersiz malzeme ve deniz kumu ile yapılmış. Yeni stat 80 Milyon Euro'ya çıkacak ve zamanında tamamlanacak" dedi.

Geri