Demirören adaylığını açıkladı!

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı

Beşiktaşlı Yönetim Kurulu, bugün saat 11.00'de Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde toplandı. 1.5 saat süren toplantıda Yıldırım Demirören, yönetim kurulundaki arkadaşlarına TFF Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

Ancak Yıldırım Demirören "şartlı" olarak Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na aday oldu. Buna göre; Demirören, 27 Şubat'taki seçim öncesi Beşiktaş Başkanlığı'ndan istifa etmeyecek. Eğer TFF Başkanı seçilemezse Beşiktaş Başkanlığı görevine devam edecek. 27 Şubat'ta "Türk futbolunun yeni patronu" seçilirse, Beşiktaş'taki görevini bırakacak.

Toplantının ardından Beşiktaş Yönetim Kurulu adına Mete Düren açıklama yaptı. Toplantının duygusal bir havada geçtiğini belirten Düren şunları söyledi:

"Resmi bir toplantı değildi. Bilindiği gibi Türk futbolu önemli bir geçiyoruz. Başkanımız önemli bir karar verme aşamasında. Çok duygusal bir toplantı oldu. Sadece Beşiktaş'ın değil Türk futbol tarihinin önemli dönemine şahit olan bir yönetim kurulumuz var. İyi-kötü günlerin dile getirildiği, anıların paylaşıldığı, duygu dolu anların yaşandığı bir toplantı oldu. Akşamüstü başkanımız TFF Başkanlığı'na adaylığını açıklayacak. Bundan sonra bizim dışımızda ilerleyen bir süreç olacak. Beşiktaş'ın da yürüyen işleri var. Sayın Demirören, TFF Başkanı seçilirse Beşiktaş Başkanlığı'ndan istifa edecek. Hafta içinde biz yönetim olarak toplantı yapacağız. Ve olağanüstü seçimli bir genel kurul için karar alacağız. Tarihini sonra açıklarız. Türk futboluna hayırlı olsun. Umarım Sayın Demirören'in uzlaştırıcı tavrına tüm kulüpler aynı şekilde destek verir ve Türk futbolu düze çıkar. Takımlarımızın etkilenmemesi için elimizden geleni yapacağız"

Demirören başkan adaylığını açıkladı - En Son Beşiktaş Haberleri - HTSpor.com

Geri