Demirören ''5'' dedi!

herroli

Türkoğlu Türk
Reaction score
0
Yürüyelim Ural'a Altay'a doğru,Tuna'dan Hazar'a do
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, siyah-beyazlı taraftarlara üst üste 5 yıl şampiyonluk sözü verirken, "Biz farklıyız, farklı olduğumuz için de o tartışmaya katılmadık, çünkü biz şampiyonuz" dedi!​

2vxj66f.jpg

Demirören, siyah-beyazlı taraftar grubu Çarşı'nın, Turkcell Kuruçeşme Arena'da düzenlediği şampiyonluk kutlamasında, taraftarlara hitaben yaptığı konuşmada, ''Çifte kupayı ben ve yönetim kazanmadık. Sizlerin desteğiyle futbolcular kazandı. Yönetim olarak sizlerden aldığımız destekle bundan sonra da şampiyonluklar getireceğimize inanıyorum. 3 sene için söz vermiyorum, 5 sene için söz veriyorum. Biz farklıyız, farklı olduğumuz için de o tartışmaya katılmadık, çünkü biz şampiyonuz'' dedi.

Daha önce, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yaptığı bir konuşmada üst üste 3 yıl şampiyonluk sözü vermişti.

Böyle boş vaatler vermektenne zaman vazgeçecek kulüp başkanları. siz adam gibi transferler yapın takım yüreğini ortaya koyarak oynasın bizim için yeter. şampiyonluklarda gözümüz yok.

bi de herroli kardeşim konuyu Beşiktaş bölümüne açsaydın ya

Böyle boş vaatler vermektenne zaman vazgeçecek kulüp başkanları. siz adam gibi transferler yapın takım yüreğini ortaya koyarak oynasın bizim için yeter. şampiyonluklarda gözümüz yok.

bi de herroli kardeşim konuyu Beşiktaş bölümüne açsaydın ya

Kardeşim Bugün bölümde zaten 2 konu açmıştım.
3.yü açarsam konu kapanır diye düşündüm.
O yüzden Spor Genel'e açtım :goz:
Fakat gördüğüm kadarıyla konu taşınmış

Aziz YıLdıvım 3 Diyorsa ßizde 5 Deriz uLan.. Ne Var ßunda.. (=

5 yıl demiş iyi demişte fb 3 yıl olcaz dedi. Bi sürü para bağladı Aziz Yıldırım bu sözü için futbolculara değeri üstünde ödeme yaptı. İnşallah bizim yönetimde değersiz oyunculara para basmaz.

hayır bizde Aziz Başkan burda demirören söz verdi

ikisinden biri en az sözünü tutamıcak belli şimdi sözünü yerine getiremeyene ne dicez biz =))

Boş vaatlere iki takımın da karnı tok. ne zaman bırakıcaklar şu boş boş konuşmayı. adam gibi transfer yapın gerisine karışmayın.

başkan yine bol keseden sallamış. avrupada başarılı olalım da gerisi önemli değil ...

başkan dediyse 1 bildği vardır :D

birileri çıkmış 3 yıl üst üste diyor...
biz bunu zamanında başardık
başarmadan önce belkide bu konu üzerinden geyik yapılmıştır bilemem ama eğlence peşinde olan gençlere örnek olduk sonuçta ne mutlu bize.

bir hedef koymamız çok güzel bir olay.
bunu mizahla karıştıran arkadaşların beyni sulanmış olmalı.
bu bi iddaadır.
çıkar adnan polat şampiyonlar ligi kupasını alacaz der.
aziz çıkar 10 sene üst üste der.
ben bunda mizahi birşey göremiyorum.

Söylediklerine sen inandınmı başkan
BOŞ KONUŞMAYI BIRAK ARTIK YA

Geri