Oyun Bilgisi
Tanrilari yönetttiginiz cok zevkli bir oyun olan Demigod?un en büyük özelliği iki farklı türü bünyesinde taşıyor olması. Strateji ve rol yapma oyunlarının iskeletini barındıran yapım, bu karışımı başarıyla içine yansıtmış görünüyor. Warcraft 3?ün modifikasyonlarından olan Defense of the Anciets?ı oynadıysanız, Demigod?un yapısının size yabancı gelmeyeceğini söylemem mümkün. Oyunun diğer stratejilere nazaran en önemli farkı kaynak ve birim üretim/kontrol yapısını içermemesi. Ama Multiplayer oyuncularinin vazgecilmezi olacak bir oyun, tavsiye ederim...İyi oyunlar
SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum ;
İşletim Sistemi: Windows XP SP3/Vista SP1
İşlemci: Pentium 4 @ 1.8 GHz
RAM: 512 MB
Ekran Kartı: 128 MB (nVidia GeForce 6800/Radeon 9800)
Ses Kartı: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive
Broadband internet connection for Online-Multiplayer
Önerilen;
İşlemci: Pentium 4 @ 3 GHz
RAM: 1 GB
Ekran Kartı: 256 MB (nVidia GeForce 7600/ATI Radeon x800)
DirectX: 9.0c or 10
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive
PARTLI LİNKLER
TURBOBİT LİNKLERİ
PART1??????? ???? Demigod_iso.z01. ??????? ????????? ? ??? ??????????? ? TurboBit.net
PART2??????? ???? Demigod_iso.z02. ??????? ????????? ? ??? ??????????? ? TurboBit.net
PART3??????? ???? Demigod_iso.zip. ??????? ????????? ? ??? ??????????? ? TurboBit.net
UPLOADED LİNKLERİ
PART1Demigod_iso.z01 (1.000,00 MB) - uploaded.to
PART2Demigod_iso.z02 (1.000,00 MB) - uploaded.to
PART3Demigod_iso.zip (4,11 MB) - uploaded.to
NOT:LİNKLER BİRBİRİNE UYUMLUDUR!!!
OYUN AŞİVİM İÇİN TIKLAYIN (GÜNCEL)
?????????? ????????????? TurboBit.net ? ????? ??????? ?? 100 ??, ?????????? ??????? ??????
Tanrilari yönetttiginiz cok zevkli bir oyun olan Demigod?un en büyük özelliği iki farklı türü bünyesinde taşıyor olması. Strateji ve rol yapma oyunlarının iskeletini barındıran yapım, bu karışımı başarıyla içine yansıtmış görünüyor. Warcraft 3?ün modifikasyonlarından olan Defense of the Anciets?ı oynadıysanız, Demigod?un yapısının size yabancı gelmeyeceğini söylemem mümkün. Oyunun diğer stratejilere nazaran en önemli farkı kaynak ve birim üretim/kontrol yapısını içermemesi. Ama Multiplayer oyuncularinin vazgecilmezi olacak bir oyun, tavsiye ederim...İyi oyunlar
SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum ;
İşlemci: Pentium 4 @ 1.8 GHz
RAM: 512 MB
Ekran Kartı: 128 MB (nVidia GeForce 6800/Radeon 9800)
DirectX: 9.0c
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive
Broadband internet connection for Online-Multiplayer
Önerilen;
İşlemci: Pentium 4 @ 3 GHz
RAM: 1 GB
Ekran Kartı: 256 MB (nVidia GeForce 7600/ATI Radeon x800)
DirectX: 9.0c or 10
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive

PARTLI LİNKLER
TURBOBİT LİNKLERİ
PART1??????? ???? Demigod_iso.z01. ??????? ????????? ? ??? ??????????? ? TurboBit.net
PART2??????? ???? Demigod_iso.z02. ??????? ????????? ? ??? ??????????? ? TurboBit.net
PART3??????? ???? Demigod_iso.zip. ??????? ????????? ? ??? ??????????? ? TurboBit.net
UPLOADED LİNKLERİ
PART1Demigod_iso.z01 (1.000,00 MB) - uploaded.to
PART2Demigod_iso.z02 (1.000,00 MB) - uploaded.to
PART3Demigod_iso.zip (4,11 MB) - uploaded.to
NOT:LİNKLER BİRBİRİNE UYUMLUDUR!!!
OYUN AŞİVİM İÇİN TIKLAYIN (GÜNCEL)
?????????? ????????????? TurboBit.net ? ????? ??????? ?? 100 ??, ?????????? ??????? ??????