# [ DeLqado'nun ßuyuk Uzuntusu ] #

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Sezon başında Beşiktaş ile sözleşmesini yeniledi, pazubantı koluna taktı. Kaptanlık sorumluluğunu aldıktan sonra beklentiler büyüdü, ancak Delgado ortalıkta görünmedi. Bütün bir sezon sakatlıklarla boğuşan ve ismi gönderilecekler arasında geçen Arjantinli, Fanatik’e konuştu. Söz, Matias Delgado’da...

Üzüntüden uyuyamıyorum

“Kaptan olarak üzerime düşeni yapamadım. Normalde herkesten daha fazla takıma katkı sağlamalıydım. Ancak ben arkadaşlarım kadar bile faydalı olamadım. Bu mutlu günlerde, arkadaşlarımın ve hocamın yüzüne gülüyorum ve onlarım mutluluğuna ortak olmaya çalışıyorum. Ancak kalbim yanıyor, canım acıyor. Hocamla görüştüm. Futbol hayatım bitse bile, Denizlispor maçında oynamak istiyorum. En azından son maçta takımın içinde olmak, şampiyonluk ruhuna ortak olmak istedim. Eşim ve iki çoğumla çok mutluyum, İstanbul’da rüya gibi bir kentte yaşıyorum. Beşiktaş’ı herşeyden çok seviyorum ve en mutlu günde bu takımın içinde olamıyorum. Üzüntüden uyuyamıyorum. Ben kaptanlık dahil, herşeyi bırakmaya hazırım. Camiadan ve bana güvenen herkesten özür dilerim...”

2ynqz54.jpg

Sporx.com

Şahsi Fikrim : ßen Yınede ÜmitLiyim DeLqadodan.. O Gerçekten Sevıyor ßeşiktaşımızı..Hemde Yürekten..!! Sadece ßiraz Daha Saßır Son 1 Şans Vermemız Lazım...​

Nedendir bilmem bende seviyorum bu adamı yakışıyo top ayağına

Geçmişe Sünger...

Önümüzdeki YıLLar Takıma Faydan Dokunur İnşaaLLah Kaptan =)

Sezona başladığın gibi devam etseydin şuanda Messi gibi herkes seni tanırdı.
Ama işte artık ne olduysa oldu.
Yeni sezon ile yeni bir sayfa açmalısın artık

herkes parayı seviyoo hepsi aynı konuşuyoo

herkes parayı seviyoo hepsi aynı konuşuyoo

Senın YorumLarını InceLedım..GeneLınde ßoLe SaçmaLıyorsun..!!

ßiz ßurda Neyden ßahsedıyoruz Sen Neyden ßahsedıyorsun...

ßu Adamın Derdi Para oLsa ßen KaLiteLi ßi Oyuncuyum SakatLandım Oynayamadım NapaßıLırım DıyeßıLırdı..!!

Az MantıkLı oLun aLLah Aşkına...

4eVer Matias DeLqado..!! [ Captan ]

Bana da cok sempatik geliyor
ama bence tum sanslarini kulandi ve artik gonderilmeli

yetenekli iyi bi futbolcu ama yaptığı katkı ile beklentilerimizi ayrıca aldığı ücreti de karşılarsak uçurumu görmemek elde değil. elbette ki bu takım yıllardır ibrahim üzülmez'i kaldırabiliyorsa yetenek dolu delgadoya da daha şans tanımazsa haksızlık olur. hani giderse de şahsen üzülmem ..

Arkadaşlar bence kendisine taşıyamayacağı kadar yük verildi altından kalkamadı.10 numara ve kaptanlık verildi.Kendisinden beklenen kapasitesinin üzerinde böyle olunca psikolojisi bozuluyo ve kaldıramıyor bu yükü. Bence DELGADO yu böyle kabul etmeliyiz sihirbaz değil biz kendisinden çok fazla şey bekliyoruz.

Beşiktaş takımında kimse kendi menfaatleri için çalışmaz.
Herkes canla başla oynar.
Para almasada almasın kimsenin umrunda olmaz.
Bunu sakın unutma !!!!

Okan Buruk örneğini unutmamak lazım.Taraftarlık ayrı,futbolculuk ayrı bunun yüzden futbolcuyu suçlamak haksızlık olur sanki.

Delgado'ya gelince Beşiktaş Şampiyonlar Ligi kadrosu oluşturmak istiyorsa Delgado gibi oyuncuları Uefa komitesine bildirmemeli.İnönü de sonuna kadar oynar ama Şamp. Liginde kadro kaldıramaz diye düşünüyorum Delgado'yu

Benim pek umudum yok.Seneyede verimli olmaz.

Delgado öok teknil bir futbolcu.
Fakat Türkiye'ye geldi geleli istikrarlı bi form yakalayamadı.
Ama herşeye rağmen ben de konuyu açan arkadasımız gibi Delgadoya 1 sans daha verilmesinden yanayım...

Geri