delphi program yüklü olan pc de

mspro

New member
Reaction score
0
merhaba
delphide bir program yazdım mysql kullanan
program çok güzel çalışıyor
ama programı delphi yüklü olmayan bilgisayarda hata veriyor
sanırım bde yüklü olmadığından yapır ama tam bilmiyorum
yardım olurmusunuz nasıl delphi yüklü olmayan pc de bu programı çalıştırabilirim...

Program için veritabanı kullanıyorsan karşı bilgisayarda SQL sürücüleri kurman lazım.
Eğer .NET Framework tabanlı ise yazılım çalışması için buna ihtiyaç duyar.
Sanırım VCL kütüphanesi kullanarak kontrolleri dizayn ettin.EXE uzanlı dosyan hala çalışmıyor ise gereksinim duyduğu .DLL dosyalarını karşı bilgisayara taşıman lazım.buraya kadar zor olanı idi.
Tüm bunlar yerine InstallShild programını kullanarak Setup dosyası hazırlamak daha temiz çözüm olur.SetUp Wizard gerekli .dll dosyalarını ve varsa diğer sürücüleri Program Files 'a atar ve yazılım sorunsuz çalışmış olur.

Program için veritabanı kullanıyorsan karşı bilgisayarda SQL sürücüleri kurman lazım.
Eğer .NET Framework tabanlı ise yazılım çalışması için buna ihtiyaç duyar.
Sanırım VCL kütüphanesi kullanarak kontrolleri dizayn ettin.EXE uzanlı dosyan hala çalışmıyor ise gereksinim duyduğu .DLL dosyalarını karşı bilgisayara taşıman lazım.buraya kadar zor olanı idi.
Tüm bunlar yerine InstallShild programını kullanarak Setup dosyası hazırlamak daha temiz çözüm olur.SetUp Wizard gerekli .dll dosyalarını ve varsa diğer sürücüleri Program Files 'a atar ve yazılım sorunsuz çalışmış olur.

bence doğru söylüyor katılıyorum

Adam sana sorunu anlatmış bir teşekkür bile etmemişsin ayıp değilmi yaptığın...

Geri