Dell M70 Wireless Sorunu

aylinlove

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar ;

Kullanmakta olduğum dell m70 model laptop un wireless sorunu vardır.Win7 işletim sistemi kullanmaktayım.İntel pro wireless kartı olduğunu biliyorum fakat sitesinden driver yüklüyorum modelini 2200 Bg network connection olarak görmektedir.Fakat windows üzerinde hiç bir program ile müdahale edemiyorum.İnternetten wireless programı araştırdm indirip kurduğumda bana donanım olmadığını belirten hata vermektedir.

Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ne yapmam gerekiyor :(

eğer denemediysen driverı kaldır ve windows update yap orada doğru driver çıkabilir

alinkar kardeşim bende dell 6000 serisini kullanıyorum wireless kartları aynı model.vereceğim tavsiyeleri daha önce yaptıysan kusura bakma.öncelikle dell bilgisayarlarda fn + f2 tuşu wirelessi aktif-pasif yapma tuşu.driver i yukledikten sonra bu iki tuşa bas.eğer herhangi bir değişiklik yoksa genelde dell laptoplarda wireless kartı ram takma slotlarının yanında yer alır.alttaki ram kapağını açıp wireless kartından anakarta bağlı olan 2 kabloyu cıkarıp tekrar takarsan sanırım sorun düzelir

benimde bir sorum olacak sizlere internet sorunum var evde tel yok uydunet altyapısı yok 3g sıkıntılı tek çare komşu kalıo onun için tam olarak ne gibi bir techizata ihtiyaç var açıkcası bilemiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim netten biraz araştırma yaptım ama nafile adaptör falan çıktı karşıma ama tek başına yeterli mi bilmiyorum cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim .

wireless mi kullanıcaksın komsudan??? yoksa kablo ilemi?

wireless kullanmak istiyorum kablo sıkıntı olabilir şikayet falan olur mesafede var

Diger baslikta kent55 arkadasin yazdigi gibi access pointle bu isi cozeceksiniz. diger turlu malesef sikinti olur. 80m kabloyla iletimde cok verimli olmayacagi kanaatindeyim.

1 access point goruntude isinizi gorecek gibi dursada 2 tane de gerekebilir.

Geri