HAKAN
YalnıZ Kurt
- Reaction score
- 0
HeR YüReĞiN KöŞeSiNDe YaRaLı BiR YeR VaRDıR..
ßu Fani Dünyaya tek geLdik tek gideriz, ßizi 3 Kuruşa SatanLarı ßiz ßeleşe Veririz !
kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür.. sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim. vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim.
Seni ßenim kadar seven varsa, Sana ßenim kadar Hasret kaLsın!
§IrLãr ΢Îndé ßÎr Dûnyãm vãr BÎrdé §én Vãr§In ΢Îmdé Né §énÎ KãyßédéCék Kãdãr Cé§urum Nédé §énÎ KãzãnãCãk Kãdãr Gû¢Lû!!..
Sevgi ¿ Nefret Midir ¿ Sevgi ¿ Seni Seviyorum Demek Midir ¿ Sevgi ¿ Yanında Olabilmek Midir ¿ Sevgi ¿ Seninim Diyebilmek Midir ? Sevgi Sen Yokken Seninle Yaşayabilmektir
Beni BiR " ALLAH'IM BiR'de DOST'Larım BiLSin , GeriSi İLerLeSin!!
ßêdênîm kârânLîk'Lârâ, Rûh'ûm sânâ âît.
Nefessiz zordayım zamansız bir mekanda Çıkmaz bir yoldayım, amansız isyanda
Ölümsüz Dünyada... Ecel Ol AL BENİ... Nefessiz Zordayim... Zamansız Bir Mekanda... Çıkmaz Bir Yoldayim... Amansız İsyanda... Ecelim OL BENİM..
HayaT ßir EMANETSE ßırAKTIGIN YERDEYİZ HayaT ßir OYUNSA KRALİNİ OYNARİZ HayaT SevMEKSE ÖLÜMÜNE SEVERİZ
Sevene SevdaLıyız Gidene Hep AğLarız Alsalarda Bu Canımızı Biz SeveRsek UnutMayız
Bizi Eskiler Tanır, Yéniler ôrnek alir, Tanımayanlar ise İbret Alır..
ßëñ Sëñî øñLar gîßî UcuZ ßar Kô$ëLërîñDëkî HësaPLarDa DëgîL,Yûcë ßîr DaVañIñ OrtasIñDa DîMDîk A¥akta ßuLDuM Rëîs.ßakI$LarIñ DëLîP Gë¢ërkëñ NaMërtLîgî,YûrûDûñ tøZLu ¥øLLarDa VaZgë¢MëDîñ GôrDûM Rëîs.KuruLurkëñ TuZakLar ArD ArDa VururLarkëñ Sëñî,GôZûñû ßîLë KIrPMaDIñ,gûLDûñ Gë¢tîñ Rëîs..
Biraz Kül, Biraz Duman, o benim işte.
Søn NêfêSîm Sêndê KâLmî$ ôLêmîÿørûm.
KâLbîmê qômdûm kêfênsîz ôLûLêrîmî..
Dûnÿâ dûrmâdîk¢â, Kîÿâmêt køpmâdîk¢â EsrAr
Konuşacaksan öyLe Bir KonuşKi , Inanayım . AqLatacaksan öyLe Bir aqLatKi , Susmayayım . Gideceksen öyLe Bir GitKi , öLümüne Unutayım ; Ama Seveceksen öyLe Bir SevKi , KonuşsanDa , GitsenDe , AqLatsanDa Seni Yüreqimde Yaşatayım..!
Bu aRaLAr oT TakiLiYom isTéYén.. ézip GéÇéR isTéYéN SARIP iCéR!
Bizi anlatan şiirler yazılmadı henüz.Çünkü biz dünyanın oyununda,hayatın acımasızlığında ve de sevdiklerimizin baygın bakışlarında unutulduk
Belki sisLi 1 kıs gecesi Belki soguk 1 Sohbahar ceSedimi buLacakLar camurLar araSinda 1eLinde reSmin 1eLinde Silahi var diyecekLer Ama Sen inanmayacakSin Sonra kalkip bana geLeceksin eqiLip SariLacaksin O Soguk Vücuduma iSte o An 1 fiSilti DuyacakSin DudakLarimdan '''ELveda'''
aL SaTiRi Vur SirTiMa naSil oLsa KahPéLik Son MoDa.
Bizler umutsuzluğun olduğu yerde,umudumuzu kaybetmeden yürümeyi biliriz. Her yürüdüğümüz yolda Çakıllar,her durduğumuz yerde Çakallar olsa ne yazar!Ya ölümüne Severiz,yada tek kalemde Sileriz!Tarihi Biz Yazdık..Tarihtende Biz Sileriz
Sén .. Séni SéVéni Dağda Çoban oLsa... SéVMé! SEni SEvMEyeni MiSirDa SuLTan oLsa .
ßana uMut ßaqLama ßen Topraqa Söz VErdim!
uyumaK zor , uYanmaK KoLay oLacak .. Saßahı ipLe ceKeceKsin .. Ne qeceLer rahatLatacak seNi Ne quNduzLer , öLmeyi isteyip öLemeyeceksin..!
ßir Daha Sevecek Kadar AdiLeşecekSe Yüreğim, ELLerimde Onu ParçaLayacak Kadar AsiL oLacak Andım oLsun...
BakmazsaN Bakmam ————>MerakliN Deilim
KoNusmazsaN KoNusmam—–>ÇeNesi Düsük Deilim
GüLmezseN Gülmem ————->Dalgaci Deilim
YaLaNLariNi DiNLemem———->YaLaka DeiLim
Kawga Ederim ———————–>Korkak DeiLim
Küfür Ederim ————————->Pek TerbieLi DeiLim
GüzeLim Demem ——————->Artist DeiLim
Süper Zekayim Demem ———->BiLim Adami DeiLim
Atip,Tutmam ————————->KoLp a DeiLim
GeL Demezsen GeLmem ——->Yüssüz DeiLim
Git DerseN KaLmam ————–>Aciz DeiLim
DüseNi KaLdiririm ——————>Fesat DeiLim
ArkadaN KoNusmam ————–>Dedikoducu DeiLim
Saygisiz DavraNmam ————–>Kaba DeiLim
Herkesi Sevemem ——————->sipsevdi DeiLim ..!
Yoldan biri geçti demin, Alayla bakıp serseri dedin, Bu kadar gururlu olma, O geçen serseri senin, Bir zamanlar ki sevdiğin, Bir düşün hak verirsin, O serseri dediğin, SENin ESERİN.
Laf Olsun Diye Konuşanlardan
Biliyorum Diye Atanlardan
Güzelim,Yakışıklıyım Diyen Kasıntılardan
Her Zaman Fazlasını İsteyip Memnun Olmayanlardan
Şekil Yapıcam Diye Markayı Özellikle Gösterenlerden
Sağlam İçerim Deyipte 2. Dublede Sızanlardan
Cadde de Öküz Gibi Dolaşanlardan
Kendini Bulunmaz Hint Kumaşı Sananlardan
Adrenalini Seviyorum Deyip Bunun Sadece Kelime Anlamını Bilenlerden
Piyasa Yapıcam Diye Soytarı Olanlardan
Marka Giyicem Diye Cebindeki Tüm Parayı Harcayıp Sonrada Avare Avare Dolaşanlardan
ßıktımmmmmm
AŞK BİR GÜN BİTER DERT BİRGÜN BİTER ARTİSLİĞE NE GEREK VAR EFENDİ OLUN YETER
ben senınle toprağa girerim diyenleri çok gördüm ben öyle diyenleri hep yanlız gömdum
bedenın bakıre olsa ne yazar ruhun ****** olduktan sonra
farkedılmek için fark yapmak fark yapmak için meydan okumak gerekır
Kurşun sesi kadar hızlıdır yaşamak ama zordur kurşunu havada, sevdayı yürekte tutmak alışkın olsada yürek ayrılıklara yoktur kitabımızda dostları unutmak
her genc delıkanlının sevgilisi olabilir ama her genc kızın delıkanlı sevgilisi olamaz
erkeklerin kalbi mezar gibidir bir giren bidaha cıkamaz kadınların kalbi 5 yıldızlı hotel gibidir giren çıkan belli olmaz
klavye icad oldu delıkanlılık bozuldu herkez klavye delıkanlısı oldu
KIMSEYİ EZMEDIM EZENİ EZDİM DOSTUMA KARDEŞİME YANLIŞA DÜŞÜPTE KENDIMI MADARA ETMEDIM
Laf sokmaya kaLkma ''kapak''oLursun uğraşma ''etiket''oLursun yavşama ''kopek'' oLursun adam oL beLki "yanımda" oLursun
yeri geldiginde gitmek Gerek !
Yeri geldiginde susmak gerek !
yeri geldiginde konuşuruz eLbEt!
yEri geldiginde görüşürüz eLbeT !
KurtLar dagLarın Efendisi KöpekLerse Efendilerin Hizmetçisidir. Kapımda Köpek OLamayacakLAr aLemde Kurt oLmaya ÇalışmasınLar!!!
ÂLEMÎ ÂLêm ÿâpâñ û¢ ßê$ ¢âkâL'sâ ... KRALLIK ßîzê ÿÂkî$mâz..
ßu Fani Dünyaya tek geLdik tek gideriz, ßizi 3 Kuruşa SatanLarı ßiz ßeleşe Veririz !
kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür.. sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim. vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim.
Seni ßenim kadar seven varsa, Sana ßenim kadar Hasret kaLsın!
§IrLãr ΢Îndé ßÎr Dûnyãm vãr BÎrdé §én Vãr§In ΢Îmdé Né §énÎ KãyßédéCék Kãdãr Cé§urum Nédé §énÎ KãzãnãCãk Kãdãr Gû¢Lû!!..
Sevgi ¿ Nefret Midir ¿ Sevgi ¿ Seni Seviyorum Demek Midir ¿ Sevgi ¿ Yanında Olabilmek Midir ¿ Sevgi ¿ Seninim Diyebilmek Midir ? Sevgi Sen Yokken Seninle Yaşayabilmektir
Beni BiR " ALLAH'IM BiR'de DOST'Larım BiLSin , GeriSi İLerLeSin!!
ßêdênîm kârânLîk'Lârâ, Rûh'ûm sânâ âît.
Nefessiz zordayım zamansız bir mekanda Çıkmaz bir yoldayım, amansız isyanda
Ölümsüz Dünyada... Ecel Ol AL BENİ... Nefessiz Zordayim... Zamansız Bir Mekanda... Çıkmaz Bir Yoldayim... Amansız İsyanda... Ecelim OL BENİM..
HayaT ßir EMANETSE ßırAKTIGIN YERDEYİZ HayaT ßir OYUNSA KRALİNİ OYNARİZ HayaT SevMEKSE ÖLÜMÜNE SEVERİZ
Sevene SevdaLıyız Gidene Hep AğLarız Alsalarda Bu Canımızı Biz SeveRsek UnutMayız
Bizi Eskiler Tanır, Yéniler ôrnek alir, Tanımayanlar ise İbret Alır..
ßëñ Sëñî øñLar gîßî UcuZ ßar Kô$ëLërîñDëkî HësaPLarDa DëgîL,Yûcë ßîr DaVañIñ OrtasIñDa DîMDîk A¥akta ßuLDuM Rëîs.ßakI$LarIñ DëLîP Gë¢ërkëñ NaMërtLîgî,YûrûDûñ tøZLu ¥øLLarDa VaZgë¢MëDîñ GôrDûM Rëîs.KuruLurkëñ TuZakLar ArD ArDa VururLarkëñ Sëñî,GôZûñû ßîLë KIrPMaDIñ,gûLDûñ Gë¢tîñ Rëîs..
Biraz Kül, Biraz Duman, o benim işte.
Søn NêfêSîm Sêndê KâLmî$ ôLêmîÿørûm.
KâLbîmê qômdûm kêfênsîz ôLûLêrîmî..
Dûnÿâ dûrmâdîk¢â, Kîÿâmêt køpmâdîk¢â EsrAr
Konuşacaksan öyLe Bir KonuşKi , Inanayım . AqLatacaksan öyLe Bir aqLatKi , Susmayayım . Gideceksen öyLe Bir GitKi , öLümüne Unutayım ; Ama Seveceksen öyLe Bir SevKi , KonuşsanDa , GitsenDe , AqLatsanDa Seni Yüreqimde Yaşatayım..!
Bu aRaLAr oT TakiLiYom isTéYén.. ézip GéÇéR isTéYéN SARIP iCéR!
Bizi anlatan şiirler yazılmadı henüz.Çünkü biz dünyanın oyununda,hayatın acımasızlığında ve de sevdiklerimizin baygın bakışlarında unutulduk
Belki sisLi 1 kıs gecesi Belki soguk 1 Sohbahar ceSedimi buLacakLar camurLar araSinda 1eLinde reSmin 1eLinde Silahi var diyecekLer Ama Sen inanmayacakSin Sonra kalkip bana geLeceksin eqiLip SariLacaksin O Soguk Vücuduma iSte o An 1 fiSilti DuyacakSin DudakLarimdan '''ELveda'''
aL SaTiRi Vur SirTiMa naSil oLsa KahPéLik Son MoDa.
Bizler umutsuzluğun olduğu yerde,umudumuzu kaybetmeden yürümeyi biliriz. Her yürüdüğümüz yolda Çakıllar,her durduğumuz yerde Çakallar olsa ne yazar!Ya ölümüne Severiz,yada tek kalemde Sileriz!Tarihi Biz Yazdık..Tarihtende Biz Sileriz
Sén .. Séni SéVéni Dağda Çoban oLsa... SéVMé! SEni SEvMEyeni MiSirDa SuLTan oLsa .
ßana uMut ßaqLama ßen Topraqa Söz VErdim!
uyumaK zor , uYanmaK KoLay oLacak .. Saßahı ipLe ceKeceKsin .. Ne qeceLer rahatLatacak seNi Ne quNduzLer , öLmeyi isteyip öLemeyeceksin..!
ßir Daha Sevecek Kadar AdiLeşecekSe Yüreğim, ELLerimde Onu ParçaLayacak Kadar AsiL oLacak Andım oLsun...
BakmazsaN Bakmam ————>MerakliN Deilim
KoNusmazsaN KoNusmam—–>ÇeNesi Düsük Deilim
GüLmezseN Gülmem ————->Dalgaci Deilim
YaLaNLariNi DiNLemem———->YaLaka DeiLim
Kawga Ederim ———————–>Korkak DeiLim
Küfür Ederim ————————->Pek TerbieLi DeiLim
GüzeLim Demem ——————->Artist DeiLim
Süper Zekayim Demem ———->BiLim Adami DeiLim
Atip,Tutmam ————————->KoLp a DeiLim
GeL Demezsen GeLmem ——->Yüssüz DeiLim
Git DerseN KaLmam ————–>Aciz DeiLim
DüseNi KaLdiririm ——————>Fesat DeiLim
ArkadaN KoNusmam ————–>Dedikoducu DeiLim
Saygisiz DavraNmam ————–>Kaba DeiLim
Herkesi Sevemem ——————->sipsevdi DeiLim ..!
Yoldan biri geçti demin, Alayla bakıp serseri dedin, Bu kadar gururlu olma, O geçen serseri senin, Bir zamanlar ki sevdiğin, Bir düşün hak verirsin, O serseri dediğin, SENin ESERİN.
Laf Olsun Diye Konuşanlardan
Biliyorum Diye Atanlardan
Güzelim,Yakışıklıyım Diyen Kasıntılardan
Her Zaman Fazlasını İsteyip Memnun Olmayanlardan
Şekil Yapıcam Diye Markayı Özellikle Gösterenlerden
Sağlam İçerim Deyipte 2. Dublede Sızanlardan
Cadde de Öküz Gibi Dolaşanlardan
Kendini Bulunmaz Hint Kumaşı Sananlardan
Adrenalini Seviyorum Deyip Bunun Sadece Kelime Anlamını Bilenlerden
Piyasa Yapıcam Diye Soytarı Olanlardan
Marka Giyicem Diye Cebindeki Tüm Parayı Harcayıp Sonrada Avare Avare Dolaşanlardan
ßıktımmmmmm
AŞK BİR GÜN BİTER DERT BİRGÜN BİTER ARTİSLİĞE NE GEREK VAR EFENDİ OLUN YETER
ben senınle toprağa girerim diyenleri çok gördüm ben öyle diyenleri hep yanlız gömdum
bedenın bakıre olsa ne yazar ruhun ****** olduktan sonra
farkedılmek için fark yapmak fark yapmak için meydan okumak gerekır
Kurşun sesi kadar hızlıdır yaşamak ama zordur kurşunu havada, sevdayı yürekte tutmak alışkın olsada yürek ayrılıklara yoktur kitabımızda dostları unutmak
her genc delıkanlının sevgilisi olabilir ama her genc kızın delıkanlı sevgilisi olamaz
erkeklerin kalbi mezar gibidir bir giren bidaha cıkamaz kadınların kalbi 5 yıldızlı hotel gibidir giren çıkan belli olmaz
klavye icad oldu delıkanlılık bozuldu herkez klavye delıkanlısı oldu
KIMSEYİ EZMEDIM EZENİ EZDİM DOSTUMA KARDEŞİME YANLIŞA DÜŞÜPTE KENDIMI MADARA ETMEDIM
Laf sokmaya kaLkma ''kapak''oLursun uğraşma ''etiket''oLursun yavşama ''kopek'' oLursun adam oL beLki "yanımda" oLursun
yeri geldiginde gitmek Gerek !
Yeri geldiginde susmak gerek !
yeri geldiginde konuşuruz eLbEt!
yEri geldiginde görüşürüz eLbeT !
KurtLar dagLarın Efendisi KöpekLerse Efendilerin Hizmetçisidir. Kapımda Köpek OLamayacakLAr aLemde Kurt oLmaya ÇalışmasınLar!!!
ÂLEMÎ ÂLêm ÿâpâñ û¢ ßê$ ¢âkâL'sâ ... KRALLIK ßîzê ÿÂkî$mâz..