otlupeynir
Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Beşiktaşımız'ın 36 yaşındaki kaptanı İbrahim Üzülmez, oda arkadaşı Batuhan Karadeniz'in değişmesi gerektiğini söyledi. Lig TV'de 2'ye 1' adlı programa katılan Üzülmez, Batuhan ve babasıyla defalarca konuştuğunu ifade ederek şunları söyledi: Önemli bir oyuncu ama önce bu işi yapıp, yapmamaya karar vermesi gerek. Bu kadar insan onun iyiliği için dil döküyorsa, bunun karşılığı alınmalı. Kendisini kesinlikle futbola vermiyor."
Daha fazla çalışmalı. Bu yaşta salondan çıkmaması gerek. Batuhan şu an bu takımda oynayamaz. Mantalitesini değiştirmediği sürece umutlu değilim. Onu kazanmamız için kafa yapısını değiştirmeli. Sadece Batuhan değil, gençlerin çoğu böyle. Arda gibi istisnalar hariç.
KEITA'YI BİR HAFTA İZLEDİM
Yaş olarak hedef koymadım ama 1-2 sene daha oynamak istiyorum. Yedek kulübesinde bekleyince daralıyorum. Kendi kendime hırs yapıyorum. Keita Türkiye'ye gelmiş en önemli kanat oyuncularından birisi. Onu çok beğeniyorum. Ama bazen saha içerisinde kendini kaybedebiliyor. Benim pozisyonumda faul verdiler ama Keita'nın dirseği görülmedi. Hâlâ şişliğini hissediyorum. Maçtan önce bir hafta boyunca Keita'yı izledim. Onu durdurmak kolay değil. Boş alan bırakırsanız geçemeyeceği oyuncu yok.
Herkes kadar şampiyonluk şansımız var. Rakiplerimiz daha puan kaybedecek ama bizim ne yapacağımız önemli. İstikrarlı olmalıyız. Bunun en önemli örneğini geçen sene gösterdik ve iki kupa kazandık.
ŞALGAM İÇİYORUM
Taraftar Ne içiyorsun diye' tezahürat yapıyordu. Son dönemde şalgam içiyorum. Performansımı sadece ona bağlamamak lazım ama iyi geliyor. Tabii çalışmadığınız sürece başarılı olamazsınız.
Kaynak: Vatan