Delgado'ya Fiorentina kancası

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Arjantinli yıldız oyuncumuz Matias Delgado, Mor Menekşeler'in gündeminde!

delgado601.jpg

Arjantinli yıldız oyuncumuz Matias Delgado, İtalya'da manşetlerden inmiyor. Başarılı oyuncumuz için daha önce Lazio devreye girmişti. Ancak orta sahada iyi bir oyun kurucuya gereksinim duyan Fiorentina da konuya dahil oldu. Mor Menekşeler’in Teknik Direktörü Cesare Prandelli’nin, ‘Oyun kurucumuzun olmamasından ötürü büyük sıkıntı yaşadık. Yeni sezonda bu riske giremeyiz. Çok iyi bir playmaker’a ihtiyacımız var’ açıklamasından sonra yöneticilerin Matias Delgado’yu listenin birinci sırasına aldığı belirtildi.

Arjantinli için araştırmalara başlayan Mor-Beyazlılar’ın Nisan'da İstanbul’a bir görüşme yapmak için gelecekleri ifade ediliyor. Beşiktaş’ın 10 milyon euro’dan aşağıya Delgado’yu satmayacak olması, transferin önündeki en büyük engel olarak gözüküyor.

Kaynak

Lazio Ve Fiorentına Sezon Basından Berı Takıp EdıyorLar DeLqadoyu.. Daha Iyısını BuLana Kadar Satmamamız Lazım Captanı..

ben delgado'nun şu ana kadarki olan mevcut bütün performanslarını Beşiktaş için yeterli olduğunu düşünmüyorum. eğer onun yerini daha iyi dolduracak ve görevini daha sert benimseyecek birisi alınacaksa makul bi fiyata elden çıkarılabilir. ama çıtkırıldım delgado çetin italya liginde oynayabililr mi o da bi muamma..

delgado iyi hoş ta şuana kadar Türkiyede nazlı bir çiçek gibi oynadı kurtlar vadisi italyada ne yapar ne eder tam bir soru işareti ve benim tahminim Beşiktaştaki rahatı parayı ortamı sevgiyi saygıyı sabrı dünyanın hiç bir yerinde bulamaz o yüzden lazionun ve fioretninanın çokta aradığı kan olduğuna inanmıyorum

futbolda duygusallık artık mazide kaldı.bu işin ticaretini en iyi yapan kişi ilhan cavcav.bence satılmayacak futbolcu yok artık.ister delgado olsun ister tello ister bobo yani hangisini derseniz deyin.iyi para veriyorlarsa neden olmasın derim ben.carew delgadodan kötümüydü ki 1 sezon sonunda satıldı.hadi ülkemizde futbol hala duygusal bazda ilerliyor diyelim, ya dünya futbolu? bu kadar ünlü topçunun takımlar arasında mekik dokuması yanlış olamaz heralde.desenize iyiki bizde ronaldolar kakalar oynamıyor..adamlar bastonla sahaya çıkana kadar bırakmazdık heralde.saygılar

haber büyük ihtimal yalandır türkiyede bişey yapmıor orada ne yapsın her topu geriye oynayan keyfi gelince oynayan bir ofansif orta saha işte

ha eğer haber doğruysa versinler 7milyon hemen satalım derim

haber büyük ihtimal yalandır türkiyede bişey yapmıor orada ne yapsın her topu geriye oynayan keyfi gelince oynayan bir ofansif orta saha işte

ha eğer haber doğruysa versinler 7milyon hemen satalım derim

Bencede yalan haber .Beşiktaş'ın zarar etmeden Delgado'yu satması çok zor.Maliyetine yakın bir fiyat veren olsa bile hemen satılmalı.

Geri