Delgado : "Utandım"

cesur201

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
delgado567.jpg

Beşiktaşımız’ın Arjantinli yıldızı Matias Delgado uzun süren sessizliğini bozdu.

Beşiktaşımız'ın Arjantinli yıldızı Matias Delgado uzun süren sessizliğini bozdu. Delgado. “Üst üste aldığımız yenilgilere bir bakın, ne CSKA Moskova, ne de Kayserispor Beşiktaş'ın ayarında takımlar değil. Sözleşmem dondurulmuş olsa da, halen bu takımın kaptanıyım ve arkadaşlarımla sık sık konuşuyorum. 3 ay önce iki kupa kazanan takımın nasıl bu duruma geldiğine hiçbirimiz anlam veremiyoruz. Ama şunu net olarak söyleyebilirim, takım olarak özgüven sorunu yaşıyoruz. Bunu aşacak olan da Mustafa Denizli'dir. Teknik heyet acil önlemler paketi hazırlamalı. Aksi takdirde, Beşiktaş'ın zamana ihtiyacı var deyip sadece beklemek çöküşü ertelemek olur” şeklinde konuştu.

BAŞKANA SAYGISIZLIK YAPILDI
Haftalar sonra gelen Denizlispor galibiyetiyle moral bulduklarını söyleyen Matias Delgado, “Kazanamasaydık maçtan sonra İnönü Stadı'nda neler yaşanırdı, düşünmek bile istemiyorum” dedi. Tribünlerin tepkisini abartılı bulduğunu ifade eden Arjantinli yıldız, “Taraftar her zaman haklıdır denir. Ancak bir ayrıntıyı atlamamak gerek. İki gün önce kendisine çirkin bir saldırı gerçekleştirilmiş olmasına karşın eşiyle birlikte tribüne gelerek takımına destek vermeye çalışan bir kulüp başkanına maç boyunca gösterilen tepki, utanç vericiydi. Her şeyin bir sınırı vardır. Söylemlerinde bu kadar ileri gidenlerin gerçek Beşiktaşlı olmadığını düşünüyorum” dedi.

Kaynak

Mustafa DenizLi Çift Kupadan Sonra Sanki ßişeyLerden Vazgeçti ßıkkın Sıkkın ßi HaL İçine Girdi..Tüp ßeyinLi ßaşkanımız İse Adam Gibi Bi Komite Kurupta TransferLerı Araştırarak Yapmaktansa ßizzat Gidip Kendince TransferLer Yaptı..HaLiyLe Geçen Seneki Atmosfer ßozuLdu..

Ayrıca Takımda AteşLeyici Güç Yok..ßu iLLa Oyuncu AnLamındada DegıL..ßazen Günü GeLir Takımın Hocası Maç Sırasında OyuncuLarına öLe ßir ßakış Atarkı Takım Kendıne GeLir Takım Kaptanı Haydi ToparLanın ÇocukLar Der..Ama Hocamızın Gözündeki Feri Sönmüş MaaLesef..

ya delgado iyi diyon hoş diyonda, siz futbolcular para karşılığı oynarsınız, bugün varsınız yarın yok. O kadar para alıyosunuz lüks içinde yaşıyosunuz, 100 yılı devirmiş bir klüpte oynuyosunuz, kalkıp özgüvenden bahsediyorsunuz. Herkes işini adam gibi yapsaydı bu duruma gelmezdik. Siz adam gibi oynasaydınız, hoca adam gibi çalışsa çalıştırsa, başkan!!! başkanlığını tüp bayisi yönetir gibi değilde şu klübe yakışır şekilde yapsaydı böyle olurmuydu... Evet ters giden bişeyler var. O yüzden önce bir özeleştiri yapın.Kendinizi bir sorgulayın, ondan sonra taraftara sallarsınız...

Lig bitti bütün takımlar transfer için harekete geçti bizimkiler tatile gtmek için bi baktılar millet bombalrı patlatıyor biz hala laylaylom falan.yönetim çok geç kalıyor her konuda sonra kurtulmak için çabalıyor daha da fena batıyor...

NOT:ne olursa olsun beşiktaş başkanına yapılan saldırı doğru degldi beşiktaşlılık duruşumuza yakısmadı

Bobo 1 bu adam 2 beiktaşın yıldızlarını oluşturuyor ben anlamıyorum bu mustafa denizli hazretlerini boboyu neden yedekde tutuyorrr.... :mad:

İNSANLAR İNATÇI OLURSA BÖYLE OLUYOR. NOBRE'NİN YERİNDE OYNASA EN AZ 5 GOL ATMIŞTI ŞİMDİ...
NOBRE DEFANSA TOP ALMAYA GİDİYOR, GOL ATACAK ADAM YOK PİYASADA...:thumbdown:

Tüp ßeyinLi ßaşkanımız

kuş beyinliden sonra yeni bir terim geçti literatürümüze :)

kelime dağarcığımız gelişti bjkli dostlarımız sayesinde :durdurun

' kuşta beyin ' anlarımda 'tüpte beyin' :huh:

bunu da mümkün kıldı beşiktaşlı taraftarlar

tüp bebekten sonra teknoloji çağında yeni bir devrim tüp başkan :durdurun

Geri