cesur201
Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
- Reaction score
- 0
Beşiktaşımız’ın Arjantinli yıldızı Matias Delgado uzun süren sessizliğini bozdu.
Beşiktaşımız'ın Arjantinli yıldızı Matias Delgado uzun süren sessizliğini bozdu. Delgado. “Üst üste aldığımız yenilgilere bir bakın, ne CSKA Moskova, ne de Kayserispor Beşiktaş'ın ayarında takımlar değil. Sözleşmem dondurulmuş olsa da, halen bu takımın kaptanıyım ve arkadaşlarımla sık sık konuşuyorum. 3 ay önce iki kupa kazanan takımın nasıl bu duruma geldiğine hiçbirimiz anlam veremiyoruz. Ama şunu net olarak söyleyebilirim, takım olarak özgüven sorunu yaşıyoruz. Bunu aşacak olan da Mustafa Denizli'dir. Teknik heyet acil önlemler paketi hazırlamalı. Aksi takdirde, Beşiktaş'ın zamana ihtiyacı var deyip sadece beklemek çöküşü ertelemek olur” şeklinde konuştu.
BAŞKANA SAYGISIZLIK YAPILDI
Haftalar sonra gelen Denizlispor galibiyetiyle moral bulduklarını söyleyen Matias Delgado, “Kazanamasaydık maçtan sonra İnönü Stadı'nda neler yaşanırdı, düşünmek bile istemiyorum” dedi. Tribünlerin tepkisini abartılı bulduğunu ifade eden Arjantinli yıldız, “Taraftar her zaman haklıdır denir. Ancak bir ayrıntıyı atlamamak gerek. İki gün önce kendisine çirkin bir saldırı gerçekleştirilmiş olmasına karşın eşiyle birlikte tribüne gelerek takımına destek vermeye çalışan bir kulüp başkanına maç boyunca gösterilen tepki, utanç vericiydi. Her şeyin bir sınırı vardır. Söylemlerinde bu kadar ileri gidenlerin gerçek Beşiktaşlı olmadığını düşünüyorum” dedi.
Kaynak