Delgado-Tello-Serdar Özkan (passengerdan )

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0
Besiktas_Taraftar_Aski_Arkaplan_Resimleri.jpg

Sezon başından beri Beşiktaşımızın tüm maçlarını izledim. sürekli üstene koyan daha göze hoş gelen futbola doğru ilerleyen ve umut veren bir takım görüntü vardı. ta ki bu akşama kadar trabzon maçı öncesinde biz burada yenicez vs.. diye konuşurken Sn. Ertuğrul Sağlam bu maçı nasıl kaybetmem diye düşünmüş ve öyle korkmuşki, maç içerisinde bile kazanmak adına hiçbir hamle yapamadı. Derbi karnesi için kötü bir not aldı (bana göre)

Takıma gelince, iyki Zapo-Sivok-Cisse ve Uğur vardı diyorum. bu dörtlüye birde Serdar Kurtuluş eklenince gol yeme ihtimali kalmadı zaten. Zapo-Sivok ikilisi biz beraberiz yedek oturmayız dediler adeta. bunlar bizim için iyi şeyler tabikide geçen sezonki gibi aptal gol yeme hastalığını bu 2 oyuncu telafi edecektir.

Şimdi geleyim başlıktaki 3 oyuncuya; Delgado,Serdar,Tello bu 3 oyuncu takımımızda banko diye adlandırıp maçı çevirecek oyuncularımız. ki görevlerini gayette iyi yapıyorlardı. ama bu akşam 3de okadar kötüydüki, tüm oyun planı Delgado üzerine kurulmuş bir takım ve Delgado Hüseyin gibi hiçbir yeteneği olmayan (afedersiniz) bir odunun markajından kurtulamadı kaybolup gitti, Serdar Özkan ne sağda nede sol hiçbir varlık gösteremedi. aklı başka alemlerdeydi sanırım. Tello karşısında Yattara olsa nolurdu acaba diye düşündüren kötü ötesi bir futbol oynadı. Serkan Balcı bile kalemizde pozisyona girebildi. çok şükür yattara oynamadı.

Genel olarak söylemek istediğim şey, Ertuğrul Sağlam büyük takım hocası ama büyük düşünmüyor malesef. Gs ve Fb nin puan kaybettiği haftada sen aynı puandaki rakibinle oynuyosun ve 90 dakka akılda kalan belki 1 pozisyonun var. dakka 80 yada 85di lig tv istatisliklerinde şutumuz 1/0dı. Beşiktaşa yakışmayan rakamlardı bunlar.

neticede defansımızın artık sağlam olduğunu biliyoruz. orta sahamızda fena değil. ama Delgado nun bu şekilde oynadığı maçlarda bir B Planına ihtiyacımız var. Hocamız öyle korkmuşki Bobo-Nobre değişikliği yaptı. tvde yada stadda maçı seyreden tüm Beşiktaşlı kardeşlerim heralde benim gibi düşünmüştür "napıyor ertuğrul?" diye

İşin özünde sadece bir maç. tabikide deplasmanda alınan 1 puan var. ama + ve - lerimizi iyi analiz etmemiz lazım. yarın Fb ile oynarkende böyle korkak oynarsak onlar trabzon gibi beceriksiz olmaz.

ve sen olarak tekrar söylüyorum iyki Yattara yoktu...​

kendi kendimize berabere kaldık başka bi izahatı yok

Arkadaşlar okadar da kötü bakmayalım yaa! Yattara geçen senelerde bakiye, deli iboya karşı oynadı da naaptı? Ayrıca şunu unutmayalım ki Beşiktaş ve Trabzon şuanda Turkcell Süper ligde en iyi topu oynayan iki takım! Normal olarakta maç sıkıştı ve pozisyon bile çıkmadı! FB ve GS nin bu sene avni aker de işleri çok zor! Tabi böyle oynamaya devam ederlerse.. Ayrıca Bobo o kafayı vurabilse ya da Delgadonun son dklarda o şutu defansa takılmasa şimdi herşey farklı olacaktı! Hiç merak etmeyin ben Beşiktaşın yıllardır lige bukadar iyi başladığını görmemiştim! Çok güzel günler bizi bekliyor..

Geri