Delgado Operasyon Geçirebilir !

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Arjantinli yıldızımız A.Gücü maçından sonra yaptığı açıklamada sağ dizinde problem olduğunu açıkladı. Kaptanımız operasyon geçirebilir.

delgado3.jpg

Arjantinli yıldızımız Matias Delgado, Ankaragücü karşılaşmasının ardından soruları yanıtladı. Delgado takımın son durumu ve performansıya ilgili sorulara şu yanıtları verdi:

"Geçen hafta zor bir hafta geçirdik, bu hafta takım arkadaşlarım elinden gelen her şeyi yaptılar. Hocama ve teknik ekibimize teşekkür ediyorum, bir hafta boyunca bana büyük moral verdiler ve sahaya çıkmamda büyük rol oynadılar.

Hiç bir zaman bizim para nedeniyle performansımız düşüp artmaz. Bütün hafta boyunca gazeletelerde çıkan para ile ilgili haberleri kabul etmiyorum, herkes gibi bizi de problemlerimiz olabilir ama bu performansımızı etkilemez.

Sağ dizimde bir problemim var, bunu bir mazaret olarak görmüyorum ama Galatasaray maçından sonra uzmanlarla görüşüp bir karar vereceğiz. Şu an için bir operasyon gerektirpi gerektirmediğini bilmiyoruz. Galatasaray maçı çok farklı olacak, o maçta daha iyi olmalıyız."

Kaynak

Geri