Delgado İndirimi Reddetti !

cesur201

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
14130_501.jpg

Beşiktaş Başkanı Demirören, Ümraniye'ye giderek ameliyat olmasına karar verilen Arjantinli yıldız ve Denizli ile görüştü. Yönetimin ligin ilk yarısını kapatacak olan Delgado'nun yerine yerli bir oyuncu aradığı öğrenildi

Kartal'da kaptan Matias Delgado'nun karın kasları ve kasıklarındaki ağırılar yüzünden ameliyat olmasına karar verilmesi moralleri bozdu.
Başkan Yıldırım Demirören sürpriz bir şekilde Nevzat Demir Tesisleri'ne giderek Arjantinli yıldız ve Mustafa Denizli ile bir araya geldi. Demirören yapılan görüşmede Delgado'dan sakatlığıyla ilgili bilgi aldı. Teknik patron Denizli, sezonun ilk yarısını kapatması gündeme gelen başarılı futbolcunun uzun süre forma giyemeyecek olması için, Ya yeni bir yol bulacağız ya da yeni bir yol yapacağız ifadelerini kullandı.
Siyah-beyazlı yönetimin yaşanan bu tatsız gelişme nedeniyle 7 Temmuz Salı günü İspanya'da ameliyat olacak Delgado'nun yerine yerli bir oyuncu aramaya başladığı kaydedildi.

İdarecilerin ayrıca Arjantinli yıldızla görüşerek 2.1 milyon euro olan yıllık ücretinde indirim yapmasını istedikleri ancak Delgado'nun bunu kabul etmediği vurgulandı. Başkan Demirören, Delgado ile görüştükten sonra Ferrari'nin transferini bitirmek için İtalya'ya gitti. Demirören, büyük bir ihtimalle bu futbolcuyla birlikte Türkiye'ye dönecek. Kartal'ın, Alman oyuncu Metzelder için de Real Madrid'le temas kurduğu ve görüşmelerin olumlu yönde sürdüğü belirtildi.

Kaynak

Şu adama hala kaptan - Hala YILDIZ diyorlar ya daha ne diyeyim
:durdurun

hani yıldızlar kaydıktan milyonlarca yıl sonra görülürmüş ya ışığı o misal bizimkisi yıldız kaymış biz hala göremedik ;)

Delgado'nun kalmasından yanaydım.Bu sene büyük işler yapar,kendini affettirir ve aldığı paranın hakkını verir diye bekliyordum.
Ama gördüm kü yanlış düşünüyorum.Satsınlar gitsin.
Beşiktaşı düşünmeyen bir futbolcuyu,Beşiktaş hiç düşünmez....:mad::mad::mad:

Demirören YoL Yapma, YoL Ver.

reddederse reddeder, amma da zor yazdım be.

Delgado hızla Lincoln olma yolunda
Bjklılara inşallah çok çektirmez:)

Geri