theozy
Kadim Dost
- Reaction score
- 0
Kızlar neden dekolte giyer?? Çatallar acıkta olsa noolur kapalı olsa noolur?? Kapalı olursa İran mı oluruz? Acık olsa Avrupa mı oluruz? Gizemli giyinen daha mı cekicidir? Yoksa gizemli giyinen daha mı kıllıdır?Hadi dekolte giydiniz niçin oturup kalkerken oram buram açılmasın diye kasarsınız?? Dekolte giymenizin amacı yakıştığını düşünmeniz ise niçin giydiğiniz dekolte ile görünen yerlerinizi örtersiniz?? Peki ya dekoltenize gözünü dikip bakan bir erkek sapık mıdır?? Sen açıyorsan o da bakıyorsa niçin sapık olsun?? İster öküz gibi baksın ister çaktırmadan.. Ben öküz gibi bakmayı tercih ediyorum açık sölim.. Çünkü, çaktırmadan bakmak ne demek yahu sen çaktırmadan mı açtın da ben çaktırmadan bakim.. Sen bariz açmışssın ben de bariz bakıyorum işte.. Yoksa Fraud haklı mı??
Peki bayanlar, ben de dekolte olsun diye FERMUARIM AÇIK gezsem hoşunuza gider mi?? hatta alttan boxer da giymesem daha mı çekici olur yani?? Ya da sizler gibi çatalım gözükecek şekilde oturursam albenim artacak mı??
Size şahsi görüşümü sölim.. GİZEMLİ OLAN ÇEKİCİDİR.. Ben BODY giymem ya da vücuduma yapışan şeyler giymem çünkü vücudumu herkesin deil BENİM YALNIZCA BENİM istediğim kişilerin görmesi yani gizemli olmak daha çok hoşuma gidiyor.. Tabi bu benim hayat görüşüm.. Sizlerin de fikirlerini merak ettim..
Peki bayanlar, ben de dekolte olsun diye FERMUARIM AÇIK gezsem hoşunuza gider mi?? hatta alttan boxer da giymesem daha mı çekici olur yani?? Ya da sizler gibi çatalım gözükecek şekilde oturursam albenim artacak mı??
Size şahsi görüşümü sölim.. GİZEMLİ OLAN ÇEKİCİDİR.. Ben BODY giymem ya da vücuduma yapışan şeyler giymem çünkü vücudumu herkesin deil BENİM YALNIZCA BENİM istediğim kişilerin görmesi yani gizemli olmak daha çok hoşuma gidiyor.. Tabi bu benim hayat görüşüm.. Sizlerin de fikirlerini merak ettim..