Dekolte sevdası

theozy

Kadim Dost
Reaction score
0
Kızlar neden dekolte giyer?? Çatallar acıkta olsa noolur kapalı olsa noolur?? Kapalı olursa İran mı oluruz? Acık olsa Avrupa mı oluruz? Gizemli giyinen daha mı cekicidir? Yoksa gizemli giyinen daha mı kıllıdır?Hadi dekolte giydiniz niçin oturup kalkerken oram buram açılmasın diye kasarsınız?? Dekolte giymenizin amacı yakıştığını düşünmeniz ise niçin giydiğiniz dekolte ile görünen yerlerinizi örtersiniz?? Peki ya dekoltenize gözünü dikip bakan bir erkek sapık mıdır?? Sen açıyorsan o da bakıyorsa niçin sapık olsun?? İster öküz gibi baksın ister çaktırmadan.. Ben öküz gibi bakmayı tercih ediyorum açık sölim.. Çünkü, çaktırmadan bakmak ne demek yahu sen çaktırmadan mı açtın da ben çaktırmadan bakim.. Sen bariz açmışssın ben de bariz bakıyorum işte.. Yoksa Fraud haklı mı??

Peki bayanlar, ben de dekolte olsun diye FERMUARIM AÇIK gezsem hoşunuza gider mi?? hatta alttan boxer da giymesem daha mı çekici olur yani?? Ya da sizler gibi çatalım gözükecek şekilde oturursam albenim artacak mı??

Size şahsi görüşümü sölim.. GİZEMLİ OLAN ÇEKİCİDİR.. Ben BODY giymem ya da vücuduma yapışan şeyler giymem çünkü vücudumu herkesin deil BENİM YALNIZCA BENİM istediğim kişilerin görmesi yani gizemli olmak daha çok hoşuma gidiyor.. Tabi bu benim hayat görüşüm.. Sizlerin de fikirlerini merak ettim..

bayanların dekolte gizliliğine lafımız yok :)
ama erkek için görüşlerine katılıyorum. başkasına güzel görünmek için giyinmek insanın kendiyle ters düşmesi demektir. kişi kendine neyi hoş görürse onu giymelidir ...
Yüreğini açmalı, kulaklarını kapamalıdır ...

aga harfi harfine katılyorum sana. şu kadınları anlamak gerçekten güç. harbiden ne yaptıklarını çogu konuda bilmiyorlar:) ilginç yaratıklar gerçekten:p

theozy kızlar cvp wermiolar ne diosun bu işe çok mu yüklendin birden :)

ozy kuzen elıne saglık walla ne guzel sorular onlar ole .... gızemlılık herzaman daha cekıcıdır .. ewde gordugumu dısardada goruyorsam nerde kalmıs bunun heyecanı ... artı bayanlar nie cewap yazmıyor die soru sorulmus bırakın yazmasınlar ıllakı bır sorunun yanıtı kelımelerle verılen cewap degıldır bazen sessızlıkte cok guzel bır cewaptır ... bızler onların ne cewap werdıgını anlıyoruz dımı kuzen :D ...

HELAL OZY...GÜZEL YAZI...BAYANLAR ÖÖÖLEEE KALMIŞ BELLİ..."BARBAZULA'nın sülediği gibi;"SUSMAK BAZEN EN GÜZEL CEVAP ŞEKLİDİR"..

SEVGİYLE KAL OZY

:clap: :clap: :clap:

insan nası rahat edıyosa öyle giyinmeli bence. özentiliğin anlamı yok. ama madem dekkoltaya bayılıo kımılerımız, olabilceklere akrsıda hazırlıklı olsunlar :) burası turkıye.
ayrıca, cok fazla açıklıktan yana diilim."insan kendını sevdiğine saklamalı" buna katılıyorum:)

karapapatya' Alıntı:
insan nası rahat edıyosa öyle giyinmeli bence. özentiliğin anlamı yok. ama madem dekkoltaya bayılıo kımılerımız, olabilceklere akrsıda hazırlıklı olsunlar :) burası turkıye.
ayrıca, cok fazla açıklıktan yana diilim."insan kendını sevdiğine saklamalı" buna katılıyorum:)

Helal olsun ınsan kendını sevdgıne saklamalı unutulmamalıdır kı bır gun bırını gerkcekten seveksınız kızlar sevdıgınızle yasadıgınız seylerle cıktıgınız normal bırıyle yasadıklarınız arasında buyuk farklar olmalı bence sevgının degerı buyuktur.

insan kendisi icin giyinmeyip sırf baskaları ıcın gıyınıosa we nie bakıor gibi cinsnden solenıolarsa ozy haklı gıyınmıssn bakarlar...ama hem kapalı giyinip genede okkuz gibi bakılıorsa bsy solemıorm o onlarn okuzlugu...
bnm fikrimde kendini kasmadan rahatca giyinmek...

benim görüşüm rahatlık değil , rahat hissetmek ve yine de edepi fazla kaçırmamak!
artı dikizlemeyi de saçma buluyorum! yani ulan tmam karşıdaki açmış , açsın istediği kadar sonuç olarak "ben güzele güzel demem , güzel benim olmayınca" felsefesi geçerli benim için... yani baktında noldu ? realite ayrı bişi ama , onun gibi bir sürü insan var şu fani dünyada ve fani dünyanın içindeki tvde... :-D !

insan kendine yakıştırdıgını giymeLi+yakışanı..+mini giyipte çekiştirenLere bende çok sinir oLurum :p
denize nasıL gircek hadi bakaLım ozy bunun cewabınıda ver :p

karapapatya' Alıntı:

demiş

HELAL OLSUN WALLAHA...İNSAN EVLADIYMIŞIN...::::...

:clap: :clap: :clap:

ıkı bayana aynı anda cewap yetıstırmek zor oldugundan ozy daha sonra bı ara bu sorunuzu cewaplıcak aslıhan .... garıbım yanda laf anlatıcam dıe kasımm kasım kasılıyor :D ....

Ahuhahaha Bence yetiştirmesin kuzenim Number one Ne gerek var :) Sözde ders çalışmaya gitmişler :d

denizde kimse birbirine o kadar bakmaz tabi köy yakını halk plajında denize girmiyosanız aslıhan hanım.. deniz kenarı bıngıldak bi seyir izlediğinden orda bakmaya tenezzül edilmez.. ama yolda mni etke görülse 3 sokak takip edilir.. walla ben çıplaklıktan hoşlaşmam.. gizemlisi daha ilgi çekici benim için :)

Sevencloves' Alıntı:
Ahuhahaha Bence yetiştirmesin kuzenim Number one Ne gerek var :) Sözde ders çalışmaya gitmişler :d
calısıcass be kuzen konstarasyonu kurmaya calısıyoruz ...
ozy diyor ki : gözlerimizi dinlendiriyoruz ....
barbazula diyor ki: auhahahahah :D

kusen göz dinlendirioz walla... birazdan başlıcaz hele bi de yemek yiyelim hemen başlıcaz.. saw 2 de war neyse.. bakarız :)

valla kuzen ben tüyecem birazdan :d ders bu şakaya gelmez Göz dinlendirmek için Çıkarım sultanahmede Turistler sağolsun :p

theozy' Alıntı:
denizde kimse birbirine o kadar bakmaz tabi köy yakını halk plajında denize girmiyosanız aslıhan hanım.. deniz kenarı bıngıldak bi seyir izlediğinden orda bakmaya tenezzül edilmez.. ama yolda mni etke görülse 3 sokak takip edilir.. walla ben çıplaklıktan hoşlaşmam.. gizemlisi daha ilgi çekici benim için :)
yafs sırf denise kıslara bakmaya gelen tipler war inkar etmeyelim :p ki zaten onlar kendini belli ediO.
bence önemlisi yerinde ve uygun giyinmek,dekolte deiL yani.

Geri