dejavu

Tmac01

New member
Reaction score
0
arkadaslar selam sıze bır soum olcak herkez katılırsa sevınırım sıze hıc dejavu geldımı bana cok oldu mesela dedem fevat ettıgı gunu 2 kere yasadım bayıldıgım gunu 2 kere yasadım babam bana alısverıse gıdıyoz dedıgınde daha dun gıttık ya nıye gıdıyoz demıstı hatta bı keresınde yemege gıtcegımızı soledı babam ben yaf ben orda sıkılıyorum demıstım ama babam nereye gıtcegımızı solemedı ben ama babamın ıs yaptıgı arkadasına yemege gıtcegımızı bılıyordum bunlar sızdede oluyormu lutfen paylasın

benlar beyinin insana oynadığı oyunlardır aslında sen onları o anda bidaha yaşıyosun bana da bi kaç kere oldu hatta ben bazı ruyamda gorduklerimi gerçek hayatta gördüm fakat bunların saddece bi oyun olduğunu dusun kafana fazla takma ben bi ara işin içinden çıkamadım arastırmamı yaptım ve hepsinin boş olduğunu anladım

gizli güc falan yok tabikide
ben bazen gordugum bi goruntuyu sanki daha once gormus gibi hissediyorum nadir oluyo ama insan bi degisik oluyo ayrıca bununda bi acıklamasıda var ben unuttum tabi ama guc falan yok yani normal seyler bunlar

böyle şeyler 10ve 14 yaşındayken hep olur
sonra geçer 14-16 arası gizli güçlerin olduğunu bile sanarsın hatta supermenim dersin
ama camdan atlayıp yalan olursun dikkat et yok öyle şeyler

eyvallah kardes sagol ama 1 ben 17 yasındayım 2 bunların oldugunu bılıyorum aynı gunu 2 kere yasadım bundan emınım tabı sen ınanmassın bu ayrı konu:victory

yHa bana SöLe biSe olu0 arasıra bise yapıorum aa bunu daha önjede yapmıstm sanki aynı anı daha öncede yaSamısım gibi Oluo dejavumu artık her neSe biLm0rum :saskin

Buna bilimde pisişik güçler denilmektedir. Aslında her insanda gizli pisişik güçler vardır ama ön plana çıkartmakta zorlanırlar...

Ender olarak oluyor aslında insan üstünde durmuyor bazen.Yok bana öyle gelmiştir,yok rüyadır,yok kafayı yiyorum diye insanlar bu özelliklerini bastırıyor çoğunlukla.Arkadaşım sana tavsiyem bu özelliğinin üstüne git ve söylenenlere kulaklarını tıka,boşver onlar bildiğini okusun farklı olmak ayıp değil bu bir üstünlük insanlar kendinde olmayan şeyleri kıskanırlar.;)

beyin benzer olayları gerihaıtlar beyne giren bilgi koybolmaz arkaya atılır siz dejavu olarak gördünüz şeyler aslındaçok eskiden olmuş birşeydir ama siz unutmuşsunuzdur ve aynı tür olay olunca siz o olayı sanki 1 2 gün önce yaşamış gibi hissedersiniz

umarım açıklayıcı olmuştur bize öğretmen demişti bende paylaşiim dedim izle herkese ii forumlar...

tadında bırakın bi günü iki kere yaşamaya gerek yok bence ben hep birer kere yaşıorm memnunum:)

Ben okumuştum beyinin oyunuymuş...

Dejavu İnsan Hayatinda Daİm Olarak Var Olan BİŞİydİr Her İnsanda Olabİlİr Psİkoloklar Tarafinda Ve Psİkolojİ Bİlİmİ Tarafindan Olmasi Normal Bulunmaktadir.

bana hep oluyo.. sadece bna değill çevremdekilerede bnce yaşla alakası da yok çnkü annemede oluyoo :D

Olur bende de bazen bazı yaşayacağım anılarımı rüyamda görürüm ve 2-3 gün sonra yaşarım :saskin

benim için dejavu denilen olay artık çok olağan bişey haline geldi 1 günde 4-5 kere yaşayınca artk kafaya takmamaya başlıyosun.son 2 yıldı bunu yaşıorum şikayetçi de deilim sevgilimin benden ayrılacağı zamanı bile biliorum mesela :) yani işin özeti gerçekten kafaya takmaya değicek bi olay değil :)))

İnsan uyurken o gün yaşıyacaklarını görürmüş ve birazı aklında kalırmış. : /

insan uyurken sadece bilinçaltındakileri görür.o gün yaşayacaklarını görmesi için biraz paranormal konularda kendi yeteneği olması ve bunu geliştirmesi lazım.ayrıca uyku yarı ölüm durumudur.aklında kalanlar gene sadece bilinçaltıyla alakalı.

bana da oluyor usta bazen sanki yaşadığım anı daha onceden yaşamışım gibi..... bu ruhla ilgili olabilir... sonuçta ruh biz uyuyunca seyahatte.... yani istediğini yapıo .....

Geri