Deivid'e TaLip Var..

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
7_223334_deividde2607B.jpg

Fenerbahçe'nin Avusturya kampında ayğı kırılan ve yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Brezilyalı yıldızı Deivid de Souza'ya ülkesinin önde gelen takımlarından biri talip oldu.

Geçtiğimiz yıl Fenerbahçe'nin özellikle Avrupa'daki başarısında büyük pay sahibi olan, ancak Avusturya kampı sırasında şanssız bir şekilde sol ayak fibula kemiği kırılarak 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Deivid De Souza'ya, Brezilya'nın köklü kulüplerinden Flamengo talip oldu. Zico'nun da uzun yıllar forma giydiği Flamengo'nun, gelecek yıl sözleşmesi sona erecek 28 yaşındaki yıldız oyuncunun sakatlığı hakkında Sarı-Lacivertli kulüp yöneticilerinden bilgi istediği ileri sürüldü. Brezilya kulübünün, Fenerbahçe'nin bu yıl transfere izin vermemesi halinde Deivid'i gelecek yıl mutlaka kadrolarına katmak istedikleri iddia edildi.

Kaynak

şampıyonlar ligindeki birkaç maç dışında adamın varlığıyla yokluğu bir.

yani ben Deivid'in bi daha eski formuna dönebiLeceğini -ki eski formu 1-2 güzeL goLü hariç pek de iç açıcı değiLdi- sanmıyorum..

yine fanatik yine fanatik :sigara: satmaz fenerbahçe deivid'i :sigara:

önerilen para önemli.. sırf satmak için deividin satılması doğru olmaz.. zaten deivid in de ülkesine dönmek isteyeceğini sanmıyorum.

Sanmıyorum..Brezilya ya geri dönmez..Avrupada kalmayı tercih eder..Avrupadan da öyle istediği gibi bi klüp teklif getirmez.Fener satsa da orta dereceli takılmarda oynayabilir daha doğrusu alan olur..David bence tercihini fenerbahçeden yana kullanır..ee bizede de yüksek rakamlar alamayacağı için en azından böyle yetenekli bir futbolcu kadromuzda bulunmuş oluruz..Ayrıca sahada geziniyor dolanıyor ama bence puan getirmesinide biliyor..David i hepimiz seviyoruz sempatik biri.

sanmıorum talıbı oldugunu olsaydı sımdıye kadar satarlardı

Deivid'de Kezman'da bana göre tam poh cuvali
Kezman elde kaldi bari bunu gönderseler ...

şampıyonlar ligindeki birkaç maç dışında adamın varlığıyla yokluğu bir.

yani ben Deivid'in bi daha eski formuna dönebiLeceğini -ki eski formu 1-2 güzeL goLü hariç pek de iç açıcı değiLdi- sanmıyorum..

Aynen..:clap:clap

Deivid'de Kezman'da bana göre tam poh cuvali
Kezman elde kaldi bari bunu gönderseler ...

bu şekil yorum yapan arkadaşlara diyorum fenerbahçenin kaç maçını izlediniz de deividi hemen kötü yaptınız ben başka deivid mi izledim yoksa siz başka deivid mi izlediniz bimiyorum boş boş konuşmayın

deivid gitmesin yaa..adam fenerbahçeme çok yakışıyor..

bu şekil yorum yapan arkadaşlara diyorum fenerbahçenin kaç maçını izlediniz de deividi hemen kötü yaptınız ben başka deivid mi izledim yoksa siz başka deivid mi izlediniz bimiyorum boş boş konuşmayın

boş boş? :hh?
Deivid'in kaç maçını izLediğimi biLemem çünkü Deivid'i Bordeaux ve S.Lizbon'dayken de izLemiştim.. Peki sen Deivid'in bu takımLarda oynadığını hatırLıyor musun??

OLumsuz eLeştiriLeri kabuL etmeLisin bence..

Ben de öyle diyordum ama o birkaç maç çok şeyi değiştirdi...

Deivid in bonservisinden ve aldığı paradan çok daha fazlasını kazandırdı o birkaç gol Fenere

Hatta paradan da çok daha fazlasını kazandırdı...ispanyanın gol kralını Türkiyeye getirdiyse büyük katkı verdiği paradır ama bunun da katkısı vardır kesin

Ve bugün Xabi Alonsoyu Türkiyeye getirmek için uğraşıyorsa bunda Deividin attığı gollerle gidilen ŞL çeyrek finalinin katkısı büyüktür...

cska moskova, inter ve sevilla ya karsi gol atmasaydi bu yorumu sen yapmazdin

Geri