Defne'nin ölümündeki soru işaretleri

1001Design

330i ///M3 Design
Altın Üye
Reaction score
0
defne-joyolum1.jpg

Defne'nin ölümündeki soru işaretleri

Defne Joy Foster, Taraf Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni -Yazar Ahmet Altan’ın aynı gazetede yazıişleri müdürlüğü yapan oğlu Kerem Altan’ın Kadıköy Göztepe’de bulunan evinde ölü bulundu.

Yapılan otopside Foster'in sol alnında yeni oluşmuş bir sıyrık belirlendi. Bu sıyrığın nasıl oluştuğu kafalarda soru işareti yaratırken Defne'nin o gece tanıştığı öne sürülen Altan'ın evine neden gittiği ise yanıtsız kaldı. Bu arada, Altan'ın "112 acil servisi aradım" sözlerinin ardından İl Sağlık Müdürlüğü böyle bir arama yapılmadığını açıkladı ve Foster'ın ölümünün ardından kuşkular iyice arttı.

Defne Joy Foster ölümünden önce gittiği mekanın sahibi Özgür Aras, genç sunucu ile yaşadığı son anları anlattı: " Ben mekana girerken çıkışta karşılaşıp sarıldık. Bana üç kez ' seni seviyorum' dedi. Çok mutlu görünüyordu. Nasıl böyle bir şey oldu hala inanamıyorum" dedi.

Son olarak 'Yok Böyle Dans' adlı prograna yarışmacı olarak katılan ünlü sunucu Foster, bir çocuk annesiydi. Henüz 32 yaşında olan Foster, 2009 yılında oğlu Can Kılıç'ı dünyaya getirmişti.

Tolga Karel konuştu: 'Ellerim kırılsaydı da onu göndermeseydim'

Defne Joy Foster'ın ölümünden saatler önce Foster'le eğlence kulübüne giden ünlü oyuncu Tolga Karel perişan halde... Kendisini eve kapatan Karel, "Ellerim kırılsaydı da onu yalnız bırakmasaydım" diyerek hıçkırıklara boğuldu.

Defne Joy Foster'ın ölümünden saatler önce yanında olan isimlerden biri ünlü oyuncu Tolga Karel'di... Defne Joy Foster'la birlikte dün gece Asmalımescit'teki Eeelence adlı mekana giden Tolga Karel, gecenin sonunda ise Foster'la birlikte mekandan ayrılmadı.

Bu sabah Foster'ın ölüm haberiyle yıkılan Tolga Karel uzun süre kendine gelemedi. Kendini evine kapatan ve kimseyle konuşmayan ünlü oyuncu Medyatava'ya gözyaşları içinde şu açıklamayı yaptı;

"İnanamıyorum... Böyle bir şey olamaz. Kendimi çok kötü hissediyorum. Bu kadar güzel ve iyi bir insan ölmüş olamaz. Dün gece beraber eğlenmeye gittik, son derece keyifli ve iyiydi. Gece boyunca hiçbir anormal durum yoktu. Bir süre sonra o ayrıldı... Ayrılırken eve gidip dinlenmesini söyledim ve ayrıldık. Sabah haberi duyduğumda inanamadım. Ellerim kırılsaydı da onu dün gece eve yalnız göndermeseydim"...

Gözyaşları içinde bu açıklamaları yapan Tolga Karel, bu sözlerinden sonra konuşmaya devam edemeyeceğini söyleyerek telefonu kapadı.

Acun Ilıcalı'dan ilk açıklama geldi!

Defne Joy Foster'ın ölümünün ardından 'Yok Böyle Dans'ın yayınlanıp-yayınlanmayacağı yönünde ilk açıklama geldi.

Geçtiğimiz hafta yarışmadan elenen Defne Joy Foster'ın dün gece ölümü üzerine "Yok Böyle Dans"ın yapımcısı Acun Ilıcalı şok yaşadı. Gün boyu telefonlarını açmayan ve kimseyle konuşmayan Ilıcalı yarışmayla ilgili aldığı kararı açıkladı.

Basın açıklaması yapan Acun Ilıcalı, Defne Joy Foster'ın ölümü üzerine bu hafta yayınlanacak olan "Yok Böyle Dans"ı yapmama kararı aldı.

Son iki haftası kalan yarışmayı yapıp yapmama konusunda ise kararsızlığı sürüyor. Ilıcalı bu konudaki kararını önümüzdeki hafta verecek, ancak bu hafta "Yok Böyle Dans" Show TV'de yayınlanmayacak.

kerem-altan.jpg

EVE GELİNCE FENALAŞTI

Bu arada, Foster'ın ölü bulunduğu evin sahibi Taraf gazetesi Yazı İşleri Müdürü Halit Kerem Altan da gözaltına alınarak, ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü. Halit Kerem Altan, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

BURNUNDAN KAN GELMİŞ

Altan'ın oğlunun evinde ölen Foster'ın son anlarını Kerem Halit Altan anlattı. Buna göre Foster'ın burnundan önce kan gelmiş. Doktor için dışarı çıkıp bir süre sonra geri döndüklerinde Foster'ı baygın bulmuşlar.

Defne Joy Foster'ın Kerem Halit Altan ve 2 arkadaşıyla dün gece Taksim'de bir barda eğlendikleri, daha sonra Altan ile Caddebostan'daki daireye geldiği belirtildi.

Defne'nin annesi ağlayarak geldi

Defne Joy Foster'in annesi Hatice Foster, İzmir’den İstanbul'a geldi.

THY’nin tarifeli uçağı ile saat 16.30’da İzmir’den Atatürk Havalimanı’na gelen Hatice Foster’in, tekerlekli sandalyeyle taşındığı ve gözyaşı döktüğü görüldü. "Allahım bana sabır ver" diyerek ağlayan Hatice Foster, yanındaki kız kardeşiyle birlikte daha sonra havalimanından ayrıldı.

Bu sabaha karşı hayatını kaybeden sunucu Defne Joy Foster'in cenazesi eşi ve arkadasları tarafından Zincirlikuyu Mezarlığındaki Gasilhaneye getirildi. Foster'in cenazesini Gasilhaneye bırakan eşi İlker Yasin Solmaz ve arkadaşları Zincirlikuyu Mezarlığından hemen ayrılmadı.

EŞİNE MEZAR YERİ BAKTI

Foster'in eşi İlker Yasin Solmaz ve arkadaşları Foster için Zincirlikuyu Mezarlığında mezar yeri baktı. Beraberindeki arkadaşları ile görevli kişiyle eşi için mezar yeri bakan Solmaz'ın ayakta durmakta güçlük çektigi gözlendi.

DAYISI AĞLAYARAK GELDİ

Defne Joy Foster'in Nisantaşı Poyracık sokaktaki Huzur apartmanı üçüncü kattaki evinde ise hüzün hakim. Defne Joy Foster'ın yakınları ünlü sunucunun evine geliyor. Acı haberi alan dayısı ağlayarak "Allah'ım ayaklarım nasıl gidecek " seklinde ağlayarak apartmana girdi.

DOKTOR İÇİN DIŞARI ÇIKMIŞLAR, DÖNDÜKLERİNDE İSE

Altan'ın burada rahatsızlanan ve burnundan kan gelen Foster için dışarı çıkarak, yakındaki bir klinikte doktor aradığı ancak bulamadığı, daireye geri döndüğünde de Foster'ı baygın halde bulduğu öğrenildi. Bunun üzerine Altan'ın ambulans çağırdığı, gelen sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonucu ise Foster'ın öldüğünün anlaşıldığı bildirildi.

ALNINDA SIYRIK

Sunucu Defne Joy Foster'in cesedi üzerinde Kadıköy Cumhuriyet Savcısı ve adli tabip inceleme yaptı. Otopsi sırasında Foster'in ölümüne neden olan fiziksel bir bulguya ulaşılamadı. Yapılan otopside Foster'in sol alnında yeni oluşmuş bir sıyrık belirlendi. Alındaki sıyrığın olay sırasında düşmeden kaynaklanmış olabileceği belirtildi.

Kaynak

soracak çok şey var ama............

Rapor açıklandı, soru işaretleri bitmedi

defne.jpg

Adli Tıp ön raporu açıklandı. Defne Joy Foster'ın kanında uyuşturucu madde bulunmadı. Ancak ölüm sebebiyle ilgili soru işaretleri bitmiyor.

İşte cevap bekleyen sorular; Yorgunluğa mı dayanamadı? Kalp krizi mi geçirdi? Yoksa alerjik reaksiyon ihtimali mi söz konusu?

Çarşamba günü hayatını kaybeden ünlü sunucu Defne Joy Foster'ın ölüm nedeni ile ilgili Adli Tıp Kurumu ön raporu tamamlandı. Rapora göre, Foster'ın kanında uyuşturucu maddeye rastlanmadı.

SOLUNUM YETMEZLİĞİ
Ayrıca raporda Defne Joy Foster'ın, doğrudan solunum yetmezliği şüphesiyle hayatını kaybettiği belirtildi. Raporda, Foster'in vücudunda herhangi bir darp izine rastlanmadığı da yer aldı.

İncelemede, Foster'ın sol alnında yeni oluşmuş bir sıyrık belirlenirken (olay sırasında düşmeden kaynaklanmış olabileceği belirtildi), otopsi sırasında savcısı eş İlker Yasin Solmaz'ın ifadesine başvurdu.

Solmaz eşiyle en son 22.00 sıralarında telefonla görştüğünü, kendisine arkadaşlarıyla buluşacağını söylediğini, eşinin astım hastası olduğunu ve sürekli ilaç kullandığını söyledi.

Eşinin alkol kullandığını ancak uyuşturucu ve benzeri bir madde kullanmadığını belirten Solmaz, şikayetçi olup olmama konusuna sonra karar vereceğini ifade etti.

SORU İŞARETLERİ BİTMEDİ
Kesin ölüm nedeni 1.5 ay sonra açıklanacak

Defne Joy Foster geçen hafta "Yok Böyle Dans" yarışmasına veda etmişti. Yarışmanın jürisinde yer alan Saba Tümer'e "çok yorulduğunu" anlatmıştı. Foster, kameralara yansıyan son görüntüsünde de oldukça bitkin görünüyordu. Bu durum, 'astım hastası olan Foster yorgunluğa mı dayanamadı?' sorusunu akıllara getirdi.

Defne Joy Foster'ın o gece arkadaşlarıyla gittiği 2 mekanda aşırı alkol aldığı iddia edildi.

Uzmanlar, alkolün astım hastalığına ölümcül etki yapmasının düşük ihtimal olduğunu ancak alkolün hareketleri yavaşlatmış olabileceğini söylüyor.

Bu da Foster'ın, alkol nedeniyle astım krizini atlatamadığı çantasındaki ilaçları almakta geciktiği ihtimalini doğuruyor. Foster'ın yediği başka birşeyin vücudunda alerjik reaksiyon yaratmış olabileceği de ihtimaller arasında.

Defne Joy Foster'ın burnundan kan geldiği de iddia ediliyor. Uzmanlar, astımla burundan kan gelmesi arasında herhangi bir bağ olmadığını söylüyor. Bu da Foster, 'kalp krizi ya da beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybetmiş olabilir mi?' sorusunu akıllara getiriyor.

Tüm bu soru işaretleri Adli Tıp Kurumu'nun raporuyla ortadan kalkacak. Foster'dan alınan kan ve doku örneklerini incelenecek ve kesin ölüm nedeni 1.5 ay sonra açıklanacak.

Kaynak

Geri getirmez bukadar üstüne düşmeyin, Ruhuna bir dua okuyun faydamız olsun.

Geri