Dede: Arsenal'i yenmek istiyoruz!

€rd@ls10

Altın Üye
Reaction score
0

237586.jpg

Fenerbahçe’nin İspanyol çalıştırıcısı Luis Aragones, Arsenal’i yenmek istediklerini belirtti.

Fenerbahçe’nin İspanyol çalıştırıcısı Luis Aragones, Arsenal’i yenmek istediklerini belirtti, “İlk maçta biraz hatalı oynadığımızı kabul ediyorum. Buraya farklı motivasyonla geldik. Her maç farklıdır” dedi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aragones, Arsenal maçını kazanmak istediklerini söyleyip, “İlk maçta biraz hatalı oynadığımızı kabul ediyorum. Buraya farklı bir motivasyonla geldik. Her maç farklıdır” dedi.

İspanyol çalıştırıcı Türkiye’de farklı bir kültüre gittiğini belirtip, “Her geçen gün farklı şeyler öğreniyorum. Türk futbolunu geçen bu günlerde daha iyi tanıdığıma inanıyorum” diye konuştu.

Luis Aragones İspanya Milli Takımı’ndan öğrencisi olan Arsenalli Fabregas’ın önemli bir oyuncu olduğuna değinip, “Ben her zaman kendi ekibimi ve futbolcularımı düşünürüm. Bizim için alınacak her türlü pozitif sonuç, başarı olarak kabul edilebilir. Bu yüzden rakip takımın oyuncuları ile ilgilenmiyorum” diye konuştu.

Kazım’a büyük ilgi

Basın toplantısına katılan oyunculardan Kazım Kazım’a İngiliz gazeteciler ilgi gösterirken, bu oyuncuya ardı ardına gelen sorulara sınır kondu.
Genç futbolcu Fenerbahçe’nin her maça kazanmak için çıktığını belirterek “Özellikle Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyoruz. Bu nedenle galibiyet için sahaya çıkacağız. Arsenal taraftarı olarak büyüdüm. Belki bu maç benim biraz daha önemli” yorumunu yaptı.

Kazım Kazım “İngiltere liginde futbolcular daha çok göz önünde. Oyun daha hızlı. Türkiye’de futbol daha çok teknik olarak oynanıyor. İngiliz futbolunun çok daha büyük avantajları var. Kupa maçları da futbolun üst düzeye çıkmasını sağlıyor. Avrupa Şampiyonası’nda iyi oynadım. Şampiyonlar Ligi’nde iyi oynamasak da Fenerbahçe’de mutluyum. İki yıl daha sözleşmem var. Bundan sonra hocam ve kulübüm oturup konuşur, karar verirler. Bir kulüpte Beckham gibiyseniz ayrı şeyler olur. Ama önümüzdeki iki yılda neler olur bilemem. Bu statta daha önce oynamadım. Maç için aileme ve arkadaşlarıma 70 bilet aldım. Belki daha fazlası gerekirdi. Arsenal ile oynamak için iyi bir zaman. Çünkü formsuzlar” ifadelerini kullandı.

Lugano ise “Bizim için gerçekten bu maç fırsat olacak. İlk maçta hak etmediğimiz bir sonuç aldık. Şampiyonlar Ligi’ne geri dönüş olarak değerlendireceğimiz bir maç. Bu yüzden bu maçı önemsiyoruz” dedi.

Milliyet

Geri