De Sanctis kalesini gole kapadı

mehmetünlü

New member
Reaction score
0
496_B_desanctis001.jpg

Galatasaray'a geldiği günden bu yana performansı tartışma konusu olan Morgan De Sanctis, ligde 3 hafta aradan sonra kalesini gole kapamayı başardı. Ali Sami Yen’de 3-0’lık skorla kazanılan Trabzonspor maçının ardından üst üste Eskişehirspor (2-4), Gaziantepspor (3-1) ve Fenerbahçe (1-4) maçlarında tam 9 gol yiyen İtalyan file bekçisi, İstanbul Büyükşehir Belediyespor sınavında yaptığı kritik kurtarışlarla, takımının 3 puan almasına önemli rol oynamış oldu.

Dava sıkıntı yaratabilir

Sevilla'dan sezon sonuna kadar kiralanan ve bonservisinin alınması için yöneticilerin çeşitli girişimlerde bulunduğu tecrübeli kaleci, Galatasaray’da kalmak istediğini açıklamıştı. Sanctis’in menaceri Pastorello ile yapılan görüşmeden olumlu sonuç alan Sarı-Kırmızılılar, Sevilla ile bonservis pazarlığına geçti. İspanyol kulübü, Sanctis’i Udinese’den ücret ödemeden almıştı. İki kulüp arasında süren davanın, Galatasaray’ı da etkileme ihtimali bulunuyor.

Milli forma fırsatı var

İtalya Milli Takımı’nın formasını daha önce 2 defa giyen De Sanctis’in, ülkesinin yarın Yunanistan ile deplasmanda yapacağı özel maçta 3. kez kaleye geçmesi bekleniyor. Buffon ve Amelia’yı takıma çağırmayan teknik direktör Lippi, kadrodaki iki kaleciden Siena forması giyen Curci’yi kulübede oturtmayı, Sanctis’e ise ilk 11’de görev vermeyi düşünüyor.

Kaynak : Fanatik
18.11.2008

Çok çok iyi bi kaleci,şanssız maçlar geçirdi

Nedense 1 türlü ısınamadım..

ben ısındım ..
ii bi kaLeci :melek

Sezon Sonuna Kadar Takıma Tam Alışır Ama O zamanda KontRatı Biter..!

bence iyi bi kaleci inşallah bonservisini alırlarda seneyede galatasarayada olur...hem o zamana kadar tamamen alışmış olur :D

güven veren bi kaLeci..
fb maçında yediği goLLerde hatası yoktu..
ve takıma faLan da aLıştı,daha ii oLacaktır..

Geri