deşifre programına ait bir öneri...

emrglr

New member
Reaction score
0
ben yakın doğu üniversitesi, radyo televizyon bölümünde okuyorum... bu mütekiben...;
deşifre programını seyretmedim ama sitenin adının geçtiği ve sitede böyle bir içerik bulunmadığınızdan eminseniz eğer(ki bundan eminsiniz) mahkemeye verme hakkınız var. bununla kalmayıp mahlemeyi kazandığınız takdir de sitenin adı geçtiği programda istediğiniz bir açıklama yayınlamak zorundalar. yani aynı saatte ve aynı prograda.. program yayından kaldırılmış olsa bile tlevizyon aynı saat içerisinde yayınlamak zorunda bu birinci yöntem.

2. böyle bir şey olmadığını düşünüyorsunuz ve böyle bir şey olmadığından eminisiniz o zaman yapmanız gereken en iyi ve en garanti yöntem.. kanala cevap yollamaktır. bunun zamanı iki ay iki ay içerisinde cevabınızı yolladığınız takdirde onlar cevabınızı aynı program içierisinde yayınlamak zorundalar.. ama cevabınızı genel yayın yönetmenine yollayacaksınız. burası önemli genel yayın yönetmine. cevabınızı iki ay içierisinde yayınlamak zorundalar yine aynı program ve aynı saat içerisinde...yayın yönetmenine göndermeyi unutmayın başka birisine göndeririseniz kabul edilmez ve ya hatadan dolayı yayınlanmaz.

yayınlamazlarsa ne olur...

yayınlamazlarsa mahkemeye verirsiniz. cevabı gönderdiğini kargo şirketinin size vermiş olduğu kağıdı kaybetmezseniz kağıdı şahit olarak gösterebilirsizi. kargı şirketi alındı imzasını gösterdiği takdirde davayı kazanırsınız böyle bir durumda kaybetme ihtimaliniz yok. sonuçta kanal veya program sahibi tazminat ödemeye kadar gider. yaptırımları daha çok...

bunu en iyi bakabileceğini yer İLETİŞİM HUKUKU adlı kitaplar...

siz bize yardım ediyorsunuz bizde size...

inşallah iyi olur...
saygı ve sevgileri :)

mehmet ali önelin msn si varmı sende :cool:

şu anda yok
ama biraz beklerseniz bulmaya çalışırım...

bulun şu adamın msn adresini de gerekeni yapalımmm

mehmet ali önel msn kullanmıyormuş... star tv nin web sitesinin içinde messenger gibi bir progra varmış onu kullanıyormuşşş.. şimdilik bunları bulabildim.
deşifre programına ait bir web sitesi var ama sanırım kaldırıldı. onu aradım bulamadım.. siz daha detaylı arayabilirsiiniz.

ama bana bir kaç hafta verirseniz daha detaylı bir araştırma yapabilirim.

avukatlara başarılar dilerim :)

evet tüm hh ciler eklesin birbirimizi davet edelim 80000 kişilik odada konuşuruz artık o odada neler döner onu bilmem :)

haDİ BEYLER birşeyler yapmak lazım bu denyolar için

valla bence kımse bişey yapmasın bu işi hackhellin 2 avukatına bırakmak lazım diye dusunuyorum

arkadaşlar onlara en iyi cevap star tv.nin skandal bütün resimlerin bulalım ve bir arşivde kendilerine posta atalım gerçek denetleme nasıl olurmuş görsünler..:mad:

lionking24' Alıntı:
arkadaşlar onlara en iyi cevap star tv.nin skandal bütün resimlerin bulalım ve bir arşivde kendilerine posta atalım gerçek denetleme nasıl olurmuş görsünler..:mad:

aynen katılıom bende

bence bırakın solariz falan halletsin eğer bize bi görev düşüosa sonuna kadar yaparız zaten...

beyler boş boş dalga geçermişşcesine mesaj atıp durmayın.
Gereken neyse yapılacaqtır zaten
Bu konuyu da geyige çevirmeyin arkadaş
gayet açık bi şekilde yardımcı olmaya çalışmış
konuyu madara etmeyin.

iyi forumlar.

:eek: lionking çok doğru sölüo bence de yapalım bunu ben de varım bi arşiv hazırlayıp gönderelim kanal d ye sitede de yayınlayalım. Bildiğim kadarıyla tv caps ve videoları yayınlamak yasak deil. Bi de türk adult formu nie kaldırıldı? haberi olan var mı? Sadece liselileri kaldırmaları yetmezmiydi? Türk adult formu ne zaman açılacak bilen arkadaş varsa yardımcı olabilirler mi bana :goz: ? Teşekkürler....:cool:

cetincetinkaya' Alıntı:
:eek: lionking çok doğru sölüo bence de yapalım bunu ben de varım bi arşiv hazırlayıp gönderelim kanal d ye sitede de yayınlayalım. Bildiğim kadarıyla tv caps ve videoları yayınlamak yasak deil. Bi de türk adult formu nie kaldırıldı? haberi olan var mı? Sadece liselileri kaldırmaları yetmezmiydi? Türk adult formu ne zaman açılacak bilen arkadaş varsa yardımcı olabilirler mi bana :goz: ? Teşekkürler....:cool:

aaaa Gerçekten Kaldırılmış. Türk Adult Bölümüne Ben Hiç Girmedim Ama Yinede Kaldırılmasına Karşıyım Neden Kaldırıldı. Biri Açıklaya Bilirmi Acaba...

Geri