Dc Sorununa Kesin Çözüm[resimli]

ali06can

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Evet Arkadaşlar Sürekli DC Oluyordum Ve Nedenini Araştırmaya Başlatım..

Bildiğiniz Gibi K2 Network'ün Bir Serveri Var Ve Biz Bu Servera Bağlanıyoruz.. Ama Bizim Paketlerimiz Yada Serverdan Bize Gelen Paketler Bize Gelene Kadar En Az 20-30 Tane Hosttan Geçerek Bize Geliyor Buda Zaman Kaybına Yani Laga Dolayısıyla DC Ye Neden Oluyor... DNS Yazmak Çözüm Olabilir Ama Pek Sağlıklı Değil Ben Şöyle Bir Yol İzledim Ve Artık Hiç DC Olmuyorum Hatta Clandaki Arkadaşlarım Lag Var Dediği Zaman Bile Bende Gram Lag Olmuyor Sizinle Paylaşmak İstedim...
Knight'ın Serverınına Ping Attığımız Zaman Bize Bu IP' yi Verir :207.38.30.10

Bende Bu İP Adresine Nasıl Direk Bağlanırım Diye Düşündüm ...

1. Başlat Çalıştır Yapıyoruz. Ve Adres Yerine c:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts Yazıp Enter Diyoruz...
34ipn9h.jpg

2. Bu Adımda Karşımıza Seçtiğimiz Dosyayı Hangi Programla Açmak İstediğimizi Soran Bir Pencere Gelicek Notepad Yada Not Defteri Seçip OK diyoruz
w2k0t2.jpg

3. Karşımıza Bir Metin Belgesi Açılacaktır Bu Belge Windowsun Bir Nevi Virtual VPN' i Diyebiliriz. Burdaki Adreslere Direk Olarak Bağlantı Sağlar

localhost 127.0.0.1 Sizin Bilgisayarınız Host Adresidir

Localhost 127.0.0.1 'in Altına 207.38.30.10 kologin.knightonlineworld.com Yazıyoruz ve Kaydedip Çıkıyoruz
a3clz6.jpg

En Son Hali Bu Olacaktır...

Herşeyi Kaydedip Çıkın Ve KO Ya Bağlanın Artık %80 Lag Ve DC Yaşamayacaksınız...

Oyunumuz su anda Turkiye’den girislerde bazi sorunlar yasamaktadir. Bu sorun Turkiye’deki Internet Servisinden kaynaklanan gecici bir sorundur. Bu gecici sorunu DNS ayarlarinizi degistirerek cozebilirsiniz.

DNS ayarlarini degistirmek icin asagidaki adimlari takip ediniz:

“Baslat” menusunden “Denetim Masasi”ni secin. Daha sonra “Ag Baglantilari” na tiklayin

“Yerel Ag Baglantisi” na sag tiklayip “Ozellikler” i secin.

“Internet Iletisim Kurallari (TCP/IP)” secenegini secip “Ozellikler” butonuna tiklayin

“Asagidaki DNS sunucu adreslerini kullan” kisimina sirasiyla 208.67.222.222 ikinci kutuya ise: 208.67.220.220 rakamlarini yaziniz.

(Diger calisir DNS ler: 4.2.2.2 ve 4.2.2.4)

“Tamam” tusuna basin

Tekrardan “Yerel Ag Baglantisi” na giderek saga tiklayin.

Acilan pencerede “Onar” a tiklayin.

Bu islemlerden sonra DNS ayarlariniz basariyla degisecek ve Knight Online’a girisiniz saglanacaktir.

akşam saat 8'den son girdiğim gibi dc abartmıyorum 1-2 sn geçiyor dc :S

Geri