Daywalker Kardeşim Doğmuş !!!!

nice mutlu yıllara kardeşim. Allah sağlık huzur afiyetler versin....

sevdiklerinle birlikte nice güzel senelere..

doğum günün kutlu olsun..=)

Sevdiklerinle Birlikte Mutlu Ve Hayırlı Bir Ömür Dilerim.

benim tanıdığım daywalkerr ın doğum günü 24 kasım. bu daywalker başka bir daywalker. hiç mesajı yok bu kişinin.

doğum günün kutlu ossun nice mutlu senelere :)

cok dikkatlisiniz ögretmen hanim bu üyemizinde dogum günü kutlu olsun..

huyum kurusun :tongue_smilie:

işin şakası bir yana tam öğretmenler günün de doğan ve sevdiğim bir öğretmen arkadaşımın doğum gününü biliyorum. : )

Ben de açtıktan sonra farkettim yaa :) Olsun, diğer arkadaşı da hatırlamış olduk :durdurun

Ben de açtıktan sonra farkettim yaa :) Olsun, diğer arkadaşı da hatırlamış olduk :durdurun

senin bu doğum günü merakın yüzünden in-cin herkesle dost olacaz bu gidişle.. ben bu daywallker in doğumunu bilmem,adını bilmem, ben bizim daywallkerı isterim.. :)))

her yere damlıyorsun doğum günü doğumgünü diye bak ecinnilere bile uzun ömür diliyoz burda... bir daha sana tebrikler özel günler yasak.. ona göre.:)

senin bu doğum günü merakın yüzünden in-cin herkesle dost olacaz bu gidişle.. ben bu daywallker in doğumunu bilmem,adını bilmem, ben bizim daywallkerı isterim.. :)))

her yere damlıyorsun doğum günü doğumgünü diye bak ecinnilere bile uzun ömür diliyoz burda... bir daha sana tebrikler özel günler yasak.. ona göre.:)

bu ecinni espirisine koptum :durdurun tsk.

Geri