Dayımın gördüğü Cinler

Ozcann

New member
Reaction score
0
Dayımla Dedem İçki içiyolarmış ve dedem dayıma içki almasını söylemiş. Dayım içki almaya çıkmış ve bakkalın önünde boydan boya büyükbaş hayvanlar varmış ve hepsi dayıma bakıolarmış. Dayım taş atmış gitmemişler hiç haraket etmiyolarmış ve dayım küfür etmiş gözden kaybolmuşlar. Dayım fazla korkan biri olmadığı için girip içkileri almış fakat olaylar ewdde devam etmiş. İçkileri dedeme verdikten sonra tuvalete girmiş yüzüne su çarpmış ve tavana bakmış tavanda 2 tane göz dayımı seyrediiyormuş ve dayım kendini dışarı atmış o korkuyla ewden çıkmış ve ağıra gitmiş ve ağırda 2 tane varlık dayıma tokat atmış ve dayım dedemin yanına gitmiş

sesin dayını sevmedım ben hayal gücü biraz daha kuvetlı olabılır aslında

o zaman bende gördüm tabi rüyamda...:)

Ya abi atan tutan cok aq bizim koyde de dedem mahkemeden dönüomus koye essekle pardon katırla bızım koyde sozde cınmıs nekır dıe mı ne adı aklımda degıl bı varlık varmıs ruya gıbı gozukup kandırıomus herkesı ınsan kılıgına gırıomus saga sola cekıomus konusarak ama zorla deılmıs yatarken adamı kaldırıp goturuomus bu olabılır cunku zamanında arkadasım sabah 7 de kımse uyanmadan bılıncsız bı sekılde koyden yaklasık 1 km uzakta bulundu ben bılmıom dedı ama bence oda sallamıstı hıkaye etkısınde kaldı yavsak neyse bu hayvan kedıymıs dedemın bındıgı katıra yuklenmıs katır ortadan catlamıs bence hayvan cok yedı dedemde agırmıs dedem dedemın babası oluo bu arada anlaın ne kadar eskı olay neyse tum koy o gun bugundur adamı oldurur nekır dıolar yanı eskının ınsanları cok atar tutar arkadasım sen fazla sallama :D hikaye oldulan bu arada

Beyler gerçek ben inanıom ama Kastamonu köyünde çok oluo walla

Dayımla Dedem İçki içiyolarmış ve dedem dayıma içki almasını söylemiş. Dayım içki almaya çıkmış ve bakkalın önünde boydan boya büyükbaş hayvanlar varmış ve hepsi dayıma bakıolarmış. Dayım taş atmış gitmemişler hiç haraket etmiyolarmış ve dayım küfür etmiş gözden kaybolmuşlar. Dayım fazla korkan biri olmadığı için girip içkileri almış fakat olaylar ewdde devam etmiş. İçkileri dedeme verdikten sonra tuvalete girmiş yüzüne su çarpmış ve tavana bakmış tavanda 2 tane göz dayımı seyrediiyormuş ve dayım kendini dışarı atmış o korkuyla ewden çıkmış ve ağıra gitmiş ve ağırda 2 tane varlık dayıma tokat atmış ve dayım dedemin yanına gitmiş

Dayında hiç korkak biri deiLmiş heee:durdurun

sora deden de dayına tokat atmıs salla

'' kandırmıslar seni ''

gene sonuç bölümü yok dayına dedn tokat atınca ne oldu dayın öldümü
sallama olmasa neden devamı yok daha sonra gidip bakan filan yok mu

abicim bu benim başıma gelse harbiden altıma ederimmmmmmmm

FzLa ınanmadım ama bıLemıorum dayında bı ora bı bura ne la bu :D

sonra dayınla halay çekmeye başlamışlar :D

Geri