Davos Fatihi

Arpej

♪ iяяєpℓαc&#110
Reaction score
0
nmyo1x.jpg

o9lamf.jpg

ekqw6.jpg

Bedelı Ne Olursa Olsun Turkıye Arkanda Basbakanım...

bir ermeni ile bir israillinin taşkınlıklarına fazla bile sabretti.

bence yapılabilecek en iyi hareketi yaptı.
bu bir dönüm noktası olacak gibime geliyo.
her ülke onun yaptığının çeyreği kadar çıkışı yapsa keşke

çok güzeL hareketLer bunLar
tiyatro kabiLiyeti yüksek
bi insanın dediğiyLe yaptığı tutarLı oLacak

bence türkiye başbakanı olarak doğru ve yerinde bir tepki vermiştir. Bütün türk milletinin bu olay karşında başbakan taraf olması gerekmektedir. Ben ilk defa böyle bir devlet adamın dünya gözü tepki verdiğini hatırlamıyorum TAM DESTEK BAŞBAKANIM. Kimsesizlerim Kimi, Yanlızların Sesiyiz

helal olsun başbakanıma
zalimin karşısında susmadınya bana bu yeter

Ya allah aşkına yapmayın bilader dağa taşa çıkarmayın yaa bunu bu adamı çok daha önce yapması gerekiyodu elimde bi video var onu siyaset bölümüne koyucam ve o zaman inşallah birilerinin görüşünü değiştirebilirim yaptığı iyi bişey ama çok GEÇ...

ezdirmedi vasfını,ülkemizi temsil etmekle kalmayıp,Türkiye'nin bu İsrail katliamının dünyaya en iyi şekilde protestosunu nasıl yapılır gösterdi.bravoo.forumun en iyi paylaşımı olacak.emeğine sağlık kardeş

başbakanın yapmış olduğu şey güzel evet ama binlerce insan öldüğünde nerdeydin sayın başbakan atı alan üsküdarı geçmiş bırak şov yapmayı ancak cahil insanları kandırırsın bu şekilde

Abartmaya gerek yok.Her ne şekilde olursa olsun bir başbakanlık koltuğuna oturmuş bir insanın zaten bunu yapması gerekirdi.Normali buydu zaten.Göklere yükseltmenin bir gereği yok.Fatih oldu da ne yaptı?Kıçını koltuktan ayırdı ve gitti,gel bile diyen olmadı.ıraktakiler müslüman değilmiydi de sesi çıkmadı.Buna rağmen hava sahalarını açtı,türk askerine çuval giydirtmişçesine sesini çıkarmadı.Ben kömür alamadım malesef sayın başbakandan alsam belki de değişirdi düşüncelerim ya da çamaşır makinesi gibi sulu bir beyine sahip olurdum.Kimbilir belki de beni de susturmaya çalıştıklarında...

Abartmaya gerek yok.Her ne şekilde olursa olsun bir başbakanlık koltuğuna oturmuş bir insanın zaten bunu yapması gerekirdi.Normali buydu zaten.Göklere yükseltmenin bir gereği yok.Fatih oldu da ne yaptı?Kıçını koltuktan ayırdı ve gitti,gel bile diyen olmadı.ıraktakiler müslüman değilmiydi de sesi çıkmadı.Buna rağmen hava sahalarını açtı,türk askerine çuval giydirtmişçesine sesini çıkarmadı.Ben kömür alamadım malesef sayın başbakandan alsam belki de değişirdi düşüncelerim ya da çamaşır makinesi gibi sulu bir beyine sahip olurdum.Kimbilir belki de beni de susturmaya çalıştıklarında...

arkadasim burasi paylasim bolumü.. işine yarıyorsa indirirsin yaramiyorsa inidirmezsin.. tartişmak istiyorsan siyaset bolmune konu ac duygularini orda dile getir burasi yeri değil..

TesekkürLer dai her Türk'ün arşivinde oLması Lazım

surda su her türk arkanda yada her türkün arsivinde bulunsun gibi kelimeleri siyasi paylasımlarda cogul olarak konusmayalım arkadaslar sahıs fikirlerini topluma mal etmeyelim seven var sevmeyip gerceği gören var

Recep Tayyip beyin yaptigi hic hos degil, hic bir ulkeye siz oldurmesini iyi bilirsiniz denmez. Bu laf hic bir zaman unutulmaz bir ulke icin. Madem Israil Devletini katil ulke olarak goruyosun Tayyip bey o zaman niye hala ticari iliskilerin devam ediyor? Neden hala peskes cekiyosun ABD'ye Israil'e? Yaptiklari cok tutarsiz. Soyledigi ile yaptigi tamami ile ayri. Herkese saygilar.

Dedikleri güzelde olsa iyi showdu.Sonra kullanmasını da iyi bildi.Hala laftan başka icraat yok.

Halk açlıktan kaldırımları yalamaya başladıklarındada davos fatihi diyebilcekler mi acaba : )

Geri