- Katılım
- 23 May 2010
- Mesajlar
- 10,583
- Reaction score
- 0
- Puanları
- 0
Davet sofralarında stiliniz hangisi?
Uzun ve keyifli sohbetlerin açık havadaki buluşma mekanları davet sofraları, büyüleyici kostümlerle karşımıza çıkıyor.
Lezzetin bu renkli serenadına İskandinav stili sadeliğiyle, Provance stili doğallığıyla, Ege stili romantizmiyle katılıyor. Hangi stil sizi daha çok anlatıyor?
Ege'nin rotasında sadeliği keşfedin...
Yumuşaklık, doğallık ve saflık hissi, romantik Ege sofralarını tarif eden sıfatların başında geliyor. Pastel tonların sıkça kullanıldığı bu stilde keten masa örtüleri, pembe ve morlarla oluşturulan çiçek düzenlemeleri, kristal kadehler ve seramik yemek takımları, sofradaki feminen hakimiyetin tamamlayıcıları arasındaki yerlerini alıyor. Küçük cam karafların içine yerleştireceğiniz lavanta moru t - light mumlarla sofranıza bir kutlama havası verirken ferforje sepetler, bakır şamdanlar, cam fanuslar ve kokusuyla baştan çıkaran sakinleştirici etkiye sahip bir demet lavanta çiçeğiyle yaz sofranızı süsleyebilirsiniz.
Taze Provence havası sofranıza karışsın...
Dokunduğu her mekana romantizmi armağan eden sümbüller, hatmi çiçeği ve bahar dallarına kuracağınız sofranın başrolünü vererek organik yiyeceklerin de işbirliğiyle sakin bir yaz sofrası yaratabilirsiniz. Sofranıza ayak uyduracak patine, doğal ahşap veya rattan mobilyalarınızı çiçek desenli minderlerle taçlandırın. Provence bir davet sofrası hazırlarken ağaç dallarına asacağınız kumaş fenerli ışık demetlerinden destek alarak mevsimsiz ve leziz mutluluk merkezi oluşturabilirsiniz.
İskandinav doğallığından ilham alın...
Yalın, fonksiyonel ve aydınlık bir izlenim yaratmanın peşindeyseniz İskandinav davet sofralarından ilham almalısınız. Kuzey kültürünü yansıtacak folklorik motiflerle bezenmiş el işi masa örtüleri, ağaç dallarına asacağınız ışık buketleriyle menekşeler, kır çiçekleri ve frezyaları bir arada kullanarak şiirsel bir güzellik yakalamanız mümkün. Kuzeyli sofrada rafine bir doğallık yaratmak için renk paletiniz beyaz, mavi, limon sarısının en uçuk tonları olmalı.






Kaynak: Maison Française / Yapım: Merve Öztürk / Fotoğraflar: FloraPress