...::: Daum'dan Savunmaya Fırça ! :::...

oLdness_07

The Darkness
Reaction score
0
Bulut Geçti Gözyaşları Kaldı Çimende,Gül Rengi Şar

Fenerbahçe’de Teknik Direktör Daum, defans oyuncularının kulağını çekti: Az gol yememizin sebebi bizim başarımız değil, rakiplerin beceriksizliği!

417980_2.gif

HATAYI KENDİNİZDE ARAYIN

F.Bahçe lige verilen milli maç tatiline keyifli girmesine rağmen Teknik Direktör Christoph Daum pek de o kadar memnun değil. Avrupa Ligi’nde gruplara kalmak ve ligde kayıpsız olarak yola devam etmek Alman çalıştırıcıyı tatmin etmedi. Takımın genel performansından ve bulunduğu yerden şikayeti olmasa da Daum’un bireysel olarak oyuncularından şikayeti var. Özellikle defans oyuncuları tecrübeli hocanın canını sıkıyor. Dün idman öncesi futbolcularıyla yaptığı toplantıda “Herkesin her zaman hazır olmasını istiyorum” diyen Daum, “Kimse ben forma giyemiyorum diye üzülmesin. Oynayamayan hatayı kendinde arasın ve daha çok çalışsın” dedi.

BÖYLE DEVAM EDEMEYİZ

Şu ana kadar ligin en çok gol atıp, en az gol yiyen takımlarından biri olduklarını hatırlatan Daum, “Avrupa’da da averajımız iyi. Ancak bu bizim başarımızdan çok rakiplerin beceriksizliğinden kaynaklanıyor” sözleriyle ise defans oyuncularına yüklendi. Aylarca takımdan ayrı kalan Lugano’nun henüz tam kapasiteye ulaşamadığını belirten Alman çalıştırıcı, Bilica’nın hızlanması, Önder’in ise kademe hatalarına son vermesi gerektiğini söyledi. Bekir’in bu formuyla ilk 11’i zorlamasının mümkün olmadığını belirten Daum, Vederson’un ise daha istikrarlı olmasını istedi. Volkan ve Gökhan’dan şikayeti olmayan Daum, “Hepsi onların seviyesine gelse rakipler kalemizi göremez” dedi. > M.Emin ULUÇ

MESAİ BAŞLADI

F.Bahçe’de 2 günlük izin sona erdi. Daum’un göreve gelmesiyle birlikte 61 günde toplam 3 gün izin yapabilen sarı-lacivertli futbolcular, Manisa maçının ardından 2 gün dinlenirken akşam yaptıkları idmanla mesaiye geri döndü. Milli futbolculardan mahrum yapılan antrenmanda oyuncuların neşeli oldukları görüldü.

Edu Santos’a yakın
F.Bahçe’nin sözleşmesini tek taraflı feshettiği Edu Dracena kendisine Brezilya’da kulüp arıyor. Edu’nun Sao Poulo’da menajeri olan ağabeyi Renota Abonizio’nun Santos kulübüyle görüşeceği belirtildi.

Forma savaşı
Manisa maçında kırmızı kart gören Emre’nin yokluğunda Selçuk, Mehmet ve Özer arasında forma mücadelesi başladı. Daum bu mevki için öncelikle Mehmet’i düşünüyor ancak Selçuk ve Özer de formayı kapmak için istekle çalışıyor.

Kazım’a uyarı
Takımın genel performansından memnun olan Daum, bu sezon çok iyi bir çıkış yakalayan gözdesi Kazım’ı ikaz etti. Alman hoca, genç yıldızı “Çok yeteneklisin. Sana güveniyorum. Ama formundaki ani düşüşlere son vermelisin” diyerek uyardı.

Özgüvenim arttı
F.Bahçe’nin golcüsü Güiza, İspanya’nın oynayacağı Belçika ve Estonya karşılaşmaları öncesi düzenlenen basın toplantısında, bu sezon F.Bahçe’deki performansıyla ilgili soruya “4 maçta 3 gol attım. Geçen sezona göre özgüvenim arttı” cevabını verdi.

.: Kaynak :.​

Geri