Daum: Taraftara sormak lazım ne zaman 6'da 6 gördüler

mchasso

New member
Reaction score
0

flyjau.jpg

Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum, 1-0 kazandıkları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı sonrasında yaptığı açıklamalarla taraftara olan tepkisini dile getirdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum, 1-0 kazandıkları Büyükşehir maçından sonra şöyle konuştu: "Başta futbolda aldığınız puanlar ve galibiyetler önemli. Ama sonuçta tepki gösteren taraftar ne zaman 6'da 6 gördü, onu da sormak lazım. İyi futbol sergiledik, bir de gol attık. Ama birinci yarı gerçekten hoşuma gitti. Bugün nasıl oynayacağımızı öğrendiğimizi gösterdik. Sonuçta güzellik için değil puan için oynuyoruz. Geçen sezonu ile bu sezonu karşılaştırırsak takımda büyük değişiklik yok. Geçen sezonki başlangıca göre alınan galibiyetlerden memnun olmak lazım."

Kaynak:Hürriyet

"TaBi" haddini aşma!!!

Amaç 34'te 34 =)

KaLdı 28 maç . . .

Adam akıllı yorum yapacak insanlar aranıyo !!!

kendisi haLa akıLLanmamış görünüyor,DenizLi maçından sonra kendisi yoktu ama yine taraftar vardı bu takımın ardında..

Taraftara ne zaman böle gördün ne zaman buraya geldin ne zaman şöle ettin işte ben ettim die dayılanmak Daumun hiçmi hiç işine yaramaz ahanda örnek şampiyonlar ligi çeyrek final sonrasındaki lig maçlarında zico dememişmiydi " bu takım ne zaman çeyrek final gördü" die..takımın oynamayışı kötü oyun ve hüsran netice zico kovuldu... mesele yapmak değildir futbolda mesele taraftarın gözüne gönlüne hoş gelen futbolu mücadeleyi ortaya koymaktır... ben beğenmiyorum abi takımı oynamıyo şe......... .

ne bu şimdi fener taraftarı görgüsüz mü?daum'un yaptığı açıklama hiç de hoş değil.

Geri