...::: Daum:Kaptan Değişecek ! :::...

oLdness_07

The Darkness
Reaction score
0
Bulut Geçti Gözyaşları Kaldı Çimende,Gül Rengi Şar
2n9bapt.jpg

“Alex dünya çapında bir oyuncu ama kaptanlık büyük yük. Emre ve Carlos’un buna ortak olmasını istiyorum. Sezon başlamadan yeni kaptanımızı açıklayacağız.”

ALMANYA kampını sürdüren F.Bahçe’de Christoph Daum, dün düzenlediği basın toplantısında ilginç detaylar açıkladı. İşte Alman hocanın Lugano konusundan Güiza sorununa, Arda, Aurelio ve kaptanlıkla ilgili söyledikleri:

“KONDİSYON temelimizi Samandıra’da attık. Bir takımın 120 dakika koşması gerekiyor. Eksiklerimiz var. Ancak mükemmel bir kamp geçiriyoruz. Takım ile ilgili bazı değişiklikler yapmak istiyoruz. Büyük bir kaptanımız var. Alex dünya çapında bir futbolcu ama kaptanlık yükünü ona vermek istemiyorum. Carlos ve Emre’nin yüke ortak olmasını istiyorum. Sezona gelince kaptanımızı belirleyeceğiz.

BAŞKANIMIZLA, yönetimimizle ve Aykut beyle bir hedefimiz var. F.Bahçe’yi en üst seviyeye getirmek. Eminim Aykut’un Brezilya seyahati güzel sonuç getirecek. Basit futbolcu istemiyoruz. Sabırsızlık, yanlış kararlara götürebilir. Transfer hakkında net düşüncelerimiz var. Bayern Münih’ten oyuncu alabiliriz (Adı geçen isimlerden Lucio dün Inter’e 8 milyon Euro’ya satıldı. Toni, Türkiye’ye gelmek istemiyor. Geriye Hamit ve Borowski ihtimalleri kalıyor.)

DEIVID ve Topuz gole yakın oyuncular. Diğer oyuncuları da kaleye doğru daha tehlikeli yapmak istiyoruz. Güiza çok değerli bir forvet ama burada olmadıkça gol atamaz. Ancak gelirse bize yararlı olur.

LUGANO’YA teklifte bulunduk ama o reddetti. Lugano bizim için bitti. Arda Avrupa çapında istenen bir futbolcu. G.Saray Arda’yı satarsa biz de ilgileniriz. Aurelio ise söz konusu değil. O bize sırtını döndü, herhangi bir temasımız yok.”

.: Kaynak :.

transferi ozetlemis bende bekliyorum hala haberleride alamiyoruz kimi aldi kimi almadi..
tesekkurler oldness

Borowski geLsin + breziLya dan da 1 stoper ve bir soL acık aLdık mı. . .
durdur durdurabiLirsen fenerbahcemizi =)

Yeni kaptan Emre Belözoğlu olursa çok iyi olur çünkü adam da hırs var Alex de öyle bir şey yok . . .

bnce emre olmalı çünkü hırslı adam takımı ateşler diye düşünüyorum

Geri