Daum: Arda Fener'de kulübede oturur

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Daum: Arda Fener'de kulübede oturur

Başkan Aziz Yıldırım'ın 15 milyon euro teklif ettiği söylenince de Alman hoca, 'Ben kötü demiyorum. Geleceği olan bir futbolcu ama ben hemen sırtına formayı verip, ilk 11'de oynatmam' cevabını verdi

Maçtan iki gün önce. F.Bahçeli yöneticiler, Daum ile sohbet ediyor. Daha doğrusu herkesin aklında Galatasaray maçı var. Alman hoca kendinden emin şekilde 'Rahat olun' diyerek başladığı sözlerine şöyle devam ediyor:
'G.Saray'da tehlikeli oyuncu bir tek Keita var. Onu da çok büyük maçlara alışık, tecrübeli Roberto Carlos ile durduracağım...'
O anda herkesin aklına ağız birliği etmişcesine Arda geliyor.
Ya Arda diyorlar?
Alman hoca duruşunu bozmadan sakin sakin anlatıyor:
'Arda çok genç. Bu baskıyı kaldıramaz...'
Herkes şaşırıyor...
'Yapma hoca! Çok yetenekli. Başkanımız bonservis bedeli için G.Saray Başkanı'na 15 milyon euro teklif etti. Pazarlık edilse belki daha da fazla verebilirdi. Geleceği olan bir futbolcu' diyorlar.
Daum sözün bittiği yerde şu cevabı veriyor:
'Arda için kötü futbolcu demiyorum ki. Genç, yetenekli. Geleceği olan bir futbolcu. Ama ben üzerindeki baskıdan bahsediyorum. Bu yaşta böyle futbolcular bu kadar büyük yükü kaldıramaz. Fenerbahçe'ye alınırsa sevinirim. Asla hayır demem. Ama F.Bahçe'ye geldi diye de hemen sırtına formayı vermem. İlk 11'de oynatmam. Uzun süre, kulübede benim yanımda oturur...'
Herkesin şaşkınlığı biraz daha artıyor.
Ve Daum o sohbette Kazım'ı santrfor oynatacağını söyleyerek şaşkınlığın dozunu bir kat daha artırıyor.
Öyle ya, Güiza ve Semih gibi iki golcün varken, Kazım nereden çıktı!
'Fizik gücü ve çabukluğu ile Servet'i dağıtır. G.Saray defansının dengelerini bozar...'
Daum iki gün Kazım'a Servetli, Gökhanlı Galatasaray defansının oynadığı maçları izlettirerek neler yapmasını anlatıyor.
Ve maçtan sonra Kazım'ın santrforda başarılı olduğunu görenlerin aklına hemen Aurelio'nun Trabzon'dan sağ açık gelip, Daum tarafından ön libero oynatılışı geliyor.
'Acaba Kazım bundan sonra santrfor mu oynayacak?'

Kaynak

Carlos Zaten Keita'yı Attırdı Sonunda.Onun Yaptığı Gibi Bir Faul Hayatımda Görmemiştim.Adama Arkadan Sarılıyor,Önden Ayağını Geçiriyor,Keita'yı Düşürüyor Ve Sarı Kart Görüyor.Keita Sinirlenip Yumruğu Atınca Da Kırmızı Görüyor.Aziz Bey Sağlolsun...

Daum sadece rüyasında görebileceği için Arda'yı bu demeci gündemde kalmak için söylediği ap açık ortada..

Bence Arda Daum u kulübe de Oturtur hehehehe :durdurun Kedi Ulaşamadığı ete Kulübe der :durdurun

bana asıL komik geLen Daum'un "ben gsyi çaLıştıramam burası benim ait oLduğum kuLüp" demesidir..
ah evet Frau Daum sen bundan önce başka bir Türk takımını çaLıştırdın ama ne Rijkaard ne de O'nun gibi daha önce dünyanın en iyi teknik adamı oLarak "seçiLmiş" bi t.d bu üLkede herhangi bir takımı çalıştırmayacak.. ;)

Ne ardası yaa son maçlarda ne adı var ne sanı.

O adama verilecek maximum para 5milyon€

Alexin 10da 1i bile değil.Maçta gördük işte daha konuşmanın ne alemi var.Ardayıda gördük 10 Alex eden elanoyuda:D

Carlos Zaten Keita'yı Attırdı Sonunda.Onun Yaptığı Gibi Bir Faul Hayatımda Görmemiştim.Adama Arkadan Sarılıyor,Önden Ayağını Geçiriyor,Keita'yı Düşürüyor Ve Sarı Kart Görüyor.Keita Sinirlenip Yumruğu Atınca Da Kırmızı Görüyor.Aziz Bey Sağlolsun...

Oyuncu istediği gibi faul yapar.Kullanırsın faulunü cezası varsa hakem verir.

O zaman her faul yapıp düşüren yumruk atsın karşıdakine.Ne güzel zihniyetmiş:D

hadi ordan. Bu yüzden mi başkanınız yalvardı adeta gel bize diye

hadi ordan. Bu yüzden mi başkanınız yalvardı adeta gel bize diye

Ne yalvarması yaa:D

Adam sadece adnan polata bana 10 dk ver transfer ederim dedi.

Sizi görende ayağına kapandı sanar :D

Ayrıca adam Fenerbahçeye gelirse klubede oturur demiş her takımda klubede oturur dememiş.

Yorumlarınızı ona göre yazın.

eğer gerçekten böyle bir demeç verdiyse hatalı olmuş.. evet o maçta iyi oynayamadı ve zaten komple gs iyi değildi. demek ki gençlere güvenemeyen daum özeri de bu yüzden oynatmıyor heralde..

Geri