DaRK_Blade'e yardımcı olayım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

By CaPTaiN

New member
Reaction score
0
Yabancı adult resimlerde dark_blade yardımcı olmak isterdim isterseniz... :alkol: Tabi dark_blade de isterse...

henüz erken paylaşımın az biraz daha kendini göstermen gerekiyo...!

Seneye olayım o zaman :)

tabi sizde haklısınız da geçmişi olan bi insanız yani tecrübe çok karşılıksız emek bizimkisi mod olmak istememin tek nedeni millet biraz daha ciddiye alsın die başka hiç bi sebebi yok... neyse daha ilerki zamanlar siz bana gelir sölersiniz kaptan hakediosun die... :)

DarK_BlaDe' Alıntı:
dostum bundan mutluluk duyarım ama daha cok erken online suren 22 saat !! sen paylasımlarına devam et zaten olursun ama biraz daha tecrube ve zaman !

iyi forumlar

DarK_BlaDe çok ei bi adam yaw... awatarı melek gibi kız olan arkadaş gibi... :)

cemcaptain' Alıntı:
tabi sizde haklısınız da geçmişi olan bi insanız yani tecrübe çok karşılıksız emek bizimkisi mod olmak istememin tek nedeni millet biraz daha ciddiye alsın die başka hiç bi sebebi yok... neyse daha ilerki zamanlar siz bana gelir sölersiniz kaptan hakediosun die... :)

gerekeni sende sölemişsin zaten. ama şunu bilmeni isterim burda ciddi alınman için illa mod olmana gerek yok herkesin burda yeri farklıdır ve herkesin yaptığı paylaşımlar ve diğer arkadaşlara yardımlarıyla belli bir saygınlığı vardır...

Teşekkür Sayısı: 9

--------------------------------------------------------------------------------
8 mesajına 11 kere teşekkür edildi
Toplam zaman: 22 Saat 32 Dakika 52 Saniye

görüldüğü üzere şuan için biraz erken ileride zaten gerekli görüldüğünde yapılan paylaşımlar ve diğer arkadaşlarla korulunan aradaki seviyede göz önünde bulunularak gereken yapılır...

iyi forumlar....

konu LOCKED...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri