dark_aziz:1000. tşkr için hepinize minnettarım.SAOLUN...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dark_aziz

New member
Reaction score
0
Hackhell ilk günlerde benim için bi zaman geçirme aracıydı.Ancak zamanla baktı ki siteye girmeden konu açmadan duramaz olmuşum.Fazla uzatıp kafanızı şişirmek istemem konularıma göstediğiniz özen için hepinize teşekkür ederim.Ancak şunu söylemek isterimki kuzay,oğuz,by erce,1001desing,cehennem zebanisi,yakışıklı ve aklıma gelmeye birkaç kişi'nin konular benim ilgimi çok çekmişti ondanda ayrıca teşekkür ederim.burdan hepsine slm'lar.

ya yanlış anlaşılmasından çok korkuyorum umarım reklem olarak anlaşılmaz ancak beni tanımak görmek isteyenler için:http://www.youtube.com/watch?v=lr6R3nqdhUg

burdan beni görüp tanıyabilirsiniz hepinize iyi vakitler

HayırLı OLsun ..

Nice 1000 TeşekkürLere :goz:

senide tanıdık =p.
nice teşekkürlere

HayırLı oLsun..

Azizim bilmem hatırlarmısın siteyle seni ben tanıştırmıstım iyikide tanıştırmısım sende hackhelle yararlı üyelerden biri oldun...Hadi bakalım devam et o 1000 'in yanına bir sıfır daha geldiği günleride görürüz inş...

Mesaj atan herkese teşekkür edecek bir program bulduğum ya da icat ettiğim zaman,bu gibi sorunlar ortadan kalkacak kardeş.
Artık herkes 100 binlerce teşekküre sahip,mesut ve bahtiyar bir hayat sürecek bu dünyada.

TebrikLer =)

ben daha yeniyim ama senin bi kaç haberini gördüm idare edrsin.

Hayırlı olsun!!!

hayrlı olsun sen paylasım yapmaya devam et yanına bi 0 daha eklenir zamanla..

umarım daha başarılı olursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri