dark abime ?

Kıng CoBrA

New member
Reaction score
0
dark abi bende siteme portal kurdum ama ana sayfaya yazı ekleyemiyorum bunu ayrıntılı bir şekilde anlatır mısın :( bölüm modları ve diger kardeşlerimden de yardım bekliyorum

Yazı derken Haber den mı bahsedıyorsun?

hayır haber digil mesele sen hackhell oyun servisi diye anasayfada açılan yeni konuların üstüne yazdın ya öyle yada anasayfada en üste sitemiz taşınıyor gibi felan yazıyorsun öyle hadi dark abicim bir iyiilik yap :( :( bekliyorum

Ana sayfada cıkmasını ıstediğin duyuru yada haberi konu olarak yaz.. Ardından admincp>vBa CMPS>Edit Modules>News modulune gir

News Options>News Forum ID kısmında sag tarafta kutudan bu duyuru yada haberın oldugu bölümü secıp hemen yukarısındaki Edit Threads yazısına tıklayıp bolum ıcındekı sayfada cıkıcak msj'ı secmen ve ardından kaydet demen yeterli

dark abi ezberlemişin bunları :) ne diyek süpersin :D

süper sin dark abi napim seni napim söle sen manyak sın çook teşekkürler başka sorularım oursa sorabilirim digil mi :(

dark abi yine ben geldim :) sana birşey daha soracagım ben kontrol panelini türkçe yapıcam yine hackhellden indirdim ama nereye atıcagımı bilmiyom :( :( artı birde portalda anasayfaya en son acılan konuların altına en cok mesat atan üyeler ve en cok hit alan konular dan oluşan listeyi yapmam gerek bunu söylersen artık siteme senin bannerını koyim emi :) yani buun yapcek adam varsa elinden öpmeye gelirim bayramda hadi dark abi yardımlarını bekliyorum :)

Dark_Angel' Alıntı:
Ana sayfada cıkmasını ıstediğin duyuru yada haberi konu olarak yaz.. Ardından admincp>vBa CMPS>Edit Modules>News modulune gir

News Options>News Forum ID kısmında sag tarafta kutudan bu duyuru yada haberın oldugu bölümü secıp hemen yukarısındaki Edit Threads yazısına tıklayıp bolum ıcındekı sayfada cıkıcak msj'ı secmen ve ardından kaydet demen yeterli

ya abi şurda yazmışsın ya "admincp>vBa CMPS>Edit Modules>News" bunu bulamıyorum abi türkçe admin panelindede aynısı yazmıyor sanırım :(

Geri