Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
FENERBAHÇE’nin İspanyol yıldızı Daniel Güiza, maçın 89. dakikasında arkadaşlarına tepki gösterdi.
Sarı lacivertliler maçın son anlarında köşe atışı kazandı. Köşe atışlarını kullanan Alex oyundan çıktığı için korneri kullanmak için hiçbir F.Bahçeli futbolcu harekete geçmeyince topun başında bekleyen Güiza arkadaşlarına eliyle ayaklarının ucundaki meşin yuvarlağı göstererek tepki gösterdi. Bunun üzerine Gökhan köşe atışını kullanmaya gelirken, Güiza da gol şansı aramak için ceza alanındaki yerini aldı.
Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda oynadığı ilk maçta Porto'ya mağlup olmasının ardından, sahasında oynadığı Dinamo Kiev maçından da 0-0'lık beraberlikle ayrılması taraftarların tepkisini çekti.
Maç sonunda Genç Fenerbahçeliler, Başkan Aziz Yıldırım'ı istifaya davet etti. Yıldırım ile araları bozuk olan Genç Fenerbahçeliler grubu, alınan beraberlik sonrasında yönetim aleyhine tezahüratlarda bulunurken, Şükrü Saracoğlu Stadı'nın ışıkları, taraftarların tribünleri terketmesini beklemeden söndürüldü.
Protestocular tribünleri boşalttığında ise Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler sahaya indi ve ışıklar yandı.
Bu arada diğer bir grubun, istifa çağrıları yapan gruba karşı çıkması üzerine, iki grup arasında yumruklaşmalar oldu. Yaklaşık 15 dakika süren bu olay, polis tarafından yatıştırıldı.
MAHMUT USLU VE ERTEM ŞENER ARASINDA ATIŞMA
Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu maçtan sonra yaptığı açıklamada, ışıkların kesinlikle Başkan Aziz Yıldırım tarafından kapattırılmadığını, bu uygulamaların UEFA yetkilileri tarafıondan düzenlendiğini ve kurallara göre hareket edildiğini belirtti.
Maçın anlatımını yapan Ertem Şener ise, "10 yıldır Şampiyonlar Ligi'nde maç anlatıyorum. Hiçbir statta maçtan sonra hemen ışıkların kapatıldığını görmedim" dedi.
Tecrübeli futbolcu, tercümanı vasıtasıyla Kazım’dan sakin oynamasını isteyip, "Bugün her zamanından daha fazla koşmalısın. Taraftarımızın coşkusuna biz de katılalım" dedi.
FENERBAHÇE’nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, dün oynanan Dinamo Kiev maçı öncesinde takım arkadaşı Kazım Kazım ile özel olarak görüşme yapıp, taktik verdi. Real Madrid’de yıllarca top koşturan dünya futbolunun efsane isimleri arasına adını yazdıran tecrübeli futbolcu, son maçlarda istikrarsız performansı ile dikkati çeken genç futbolcuya özellikle sakin oynamasını ve hücum kadar savunmaya da dikkat etmesi gerektiğini hatırlattı.
Daha fazla koşmalısın
Teknik direktör Luis Aragones’in tercümanı vasıtasıyla Kazım ile ısınma bölümünün ardından saha kenarında biraraya gelen Carlos, Dinamo Kiev’in kontrataklarda tehlikeli bir rakip olduğunu vurgulayarak, "Savunmada Gökhan Gönül’e destek vermelisin. Bugün her zamanından daha fazla koşmalısın. Taraftarımızın coşkusuna biz de katılalım" dedi.
Bayrak isyan ettirdi
Maçın ilk yarısında Alex’in pasıyla soldan haraketlenen Carlos, yan hakemin ofsayt bayrağına isyan etti. Brezilyalı yıldız net bir şekilde ofsayt olmayan pozisyon için isyankar tavrını sürdürünce Avusturyalı hakem Thomas Einwaller’den sarı kart gördü. Bu pozisyon sonrasında Fenerbahçeli taraftarlar hakemi uzun süre ıslıkladı. Avusturyalı hakem ayrıca Dinamo Kiev’in sarı kart gören oyuncusu El Kaddori’ye ikinci kartlık hareket yapmasına rağmen sadece uyararak pozisyonu geçiştirdi.
Aragones, takımının ortaya koyduğu futbolun karşılığını alamadığını söyledi, "Kazanan taraf biz olmalıydık. Bunu hakettik ama maalesef golü bulamadık" dedi.
FENERBAHÇE Teknik Direktörü Luis Aragones, Şampiyonlar Ligi kariyerindeki ilk puanını alırken, ortaya konulan futboldan memnun olduğunu söyledi. Rakibe fazla pozisyon vermeden karşılaşmayı bitirdiklerini ifade eden İspanyol hoca, "Kontratağa çıkacaklarını biliyorduk. Buna gerekli önlemi aldık. Tek memnun olmadığım konu sonuç. Biz kazanmayı hakeden takımdık. Bunu da herkese gösterdik. Golü bulamadık. Evimizde yaptığımız maçları bundan sonra kazanmalıyız. Futbolun uzun yıllardır içindeyim. Bütün zorlukları göğüsleyebileceğime inanıyorum" diye konuştu.
Korkumuz yoktu
İspanyol hoca 1986’da Dinamo Kiev’in, Atletico Madrid’i 3-0 yendiğinin hatırlatılarak, "Bu yüzden mi korkak futbol oynattınız" şeklindeki soruya, şu cevabı verdi: "Uzun süre önce oynanan bir maçın yorumunu yapmak doğru değil. Kesinlikle bir korkumuz yoktu. Eğer ortada bir korku var ise, bunu Dinamo Kiev’in yaptığını söyleyebiliriz" dedi. Daniel Güiza ile ilgili bir soruya da Aragones, "Gazeteciler ile polemiğe girmek istemiyorum. Memnun olduğum için bu oyuncuya forma veriyorum" diye cevap verdi.
yaw bu adamı getirmeyeceklerdi bunun yerine daha ii futbolcu alabilirdik..bence hata yaptık sabır sabır nereye kadar..Aziz Yıldırımın İlk yarıda Takımı iyi bir revizyona sokması lazım...
tabi sonuç seni memnun etmez..bu adama gösterdiğimiz sabır yeter bence artık kredisini tüketti..Emreyi Sol Açık oynatıyo bu nasıl bi zihniyet yaw.. ben takımı bundan daha ii yönetirim..Aziz yıldırımın acilen müdahale etmesi lazım..OYNADIĞIMIZ FUTBOL FUTBOL DEĞİL SADECE MÜCADELE VAR BAŞKA BİŞEY YOKK..
Kazıma destek verdilerde ne oldu adam sahada resmen gezdi..Roberto Carlos da bitmiş artık eskisi gibi futbol oynayamıyor..Gökhan Gönüle söyleyecek hiç lafım yok geçen sene müthişdi bu sene çok berbat bu kazımdan kaynaklanıyo olabilir çünkü adam defansa Gelmiyo..Gökhanda ileri çıkmakta tereddüt ediyo bence gökhanda haklı. bakalım Deivid iileşiyo yakında döner sahalara..Deividle iyi oynar bence..
Sahada İsteyerek oynaya oyuncu çok azdı..Guiza, Lugano, MaLdonada.Gördüm kadarıyla bunLar haricindekiLer sanki ite kaka Maça çıkmışLar gibi oynuyorLardı.
Birde şuna dikkat ettim Zico dönemindeki kondisyonun yarısı yok.
OyuncuLarın 2. yarının ortasında bittiLer... Ki Valncia maçını 120 dakka oynadık yinede sağLamlardı oyuncuLar..
AsLında Guiza Performansından hiçbir şey kaybetmedi.MaLLorca'da oynarken sagında soLunda forwette yanında performansının zirvesinde isimler vardı.Ona öyle toplar öyle arapaslar geliyordu ki
Atmaması imkansız türden..Ama $imdi Fenerbahçeye bakıyoruz.Takım arkadaşLarının performansı Guiza'yıda etkiLiyor.Sayın bakın kaç pozisyon var guiza'nın.
Adam topu aLıp 4'Lü defansı yarıp goL atmasını kimse bekLemiyodur herhaLde.Zaten Guiza otarz bir futboLcuda değiL.
Birde şunu söyLemek isterim Guiza kadar hırsLı yok takımda.bu konudada bahsi geçen korner oLayında emre'nin CarLos'un koşması Lazımken kimse geLmiyor Forvetimiz gidiyor!
Hani bizim emre çok hırsLıydı.Öle diyorLardı.Ama ben buna inanmıyorum.
Para için geLdi para için oynuyor ve buda bence çok bariz ortada....Keşke eski takımına dönseydi.
adam naabsınki gs de baros atıo cünkü adam her mac süper 6- 7 pozisyon geLio
bizim guiza ya 1-2 tane geLio adam naabsın tek başına çırpınıo iLerde ortada seLçukLa maLdonado macı katLedio...
Şu göbeğe bi çare Lazım......
aurelionun eksikliği fenerbahçede çok büyük bir şekilde şimdiden hissedilmeye başlandı lig sonunu nasıl getirirler tahmin bil edemiyorum...
aurelionun bulunduğu mevkiideki sorunlar bütün takımın işleyişini etkiliyor ve fb gerçek performansını ne tslde ne de şampiyonlar liginde ne yazık ki sergileyemiyor...