ifrit
RuHaNi WaRliK
cadde54 diye birisi su asagidaki satirlari yazmis bana ozel mesaj olarak, karsilik wermedim, onun yerine teshir edeyim istedim... goreceksiniz ki ayni dangalakligi burada da surdurecek.
carsiyi sewmeyipte besiktasli olanlar yok sanki, yahut gfb lileri sewmeyipte fenerli olan...
medeniyeti bunlar bitiyor iste, bizse gunlerimizi burda neler icin harcadik, way emeklerime way.
bu insanlar bu ulkede yasarken ben neyin mucadelesini werdim burada acaba...
cadde54 demis ki;
------------------------------------------------------------------
Hem tatangalardan nefret et hemde sakarya atkısıyla dolaş...Kendi kendini ele veriyorsun
Burası sakarya koçum öyle yabancı atkıyla dolaşılmaz bu gerceği sende öğrenmişin ki korkundan Sakarya atkısıyla dolaşmışsın hehehehhehe
Adamı korkuturlar olum böyle şimdi yurt dışına kaçmışsın hangi ülkedesin bilmiyorum ama sen sevmesende sevsende sakarya ve tatangalar futbolda her zaman kendinden bahsettirecektir. Bilmem anladın mı ezik!
Pardon korkak DİYECEKTİM !
-------------------------------------------------------------------
carsiyi sewmeyipte besiktasli olanlar yok sanki, yahut gfb lileri sewmeyipte fenerli olan...
medeniyeti bunlar bitiyor iste, bizse gunlerimizi burda neler icin harcadik, way emeklerime way.
bu insanlar bu ulkede yasarken ben neyin mucadelesini werdim burada acaba...
cadde54 demis ki;
------------------------------------------------------------------
Hem tatangalardan nefret et hemde sakarya atkısıyla dolaş...Kendi kendini ele veriyorsun
Burası sakarya koçum öyle yabancı atkıyla dolaşılmaz bu gerceği sende öğrenmişin ki korkundan Sakarya atkısıyla dolaşmışsın hehehehhehe
Adamı korkuturlar olum böyle şimdi yurt dışına kaçmışsın hangi ülkedesin bilmiyorum ama sen sevmesende sevsende sakarya ve tatangalar futbolda her zaman kendinden bahsettirecektir. Bilmem anladın mı ezik!
Pardon korkak DİYECEKTİM !
-------------------------------------------------------------------