dangalaklikta son nokta

ifrit

RuHaNi WaRliK
Reaction score
0
cadde54 diye birisi su asagidaki satirlari yazmis bana ozel mesaj olarak, karsilik wermedim, onun yerine teshir edeyim istedim... goreceksiniz ki ayni dangalakligi burada da surdurecek.

carsiyi sewmeyipte besiktasli olanlar yok sanki, yahut gfb lileri sewmeyipte fenerli olan...

medeniyeti bunlar bitiyor iste, bizse gunlerimizi burda neler icin harcadik, way emeklerime way.

bu insanlar bu ulkede yasarken ben neyin mucadelesini werdim burada acaba...

cadde54 demis ki;
------------------------------------------------------------------
Hem tatangalardan nefret et hemde sakarya atkısıyla dolaş...Kendi kendini ele veriyorsun
Burası sakarya koçum öyle yabancı atkıyla dolaşılmaz bu gerceği sende öğrenmişin ki korkundan Sakarya atkısıyla dolaşmışsın hehehehhehe

Adamı korkuturlar olum böyle şimdi yurt dışına kaçmışsın hangi ülkedesin bilmiyorum ama sen sevmesende sevsende sakarya ve tatangalar futbolda her zaman kendinden bahsettirecektir. Bilmem anladın mı ezik!
Pardon korkak DİYECEKTİM !
-------------------------------------------------------------------

ifrit nie bu kadar korkutuosun insan ları :D

hahahahahaha
bu ne böle yaaa
ifrit bunlar sana seçmeyle geliolar heralde : D
ya cadde54 kafayı sen ifritle mı bozdun ya
adam gs'li olur,bjk'li olur yada fb'li
sana ne
+
tatanga ne yaa : D

..................................................... tek söyleyecegim bu.........................................

ifrit senı arayıpta buluyolatrmı boyle ınsanlar bune ya adam gslı fblı ısterse adana demir çelik sporlu olur sanane ya bu cadde kım kı boyle danag.. msjı atıyo anlamadım

cadde54 ayazdamı kaldın kafayı fena üşütmüşün !

ben ne demek istediini çokda ii anladım tatangaları biz çok iyi biliriz kocaelispor HoDriMeYDaN olarak
arkadaslar tatanga sakaryasor taraftar grubu ... bu kadar bilsek yeter herhalde arkadasın kafa ii herhalde bosverin bakın dalganıza :)

piyango piyango :D böyle ifrit seçiyo , bunlar geliyo

tatanka= bizon (kızılderililer böyle tanımlamış) heralde taraftarın öküzüne de tatanga diyolar:D

tatanga sakaryanın taraftarı diilmi :D :D arkadas sanal olayına fazla girmis ;)

kardeş bende Sakarya lıyım.Atkıda takmıyorum ama sakaryasporumuzu destekliyorum.Böle tatangalar gibiler türk futbolunu kirletemeyecek.

asıl ezik sana o yazıyı yazan...

arkadaş şaka yapıyodur galiba ifrit kardeş...:)
böyle bişe gercek olamaz demi :eek:

Geri