DANİMARKA VE YAHUDİ MALLARINI BOYKOTA DAVET bakmadan geçemeyin

sato

New member
Reaction score
0
slmlar arkadaşlar sizler bu konuya yabancı değilsiziniz biliyorum şimdi ülkeye yayılmaya başlayan bir boykot için sizlere ulaşmak istedim...

PEYGAMBERİMİZE Hakaret eden DaNİMARKA VE YAHUDİ mallarını BOYKOT ediyoruz eger boykotu genişletip sürdürürsek yaz mevsimine kadar DANİMARKA 36milyar euro zarar görecek LÜTFEN TÜRKmüslüman bilinci adına boykota sizde katılın....

********LÜTFEN DİKKAT ******:

ÜRÜNLERİN BİR ÇOGU BAŞKA ÜLKELERİN MALI OLARAK BİLİNİYOR AMA ORTAKLIKLARI VARDIR AKLINIZADA OLSUN.....karmaşıklık çıkmasın

ÜRÜNLER:
1 NESCAFE
2 pepsi
3 milka
4 tamek
5 dove
6 danone
7 pınar
8 vivident
9 first
10 maret
11 elidor
12 nivea
13 ipana
14 rejoıce
15 fruko
16 BURGER KİNG
17 lipton

ARKADAŞLAR BANA NE DEMEYİN HİÇ OLMAZSA BİR KERE BİLE OLSA ALMAYIN!!!

arKadasım 2 gunden berı aCılan kacınCı konu oldugunu BılmıoRm..Lütfen arama
Butonunu kullanmadan konu acmayın..

eeee bu kapitalizm bizi okadar çevrelemiş ki her evde bu ürünlerden en az 5 tane var
ama haklısın duyarlı olmak lazım

abim pınarın ne alakası war yaa..

Karşıyaka kastınızmı war sizin bilip bilmeden konu açıolar boykot yabıolar böle rezillik görmedim ben..

bencede şu konuyu bi yerde toplayında oraya yorum yapalım.çok var bu konudan.hepimiz rahatsız oluyoruz ama yapılacakları değerlendirelim tartışalım ama tek bir konu açılsada orda yapsak:)

walla yani boykot etcen nereye kadar???diyelimki nescafe içmedin....bu karikatürü çizen adamla nescafenin ne alakası war?ya bendemi bi gariplik waar yoksa.....anlamadım gitti....asimilemi oldum ne?:D

ya pınar , maret , tamek bunların ne alakası var anlamadım . bunlar Türk Malı değil mi ?

Pınar Yaşar Holding'in , Tamek Pepsi Cola Türkiye'nin , Maret Koç'un. Türk firmalarının adını bu şekilde vermenizi anlayamadım. Unakıtan Pastörize yumurtası mı yiyelim bunların yerine ?

konu açmadan önce zahmet edip forumda arama yapın

böyle bi yere varılamaz biraz akılcı çözümler sunun ayrıca kendi dinimize sataşılmasından rahatsız oluyosak başka dinlere dil uzatmayalım msjlarda ya da avatarlarda

Tigin' Alıntı:
Pınar Yaşar Holding'in , Tamek Pepsi Cola Türkiye'nin , Maret Koç'un. Türk firmalarının adını bu şekilde vermenizi anlayamadım. Unakıtan Pastörize yumurtası mı yiyelim bunların yerine ?

konu açmadan önce zahmet edip forumda arama yapın
demekki onların ortaklığı var
pınar süt ve et işleri yapıyor hollanda da öyle
tamek konusunda bişiy diyemicem
maret te pınarla aynı kategoride..
bu benim tahminim

çamur atın izi kalsın.bari neleri yiyeceğiz onları da bi sayıverin. kristal kola, ülker falan mı? fetullah hocaefendi bu konuda ne buyurmuş bi anlatın da bilelim.

Tigin' Alıntı:
çamur atın izi kalsın.bari neleri yiyeceğiz onları da bi sayıverin. kristal kola, ülker falan mı? fetullah hocaefendi bu konuda ne buyurmuş bi anlatın da bilelim.

söylenmek isteyenin bu olduğu konusunda emin diilim ama haklı da olabilirsin.yine de insanları böyle yargılamayalım.arkadaş bu şekilde anlaşılabileceğini düşünmeden bu konuyu açmış olabilir :)

Geri