admiral
New member
- Reaction score
- 0
Portekizli yıldız, FBTV'de sorulan, “Gelmeden önce Fenerbahçe'yi birilerine sorup, araştırdın mı?” sorusuna anlamlı bir yanıt verdi: “Böyle bir şeye gerek yok ki. Fenerbahçe, dünyada her futbolcunun tanıyacağı bir kulüp”.
Fenerbahçe’nin yeni transferi Raul Meireles, daha Sarı-Lacivertli formayı giymeden, taraftarın gönlünü fethedecek bir gole imza attı. Transferi İngiltere’de büyük yankı yaratan, Chelsea taraftarının isyanına neden olan Portekizli yıldız, Fenerbahçe’yle sözleşme imzaladıktan sonra FBTV’deki yayına katıldı. Meireles, burada kendisine sorulan, “Buraya gelmeden önce Fenerbahçe’yi birilerine sorup araştırma yaptınız mı?” sorusuna çok net bir yanıt verdi: “Hayır kimseye sormadım. Çünkü böyle bir şeye gerek yok. Dünyada her futbolcunun tanıyacağı bir kulüp Fenerbahçe. Bugün Chelsea, Liverpool neyse Fenerbahçe de o. Fenerbahçe’den teklif geldiğini söylediklerinde çok mutlu olmuştum. Ve hemen gidebileceğimi söyledim. Çünkü Fenerbahçe, tarihi olan ve herkesçe de tanınan bir kulüp. Bu nedenle evet demek kolay oldu. Sadece gidip gidemeyeceğimizi eşime sordum. O da tamam dedikten sonra hiç düşünmeden geldim.” Yıldız oyuncunun bu yanıtı, Fenerbahçe taraftarını kelimenin tam anlamıyla mest etti.