Daha ilk mesajda açılan konular

bytan

LinuX GeeK
Moderatör
Reaction score
0
41° 0' 0 N, 27° 30' 0 E Amor en el exilio...
az önce sitede dolaşırken aşağıdaki linki gördüm.daha ilk mesajında trojanlı bir link ve konu açılmış.Geçen günlerde ise yine aynı şekilde ilk mesajında illegal dt ve d-smart satışı yapmaya çalışan bir mesaj vardı.onu ihbar ettim, kapatıldı.Sizce konu açmak için belli bir mesaj kotası konmalı mıdır konmamalı mıdır?veya bu konuda bir sorun/çözüm görüyor musunuz?

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=362695

konu açma sınırlaması belki uygulamada pek mümkün olmaz ama dışarıya özelliklede rapidshare e verilen linkler sınırlandırılabilir vs.
Sonucta ben varolan uygulamadaki bir durumun kullanıcılara belli bir seviyede zarar verdiğini/verebilecegini ortaya koymak istedim.

Konu açabilmek için mesela 100msj üstünü geçmesi lazım gibi...

düşünki bu tarz paylasımlardan ötürü canın yandı makinana virüs bulaştı. Burda konu açarak sorun yada sorunlarını birilerine soramadıktan çözüm bulamadıktan sonra bizim burda olmamızın mantığı ne? Bu konuda kullanıcılarımızın bilinçli olması ve güvenmediği kişilerin yayınladığı paylaşımlara tedbirli yaklaşması gerekıyor.

İlk 100 Mesaja Kadar Sureklı Elıne Saglık Yazmak Cok Sıkıcı Olsa Gerek

İnsanları mesaj yazmaya zorlamak yanlış olur.
Paylaşacak bir şeyleri varsa hiç mesajı olmayan bile konu açabilmeli.Kötü niyetlileri hep beraber ayıklayacağız artık....

ben bi konu açamadın yav nasıl nerden açılıyor bi yardım lütfen

konu açma sınırı olsa yeni üyeler nasıl konu açacak hoşgledin diycez yeni üyeler hadi sizi tanıyalım bölümünde...

o bölüm hariç dğer bölümler olabilir enaz 250 mesaj sınır olmalı....

bide soyle dusun diyelimki o verdigin linki gordun ama 100 msj in altindasin . buraya bildirmek icin konu acamazdin. yeni uyeler icin ayrilmis olan tanisma kaynasma olumumuze konu acamazdin vs vs . yani soledigin sey uygun deil. tesekkurler

düşünki bu tarz paylasımlardan ötürü canın yandı makinana virüs bulaştı. Burda konu açarak sorun yada sorunlarını birilerine soramadıktan çözüm bulamadıktan sonra bizim burda olmamızın mantığı ne? Bu konuda kullanıcılarımızın bilinçli olması ve güvenmediği kişilerin yayınladığı paylaşımlara tedbirli yaklaşması gerekıyor.

nerden bılecegız üstat:melekactıgı konuda trojan veya farklı vırusler varmı dıye:saskin​

Ben ilk 20 mesajlarında çok yararlı ve keyifli konu açan nice insanlar gördüm...

Konu açmak için değilde link vermek için mesaj sınırlaması şart..

Dark_Angelin dediği gibi bende tanınmış güvenilir kişilerin yaptığı paylaşımları tercih ediyorum:goz:

Geri